Scudo Sports

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

İlk çeyrekte %30 kesin, ikinci çeyrekte %20 gelir diyor ve tüm yıl için %50 diyorum. kg yok, iy1 ms1 kazanan firmalar diyerek kuponumu oynuyorum...

• Beğen
Tepkiler: everhard
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geçen sene sıkı bir pazarlıkla carraro 062 Race modelini 6.000₺ almıştım Şuanki rakamı görünce iyi ki almışım diyorum. Böyle giderse 12 bin bandına dayanır diye düşünüyorum. Bide gidip gelip tozunu almayı ihmal etmiyorum 😂

Tam iki sene önce almıştım yol bisikletimi Almanya'dan. Cube Attain SL, alüminyum kadro, karbon maşa, full 105 set, hidrolik disk fren. Sezon sonu olduğu için indirimdeydi. Ne kadarmış tam fiyatı diye baktım şimdi, 5.875 TL ödemişim bizim paramızla. Bugün Cube'u falan geçtim, yerli markaların Sora setli, kumpas frenli bir bisikletini bu fiyata alabiliyor muyuz emin değilim. Almanya'yı da kontrol ettim, bugün gidip aynı bisikleti almak istesem ödeyeceğim tutar 14.500 TL. Durum kötü cidden, sonumuz hayrolsun.

Yaw boşverin bisiklet fiyatını. Olan olmuş,olacağa da çare yok. Şu an dışarıda geziyorum. Siz bana yardım edin hele. Çok pis sıkıştım. Bu saatte açık umumi wc bulursam küçük yine bir lira değil mi? Enflasyondan etkilenmeyen tek şey '' küçük 1 lira " dır.Ben kendimi bildim bileli küçük 1lira idi. Eğer ki zam geldiyse söyleyin, karanlığa çöydürevereyim.

Dünyada enerji fiyatları artıyor buna bağlı olarak alüminyum gibi emtiaların fiyatları da artıyor. Yani bisikletler sadece TL bazında değil dolar bazında da artacak.

Son düzenleme:
Yaw boşverin bisiklet fiyatını. Olan olmuş,olacağa da çare yok. Şu an dışarıda geziyorum. Siz bana yardım edin hele. Çok pis sıkıştım. Bu saatte açık umumi wc bulursam küçük yine bir lira değil mi? Enflasyondan etkilenmeyen tek şey '' küçük 1 lira " dır.Ben kendimi bildim bileli küçük 1lira idi. Eğer ki zam geldiyse söyleyin, karanlığa çöydürevereyim.

Dünyada enerji fiyatları artıyor buna bağlı olarak alüminyum gibi emtiaların fiyatları da artıyor. Yani bisikletler sadece TL bazında değil dolar bazında da artacak.
🤔

%50 sağlam gelir! ama tek seferde olmaz o başka.

Carraro'yla görüştüm 2021 yılı için üretim artık yapılmıyormuş, piyasada bisiklet yok. Yeni yılda zamlı zamlı satacaklar...

• Beğen
Bir parantez açayım, eğer ailenizde kronik rahatsızlığı olup ilaç kullanmak zorunda olanlar var ise, yavaş yavaş kullandıkları ilaçları yedekleyin.

Üstad söylemiş.

Konumuza rahmetliden repliklerle devam edelim

Ertelemeyin.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Gelen zam bir kere gelmiyor ki.Aynı sene içerisinde iki hatta üç kere zamlanıyor.Keşke ülkemizde para hesabı yapmadan yaşayabileceğimiz günleri görsek...

• Beğen
Yerli üreticiler %100 ihracat ile çalışacak, ithalatçılar bisiklet getirmeyecek. Kimse satma derdine düşmeyecek. İkinci el tavan yapacak. Bol bol revizyon videoları izleyeceğiz.
O zaman biraz bekleyelim satmak için. Şimdi yok pahasına gidecek çünkü..

ben de geçen günlerde bir bisikletçi ile konuştuğumda carraronun 1 ay içerisinde yüzde 40 civarında zam yapacağını belirtmişti.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
bir bisikletçi arkadaşım da kasım sonu yüzde 50 -60 garanti dedi.
yeni bisiklet alacaklar hemen alsın
ama yeni bisiklet almayacaklar kesinlikle bisikletlerin sahip çıkıp gözü gibi baksınlar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ÆSir
Şuanki fiyatların üstüne en az 40% zam gelecektir. Belki 50% zorlar. Alacak olan varsa vakit kaybetmeden bisikletleri alsınlar.

Mosso'dan sonra Salcano'da zam pardon güncelleme yapmış.Kron fiyatları kaldırmış eli kulağındadır onun da muhtemelen.Bisan'da bir değişiklik yok gibi şu anda

Mosso'dan sonra Salcano'da zam pardon güncelleme yapmış.Kron fiyatları kaldırmış eli kulağındadır onun da muhtemelen.Bisan'da bir değişiklik yok gibi şu anda
canım Bisanım ya . çok seviyorum bu markayı

Geri