Soğan ekmek yiyip binersek sıkıntı kalmaz abi .Ne güzel orta sınıf olarak alışmıştık her sene olmasa bile 2 ila 3 senede bir bisiklet değiştirmeye. Bizimle çok pis oynadı dıj güşler.
Simit 3.5 liraSoğan ekmek yiyip binersek sıkıntı kalmaz abi .
Bu aynakola bizansli askerlerin eline düşmüş hancınin kızı muamelesi yapmak lazim. Sırayla sipariş verip iade edelim forumcak.😉Fiyat bekletimizi yazarken yaklaşık 2 saat önce arkadaşımın başına gelen olayı yazayım da kimse bana Türk esnafını (işini iyi yapanları tenzih ederim)savunmasın. Kendisi 52 T oranına geçmek için aynakol dişlisi bakıyor House Of Bike firmasında buluyor ve online sipariş vermeden önce firmaya yakın olduğu için online olarak alacağım ama firmanızdan teslim almak istiyorum diye arıyor firmayı. Telefonda Özlem hanımla görüşüyor ve Özlem hanım ürünün siyah renginin stokta olmadığı söylüyor sonrasında birden bire site tadilata giriyor tatam sonrasında stokta olmayan dişlimiz (link) şapkadan 709 TL olarak çıkıyor. Şimdi ben bu firmadan alışveriş yapar mıyım artık. Kendi güncelleme hatanızı başkasına yıkmak nedir. Bu esnaflık anlayışına uyar mı?
Bu arada yazmayı atlamışım ilk fiyat 580 TL.
2022 ye hazırlık. şimdi ılındı, ısındı; 2022 de kaynayacak.bu sene zoru basarip kasim ayinda bisiklet fiyatlarini zamlandirdik sanirim
Yarım saat sonra büyük konuşma var. Yarın bisikletlere zam gelir.
14.05 liradan 13.65 e sert düşmüş.
Giant TCR takas.Elinizin altındakilere sahip çıkın, koruyun, sevin onları...,))
Nisan 2021 yılında 13.000 TL ye aldığım 105 5800 setli lapierre xelius 500 model bisiklet 26.000 TL olmuş...
Piyasalar bu kadar kötü olmadan önce, Ultegra R8000 set, prime 50 m karbon jant, pro karbon sele değişikliği yaptım...
Şimdi 50.000 desem kim alacak...))
Al gülüm ver gülüm😁😁Giant TCR takas.
Malum kişi bugünkü konuşmasında asgari ücrete de hiç görüşmemiş şekilde artış yapacakları söyledi.
Asgari ücrete zam = enflasyon = vergi kaçakçılığı = işsizlik