Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Şu yazıyı yazdığımda koro hâlinde alay eden arkadaşlar hâlâ forumda mı acaba?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(link)
He buradayız. :) Forumdan cumhuriyet altını mı istiyorsun. O zaman söylediklerin hiç anlaşılmamıştı, şimdi de pek anlaşılacağını zannetmiyorum.
Bizler kendi yağımızla kavrulmak istemiyoruz. Biz hala koro halinde dolar,Euro düşsün ve Sıpaşaylıd, genyon,pınarçillo, dırek vb. bisikletlere binmek istiyoruz. Böyle acayip zevklerimiz var diye bizi suçlamaya hala devam mı etmek istiyorsun Hocam?:harika:

Scudo
taş çatlasın 4.000 lira olacakmış, 3.250 lira teklif edenler bile varmış
Alım gücü yine düzelmeyecek, piyasadaki tüm mal ve hizmetlere aynı oranda zam gelecektir. İş verene yükü düşünemiyorum.
Devletlerin fiyatlara müdahalesinin kronik sonuçları bunlar.

Batı devletleri bu durumu asgari ücretli çalışan sayısını düşürerek çözmeye çalışıyorlar. Doğrusu da bu. Yani doğru eğitim ile nitelikli ve kalifiye eleman yetiştiriyorlar.
Asgari ücreti sadece göçmenler, öğrenciler ve vasıfsızlar alıyor. Bizim ülkede ise vergiler yüzünden asgari ücret almayan bile asgarili gösteriliyor.

patagonya ülkesinde asgari ücret metodu.
işçi aranır. bulunur. asgari ücret kanunen 6500 patodolardır.
patron der ki, biz işi kitabına göre yaparız. senin sosyal güvenlik girişini yapacağız.
git şu bankadan bir hesap aç. banka matik kartını da muhasebeye teslim et.
senin hesaba her ayın ilk günü 6500 patodolar yatıracağız.
muhasebecimiz gidip parayı kartla çekecek.
getirip sana 3500 patodoları eline sayacak. 3000 patodolarda benim olacak der.
istersen der.
itiraz ederse, kapıda bir işçi daha beklemektedir.
ayrıca patagonyada kaçak falafortanfani den ve zııırterenvillagedan 1500 2500 patoparya çalışacak
çalışmaya can atan işgücü de vardır.

kağıt üstünde kitabi olarak iş ne ise pratikte olan patagonya klasiği budur.

He buradayız. :) Forumdan cumhuriyet altını mı istiyorsun. O zaman söylediklerin hiç anlaşılmamıştı, şimdi de pek anlaşılacağını zannetmiyorum.
Bizler kendi yağımızla kavrulmak istemiyoruz. Biz hala koro halinde dolar,Euro düşsün ve Sıpaşaylıd, genyon,pınarçillo, dırek vb. bisikletlere binmek istiyoruz. Böyle acayip zevklerimiz var diye bizi suçlamaya hala devam mı etmek istiyorsun Hocam?:harika:

Bu günü 3 yıl önceden öngörmenin zevki bana yetiyor.
Boş bir vaktim olsa forumda yeni konu açacağım.
Ümit Retro, Bisan Roadstar, Bianchi Milano karşılaştırması yapacağım.
Zira 2022'de bazılarımızın alım gücü ancak bunların sıfırını almaya yetecek.

Dolar attıkça bizim beklentiler de artıyor
Hocam 4 bin olursa bu sefer de fabrikalar ürünlerin fiyatlarını arttırmaya başlar. Hiçbir patron kendi cebinden karşılamaz enflasyon artar. Nasıl olacak bilmiyorum içinden çıkılamaz bir hal gibi

Dün yaklaşık 1800 liraydı.IMG_20211202_235942.jpg

İthal parça sıkıntısı sebebiyle parasıyla bisiklet bulunamayabilir. Çocuğuna bisiklet alacakların dikkatine.

• İnanılmaz
Tepkiler: ahmet1914
3 ay önce bir arkadaşa için aldığımız giant fastroad 7500 tl idi. şimdi 11000. tl.
arada oğlana da aldık bisiklet o da 2100 den 2700 oldu.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Kendime alırken eşime de almıştık 2300 TL'e bir kere bindi pişman değilim kızım büyüyünce biner.

Fiyatlar konusunda az cok bilgim var. Yerli marka claris setli yol bisikletleri 9500 civarinda olacak.
X bir yabanci firmanin karbon masali ve R7000 grupsetli ALU yol bisikleti modeli ise 30bin civarinda olacak.
Simdilik bu kadar bilgi yeter.

278184 dosyayı görüntüle

Hiperenflasyonun resmine bak olric.
İşin trajikomik yanı herhangi bir paranın sonundan sıfır atılmasının hiçbir espirisi bulunuyor. Bu tamamen imaja yönelik bir durum.
Önemli olan paranın satın alma değeridir. Paranın sonunda fazladan bir sıfır olması veya olmaması ile sen ne satın alabiliyorsun. Bütün mevzu bu.

İşin trajikomik yanı herhangi bir paranın sonundan sıfır atılmasının hiçbir espirisi bulunuyor. Bu tamamen imaja yönelik bir durum.
Önemli olan paranın satın alma değeridir. Paranın sonunda fazladan bir sıfır olması veya olmaması ile sen ne satın alabiliyorsun. Bütün mevzu bu.
2 yaşlı turist, izmirde para üstü almışlar. Karısı sıfırları sayıyordu. Teee 1998 lerde imajımız nasıl anlayın. 2 yaşlı acaba eksik para üstü mü verdiler diye para üstünü hesaplamaya çalışıyordu. Sıfırın psikolojik etkisi büyük ve olumsuz. Bir milyon dolar dolar rezerve para birimi olduğundan beri bir milyon dolar. Hatta ekşi sözlükte 1 milyon dolar verseler şu veya bu ahlaksızlığı yağar misiniz diye başlık atarlar. Bir değerdir özetle.

Bu arada kim 500 milyon ister eğer amerikan yarışması kim milyoner olmak isterden apartma ise, isminin güncellenip kim 13milyon500bin lira ister olarak değiştirilmesi gerekir. En azından, çeviri ahlâkî bunu gerektirir.

Geri