Aybek Cihan
Forum Bağımsızı
- Tepki
- 2.780
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Marka model verirseniz. Şimdi aramayalım site site.Bu ay başında bisiklet alırken Dolar 9,54 TL'ydi. Şimdi 10,95 TL. Yaklaşık 1000 Dolara aldığım bisiklet henüz zam görmemiş ve şu an 865 $ ediyor. Bisiklet alacak olanlar ertelemesin derim.
Peugeot R13 , Erdoğanlar Bisiklet'ten aldım. Hala daha 9490 TL.Marka model verirseniz. Şimdi aramayalım site site.
Abi çok fena aklıma girdin kredi kartı limitini artırıp ne alsam diye bakıyorum ahahaha bu arada bende bisiklet mağazasına uğradım kron'un en ucuz modeli bile 5bin TL olucak dedi.%40 zam gelecek dedi.Aklı olan şimdi en pahalısından bisiklet alsın bolca TL ile borçlanıp o TL bir kaç ay sonra çöp olacak. Süper enflasyonist ortamda en iyi korunma yöntemi mal almaktır yerel para ile borçlanmaktır. Ben mesela en ufak bir şey için bile vade farksız en az 12 ay taksitle alıyorum. Çünkü o malın fiyatı 12 ay sonra 12 kat artacağını biliyorum
Bu artışlar öncesi sıfır almak mı yoksa 2. El mi almak daha cazip olur? Lütfen yeterki bisiklet alda sıfır 2. El farketmez gibi cevap vermeyin😉
Herhangi bir şey satın almak. Sıfır veya 2. el farketmez. Tez elden alınız dostum.Bu artışlar öncesi sıfır almak mı yoksa 2. El mi almak daha cazip olur? Lütfen yeterki bisiklet alda sıfır 2. El farketmez gibi cevap vermeyin😉
Bence 2.el alımlarda direk nakit vermen gerektiği için sıfır alıp takside girmek daha mantıklı.Bu artışlar öncesi sıfır almak mı yoksa 2. El mi almak daha cazip olur? Lütfen yeterki bisiklet alda sıfır 2. El farketmez gibi cevap vermeyin😉