Scudo Sports

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Scudo
Yahut artışı falan bir kenara koyun bisiklet bulamayacaksınız.
2022'yi bilmem ama 2025'te Bisan Roadstar Classic ile Ümit Retro arasındaki komponent farkları üzerine konuşacağız muhtemelen. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sarı sitede şöyle bir bisiklet buldum nasıl sizce alınır mı sorularını, yolda biri bana bu bisikleti sattı, şansınıza küsün efendiler başlıkları olabilir 2023 sonrası.

Formülü veriyorum.

2022 bisiklet fiyatı=Bisikletin şu anki bayi fiyatı x (dolar endeksi+Reyizin iki dudağının arası) / Kulağınızın ArkasıX Asgari ücretin karekökü

27 vites altus veya acera düz maşa trekking ler 4500 , amortisörlü olanlar 5000 olur
deore setli 30 vitesli düz maşa 6000 amortisörlü olanlar 6500
sora setli alu masalı yol bisikletler 6000-6500 olur. carbon maşa varsa 7500
tiagra setli ler alu maşa 8000 carbon 9000
105 setli alu maşa 11000 ,carbon maşa 12000
tiagra veya 105 yol bisikletleri hd fren ise 1500 daha koyun
Gravel grx 400 13000
gravel grx 600 15000
gravel grx 810 18000

bu tahminlerim yerli firmalar Bisan carraro corelli salcano kron ve yerli olmayan Mosso için geçerli

ithal firmalar her ay zam yer . tahminin bir anlamı yok bence
Sırf zam gelir hayalimdeki yol bisikletini alamam diye kredi kartına taksitle önümüzdeki 6 ay maaşımdan harcama yaparak bisiklet aldım . insaflı bisikletcim İzmir Bisan bayiilerinden Kılınç Bisiklet Süleyman ve Orhan beylere fahiş fiyatlar vermedikleri için gece gündüz dua ediyorum .

Dükkanlar full çakılı ama siteler de ilan yok eski stok bindirilmiş fazla zam bizi bekliyor liste fiyatı bu bakın bize gelişi böyle diyecekler minimum %40

4 sene önce forumda sedona istanbulu satamamıştım. 1000 lira teklif verip dalga geçtilerdi. İyi ki dalga geçmişsiniz. Hidrolik frene dönüştürdüm sizin sayenizde. Şerden hayır doğdu.

Mosso sitesinden satış fiyatlarını kaldırmış mı? Yoksa zaten göster miyor muydu? Kaldırmışsa fiyatları, demek ki geliyor gelmekte olan.

Mosso sitesinden satış fiyatlarını kaldırmış mı? Yoksa zaten göster miyor muydu? Kaldırmışsa fiyatları, demek ki geliyor gelmekte olan.

Kaldırmaya başlamış. Önceden vardı, ürünün kendi özelliklerinden kaldırmış, alttaki "benzer ürünler" slider'ında duruyor:
2021-10-22_14-07-00.jpg

Bu arada marketçi bir arkadaşla konuştum az önce, o da toptancısı ile konuşmuş yıl bitmeden kahve, kola, meyve suyu, asitli diğer içecekler ve benzeri meşrubatlara en az yüzde elli zam gelecekmiş. Hatta ilk parti yüze 33 olarak gelmiş diyor.

4 sene önce forumda sedona istanbulu satamamıştım. 1000 lira teklif verip dalga geçtilerdi. İyi ki dalga geçmişsiniz. Hidrolik frene dönüştürdüm sizin sayenizde. Şerden hayır doğdu.
Kardeşim bisikletin kıymetini bil. kadrosu hem disk hem v fren uyumlu . 2015 model temiz bulsam hemen niyetlenecegim . iyi ki satmamışsın. o bisiklet harika bir gravele dönüşebilir. aklında olsun

• Beğen
Tepkiler: OmegA ve Ali Eren
Geri