Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Scudo
Dolar bir anda çok çıktı. Volatil sert hareketler haber akışına göre(Reyizin konuşması gibi) aşağı ya da yukarı yönlü gelebilir. Alacaklar da satacaklar da kademeli yani parçalı alım ya da satım yaparlarsa iyi olur. Stop loss kullanın. Dikkat edin.Ben olsam bu kadar çok çıkmış asete girmem.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Yatırım mevzuu derindir.
Burda yazmakla bitmez.
Stoploss bence şu an TL portföyü olanlar için olabilir.
Bu da yatırım tavsiyesi değildir.
Bildiğim tek şey paramızın hergün eridiği.

2022 model şehir bisikleti düşünüyorum.
Bakalım % kaç artış gelecek.
Ama üzülmüyorum. Çünkü bu istenerek yapılan bir durum ve ülke yönetiminin tercihi. En kısa zamanda atlatma dileklerimle.:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bize niye ulaşmıyor bu listeler. Az sonra programlarına döndü yemin ediyorum ortalık. Alt tarafı açıklayacaksınız biz biraz fiyatlara yuhhh çekeceğiz sonra herşey unutulacak.
Hocam ben bisiklet firmasinda calisiyorum, ureticiler yayinlamadan marka ve fiyat bildirmem dogru olmaz

Nerden nereye.

söylenecek çok şey var da ne söylesek boş.
bu ülkeyi bu hale getirenler hayattaki en büyük acıları çekmeden ölmesinler!
yok öyle ölüp kurtulmak! yaptıkları yanlarına kalmasın!
yiyip içip hesabı ödemeden gidenler var en çok onlara canım sıkılıyor!
tek isteğim ölmek isteyip de ölemesinler!

şu an sahibi olduğum bisikleti 1,5 ay önce değil de şimdi satın almaya kalkışsaydım avucumu yalayacaktım

1,5 ay içinde tam 4.500 lira zam geldi

altus ve tourney setli fitness bisiklet şu an 11.200 ₺

(layık oldukları şekilde yönetiliyorlar)

Bugun 3 yerli firmanin fiyat listesi ulasti, fiyatlar gectigimiz yilin bu donemine gore %100, eyluldeki son fiyat listesine gore %50 civarinda artmis durumda.
Gecmis olsun..
Bende duydum 55-60 heralde 50 den fazla. Bi kac gune bakarın lısteyede

Gectigimiz yil bu zamanlar bir carraro fire 1.1 dusunuyordum. En son 11.750ye alabiliyordum. Sonra 13 oldu, 14, 16 derken simdi 20lerde. Yeni sezon fiyatlari da en az 25 civari. Allah belalarini versin. Araba degil bu ya, bisiklet abi bisiklet :(

Gravel G2 15500 olmuş sportıve 224 3800 idi heralde

Gectigimiz yil bu zamanlar bir carraro fire 1.1 dusunuyordum. En son 11.750ye alabiliyordum. Sonra 13 oldu, 14, 16 derken simdi 20lerde. Yeni sezon fiyatlari da en az 25 civari. Allah belalarini versin. Araba degil bu ya, bisiklet abi bisiklet :(

Az önce bayiideydim , 31.850₺ olmuş.. biraz konuştuk , %80 fiyatlar zamlandı dedi.. enflasyon %21 -> hüloğplus

Gravel G2 15500 olmuş sportıve 224 3800 idi heralde
Carraronun son fiyat listesini bilmiyorum ancak
G2 halen bazı yerlerde 13.500. Hatta daha uyguna satan yerler var sanirim. Eger 15k seviyelerine çıktıysa bu bisiklet vay halimize. 8700 e eylul de almistim.

Orn:
(link)

G2 halen bazı yerlerde 13.500. Hatta daha uyguna satan yerler var sanirim. Eger 15k seviyelerine çıktıysa bu bisiklet vay halimize. 8700 e eylul de almistim.

Orn:
(link)

Şurada son 1 tane L var, 10.500 lira: (link)

Sora setli carraro 10 k diye duydum.

*Yatırım tavsiyesi değildir

Orn:
(link)
Alacaklar elinı çabuk tutsun :) bisikletçilerde güncel liste vardır yakında onlarda elinde olanları zamlı fiyatla satmaya baslar

Bütün tuşlara basıp bölüm geçneye çalişiyor.
Sonunda "beni kandırmışlar" derse hiç şasırmayacağim.

Orn:
(link)

zamanında 5800 TL idi

• Üzgün
Tepkiler: osmancan71
Yaza dogru benim cocuklardan birisi "karne hediyesi, bisikletim kucuk geliyor" gibi bir cumle kurmaya kalkarsa evlatliktan redderim muhtemelen.
İkisi birden boyle cumle kurarsa evi terkeder bir daha dönmem 🙃

Geri