Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Ne güzel orta sınıf olarak alışmıştık her sene olmasa bile 2 ila 3 senede bir bisiklet değiştirmeye. Bizimle çok pis oynadı dıj güşler.

Scudo
Asgari ücretlinin yaşama imkanı en aza düşüyor. Bir hobisi, sevdası olmuyor ne yazık ki. Bisiklet ve koşu ile uğraşıyorum. Ek işte yapıyorum tabi ama asgari ücret ile geçindiğim bir çok ay oldu .

Asgari ücretlinin bir hobisi ne yazık ki olmuyor, olamıyor. Buraya getiriyor memleketi yönetenler. Bisiklet süremeyecek , sürsekte ne kadara bakım yapacağız kim bilir. Kırılsa bozulsa bir parçası alıp yerine takmak .Şu an için gerçekten zor.

Ne yazık ki memlektte fiyatı yükselen hiç bir şey düşmüyor. Düşmeyecekte. Şaşkınlıkla izliyorum. Yıllardı bisiklet kullanıyorum bir sürü bisiklet ve ekipman kullandım. Fiyat artışlarını görünce ne bilim diyorum. Nasıl oldu.

Fiyat bekletimizi yazarken yaklaşık 2 saat önce arkadaşımın başına gelen olayı yazayım da kimse bana Türk esnafını (işini iyi yapanları tenzih ederim)savunmasın. Kendisi 52 T oranına geçmek için aynakol dişlisi bakıyor House Of Bike firmasında buluyor ve online sipariş vermeden önce firmaya yakın olduğu için online olarak alacağım ama firmanızdan teslim almak istiyorum diye arıyor firmayı. Telefonda Özlem hanımla görüşüyor ve Özlem hanım ürünün siyah renginin stokta olmadığı söylüyor sonrasında birden bire site tadilata giriyor tatam sonrasında stokta olmayan dişlimiz (link) şapkadan 709 TL olarak çıkıyor. Şimdi ben bu firmadan alışveriş yapar mıyım artık. Kendi güncelleme hatanızı başkasına yıkmak nedir. Bu esnaflık anlayışına uyar mı?
Bu arada yazmayı atlamışım ilk fiyat 580 TL.
Bu aynakola bizansli askerlerin eline düşmüş hancınin kızı muamelesi yapmak lazim. Sırayla sipariş verip iade edelim forumcak.😉

Yarım saat sonra büyük konuşma var. Yarın bisikletlere zam gelir.

14.05 liradan 13.65 e sert düşmüş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bu sene zoru basarip kasim ayinda bisiklet fiyatlarini zamlandirdik sanirim

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Elinizin altındakilere sahip çıkın, koruyun, sevin onları...,:)))

Nisan 2021 yılında 13.000 TL ye aldığım 105 5800 setli lapierre xelius 500 model bisiklet 26.000 TL olmuş...
Piyasalar bu kadar kötü olmadan önce, Ultegra R8000 set, prime 50 m karbon jant, pro karbon sele değişikliği yaptım...
Şimdi 50.000 desem kim alacak...:)))

Malum kişi bugünkü konuşmasında asgari ücrete de hiç görüşmemiş şekilde artış yapacakları söyledi.
Asgari ücrete zam = enflasyon = vergi kaçakçılığı = işsizlik

Elinizin altındakilere sahip çıkın, koruyun, sevin onları...,:)))

Nisan 2021 yılında 13.000 TL ye aldığım 105 5800 setli lapierre xelius 500 model bisiklet 26.000 TL olmuş...
Piyasalar bu kadar kötü olmadan önce, Ultegra R8000 set, prime 50 m karbon jant, pro karbon sele değişikliği yaptım...
Şimdi 50.000 desem kim alacak...:)))
Giant TCR takas. :) :) :)

Goca MB siz daha ucuza fitesli, janjanlı bisikletlere binin diye dolara şakkadanak müdahale ediyor.(Temsili)

Screenshot_20211201_161629_com.twitter.android.jpg

Şu yazıyı yazdığımda koro hâlinde alay eden arkadaşlar hâlâ forumda mı acaba?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(link)

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Salcano zamları liste fiyarına yansıtmış

Malum kişi bugünkü konuşmasında asgari ücrete de hiç görüşmemiş şekilde artış yapacakları söyledi.
Asgari ücrete zam = enflasyon = vergi kaçakçılığı = işsizlik

taş çatlasın 4.000 lira olacakmış, 3.250 lira teklif edenler bile varmış

Geri