Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Scudo
Geçenler de bir g2 satıcısı ile konuştum. Tanıdığım biri. Satış fiyatı 9500, bayi tanıdığı olduğu için çok uygun fiyata aldığını gördüm ve biliyorum bunuda. Mesaj atmıştım " en son ne olur " diye. " şimdi alırsan 9200 eğer bir daha ki ay alırsan 11000 " .Evet bu adam için bu yatırım . Öyle görünüyor.

Gençlik dönemlerinden bu yana gitar almaya , biriktirmeye çalışıyorum . Seviyorum. Çok bisiklet alıp sattım ama gitarlarıma kıyamıyorum. Şimdi asgari ücretle çalışmaya başladım 3 yıl önce . Çok dar zamanalar geçirdim şükürler olsun atlatabildik.

Şimdi elimde ki gitarların şuan ki kurdan değerlerine baktım. Ufak çaplı bir servet sahibiyim. Ama onları o fiyattan satmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ben parayı 2009'da kazandım o yıllarda amerikan bir telecaster 4000 - 7000 arası . Şimdi bu gitarı 30 000 'e mi satayım. Böyle bir durumun olması çok üzücü gerçekten.

Kendi durumum üstünden örnek vereyim dedim de. Ne bilim. Memleketin bu durumu insanı çok korkutuyor.

sıpeşılayzd'ın elektrikli bisikleti 300.000 lira'ya yaklaştı, aynı markanın 12 jant bisikleti 4.000 lira, 1 yaprak tuvalet kağıdının fiyatı 7 kuruş oldu
sıpeşılayzd'ın elektrikli bisikleti 300.000 lira'ya yaklaştı, aynı markanın 12 jant bisikleti 4.000 lira, 1 yaprak tuvalet kağıdının fiyatı 7 kuruş oldu

doblo'ya bissürü para bayılıp garajda yatıran dayılara dönecem böyle giderse, canım bisikletim

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
4000 verem o kadar da kullandın yani, iyi para. Bu iyiliğimi de unutma hani :harika:

En sonuna yazmamışım, bir uyandım sabah olmuş işe geç kalmışım.
Uyandıktan sonra eski usül 3-5 tas suyla yıkanaydın bari. Tövbe yarabbi. :mad:

Açıklayan var mı güncel fiyat listesini

Bisikletini değiştirme veya yeni alma niyetinde olacaklar çoktan banka kredi faizlerini kontrol etmeye başlamış olmalılardı.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Bisikletini değiştirme veya yeni alma niyetinde olacaklar çoktan banka kredi faizlerini kontrol etmeye başlamış olmalılardı.

Dağ bisikletimi kredi çekip almıştım. Kredisi bitti 2 ay oldu . Faizi dahil 3500 tl'ye aldım. Geçenlerde satmaya niyet ettim ama satamadım , çünkü alamam daha . Bazen kızıyorum kendime " lan olm kredi çekip bisiklet mi alınır " diye .Ama iyi ki almışım diyorum.

Dağ bisikletimi kredi çekip almıştım. Kredisi bitti 2 ay oldu . Faizi dahil 3500 tl'ye aldım. Geçenlerde satmaya niyet ettim ama satamadım , çünkü alamam daha . Bazen kızıyorum kendime " lan olm kredi çekip bisiklet mi alınır " diye .Ama iyi ki almışım diyorum.
En doğrusunu yapmışsınız.
Ülke siyaseti yeni ekonomi modeline geçmeye çalıştıkça malesef eskisinden daha kötü bir duruma doğru gidiyoruz.

Uyandıktan sonra eski usül 3-5 tas suyla yıkanaydın bari. Tövbe yarabbi. :mad:

Bana niye kızıyon,üstüm açık uyumuşum.Bi taraflarım açık uyuyunca öyle oluyo.Evvelsi günkü rüyamı anlatmayayım forumu kapatırlar.

4000 verem o kadar da kullandın yani, iyi para. Bu iyiliğimi de unutma hani :harika:

En sonuna yazmamışım, bir uyandım sabah olmuş işe geç kalmışım.
4 mü abi sen üstü açık yatma 🤣🤣

Fujifilm bir banka ile iş birliği yapıp ayda 1000 lira harcama sözüne peşin fiyatına 36 ay finansman desteği sağlıyor. Önce faizi yansıtıp akabinde harcama hedefine ulaşıldığında faizi geri iade sözü veriyor. Bisiklet sektörüne gelirse ses getirir. Zira bu fiyatlarla kendileri de mal satamaz.

Ah ah, zamanında 6 değil 7 sıfır ataydık paradan şimdi bu hallere düşmezdik.

Dolar olmuş 15,65. Bu devirde bisiklet alınmaz.
Bu saatten sonra derdim tasam sadece Maliye ve Hazine Bakanı. Dolar olmuş 15,65.Ben kaybetsem kaybetsem maaşımı kaybederim. Ama bakanım öyle mi, her şeyini kaybeder. Hem adam sonra üzülüyor, üzmeyelim.

Bu saatten sonra derdim tasam sadece Maliye ve Hazine Bakanı. Dolar olmuş 15,65.Ben kaybetsem kaybetsem maaşımı kaybederim. Ama bakanım öyle mş, her şeyini kaybeder. Hem adam üzülüyor, üzmeyelim.
Maaşı hobi olarak kazandığımız için doğru. Ben de başkaları gibi 4-5 maaş alsam 1 maaşın gitmesine üzülmezdim.

@specific açtığım ortaya gelişine yapıştırdı mı,yoksa bana mı çaktı ben anlayamadım :ssrtcbya:

• Hahaha
Tepkiler: Tolga Özdemir
Geri