Atasoy
Terörü ve destekcilerini Lanetliyorum
- Tepki
- 12.557
- İsim
- ibrahim
- Başlangıç
- 1977—78
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
4000 verem o kadar da kullandın yani, iyi para. Bu iyiliğimi de unutma haniacep 6 bine aldıydım
En sonuna yazmamışım, bir uyandım sabah olmuş işe geç kalmışım.Hayırlı ,uğurlu olsun. Sonunda hayalindeki bisikleti alıyorsun. Günlük 500 km beklenti içine gireriz gayrı.
sıpeşılayzd'ın elektrikli bisikleti 300.000 lira'ya yaklaştı, aynı markanın 12 jant bisikleti 4.000 lira, 1 yaprak tuvalet kağıdının fiyatı 7 kuruş oldu
Uyandıktan sonra eski usül 3-5 tas suyla yıkanaydın bari. Tövbe yarabbi.4000 verem o kadar da kullandın yani, iyi para. Bu iyiliğimi de unutma hani
En sonuna yazmamışım, bir uyandım sabah olmuş işe geç kalmışım.
Ben. TCR Giant 2019 R7000 105 set. Cole Rollen Jantlar. Prime Dayonne Aero Gidon. 22.000 TL.Açıklayan var mı güncel fiyat listesini
Bisikletini değiştirme veya yeni alma niyetinde olacaklar çoktan banka kredi faizlerini kontrol etmeye başlamış olmalılardı.
En doğrusunu yapmışsınız.Dağ bisikletimi kredi çekip almıştım. Kredisi bitti 2 ay oldu . Faizi dahil 3500 tl'ye aldım. Geçenlerde satmaya niyet ettim ama satamadım , çünkü alamam daha . Bazen kızıyorum kendime " lan olm kredi çekip bisiklet mi alınır " diye .Ama iyi ki almışım diyorum.
Uyandıktan sonra eski usül 3-5 tas suyla yıkanaydın bari. Tövbe yarabbi.
4 mü abi sen üstü açık yatma 🤣🤣4000 verem o kadar da kullandın yani, iyi para. Bu iyiliğimi de unutma hani
En sonuna yazmamışım, bir uyandım sabah olmuş işe geç kalmışım.
Adama 4000 dolar verdim, kabul etmedi ya la.4 mü abi sen üstü açık yatma 🤣🤣
4000 verem o kadar da kullandın yani, iyi para. Bu iyiliğimi de unutma hani
Bu saatten sonra derdim tasam sadece Maliye ve Hazine Bakanı. Dolar olmuş 15,65.Ben kaybetsem kaybetsem maaşımı kaybederim. Ama bakanım öyle mi, her şeyini kaybeder. Hem adam sonra üzülüyor, üzmeyelim.Dolar olmuş 15,65. Bu devirde bisiklet alınmaz.
Maaşı hobi olarak kazandığımız için doğru. Ben de başkaları gibi 4-5 maaş alsam 1 maaşın gitmesine üzülmezdim.Bu saatten sonra derdim tasam sadece Maliye ve Hazine Bakanı. Dolar olmuş 15,65.Ben kaybetsem kaybetsem maaşımı kaybederim. Ama bakanım öyle mş, her şeyini kaybeder. Hem adam üzülüyor, üzmeyelim.
Aynı taraftayız diyeyim. Aynı gemideyiz deyince farklı oluyor. Aynı gemide biz batan taraftayız.@specific açtığım ortaya gelişine yapıştırdı mı,yoksa bana mı çaktı ben anlayamadım