ozkanburak
Soğuk Asfalt Bükücü
- Tepki
- 888
- İsim
- Burak Ö.
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
100 lira, ilk çerekte 130 lira olur.İlk çeyrekte %30 kesin, ikinci çeyrekte %20 gelir diyor ve tüm yıl için %50 diyorum. kg yok, iy1 ms1 kazanan firmalar diyerek kuponumu oynuyorum...
Bisiklet fiyatı üzerindendi benim hesabım, keşke zam 100 lira üzerinden olsa da konuşmaya bile değmese...100 lira, ilk çerekte 130 lira olur.
130*20%=26 lira
156 lira etti yüzde 56
Yaw boşverin bisiklet fiyatını. Olan olmuş,olacağa da çare yok. Şu an dışarıda geziyorum. Siz bana yardım edin hele. Çok pis sıkıştım. Bu saatte açık umumi wc bulursam küçük yine bir lira değil mi? Enflasyondan etkilenmeyen tek şey '' küçük 1 lira " dır.Ben kendimi bildim bileli küçük 1lira idi. Eğer ki zam geldiyse söyleyin, karanlığa çöydürevereyim.
Dünyada enerji fiyatları artıyor buna bağlı olarak alüminyum gibi emtiaların fiyatları da artıyor. Yani bisikletler sadece TL bazında değil dolar bazında da artacak.
O zaman biraz bekleyelim satmak için. Şimdi yok pahasına gidecek çünkü..Yerli üreticiler %100 ihracat ile çalışacak, ithalatçılar bisiklet getirmeyecek. Kimse satma derdine düşmeyecek. İkinci el tavan yapacak. Bol bol revizyon videoları izleyeceğiz.
canım Bisanım ya . çok seviyorum bu markayıMosso'dan sonra Salcano'da zam pardon güncelleme yapmış.Kron fiyatları kaldırmış eli kulağındadır onun da muhtemelen.Bisan'da bir değişiklik yok gibi şu anda