Bisiklet yok. Olmayan bisiklete bile zam. Ne güzel iş.Az önce Carraro bayii ile sohbet ediyorduk... %10 - %30 arası zam beklentisi varmış. :/
Bisiklet yok. Olmayan bisiklete bile zam. Ne güzel iş.Az önce Carraro bayii ile sohbet ediyorduk... %10 - %30 arası zam beklentisi varmış. :/
Ülkede satılmış en güzel bisikletlerden, güle güle kullanın @Mehmet Metin Levent4 sene önce forumda sedona istanbulu satamamıştım. 1000 lira teklif verip dalga geçtilerdi. İyi ki dalga geçmişsiniz. Hidrolik frene dönüştürdüm sizin sayenizde. Şerden hayır doğdu.
Son halini bir ara paylaşırım. Teşekkür ederim. Çok daha güzelleri forumdaşların olsun.Ülkede satılmış en güzel bisikletlerden, güle güle kullanın @Mehmet Metin Levent
157.510₺ olan Trek Madone SLR 9 DURA-ACE DI2 01.01.2023 'te 1575₺ olur belki ;D2023 ü bekliyorum ekomomi şahlandı şahlandı şahlanmadı çok pis küfür edeceğim.😉
Kardeşim bisikletin kıymetini bil. kadrosu hem disk hem v fren uyumlu . 2015 model temiz bulsam hemen niyetlenecegim . iyi ki satmamışsın. o bisiklet harika bir gravele dönüşebilir. aklında olsun4 sene önce forumda sedona istanbulu satamamıştım. 1000 lira teklif verip dalga geçtilerdi. İyi ki dalga geçmişsiniz. Hidrolik frene dönüştürdüm sizin sayenizde. Şerden hayır doğdu.