Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Herkes kur değişkeniyle (artışıyla) değerlendirmiş fiyatları ancak yurtdışındaki enflasyon sebebiyle, yurtdışı ürünler kendi fiyat birimlerinde de zamlanıyor. Takip edenler bilirler.

Yurtdışındaki üründe gerçekleşen fiyat artışı + bizdeki kur artışı + nakliye ücretlerindeki artışlar + hele hele de kendiniz değil de türkiyede bir bayi kanalından temin edecekseniz bu bayinin BİLİMUM giderleri .... derkeeeeeeen

"Error" veriyor insanın zihni. Sonumuz hayır olsun. :acpsnr: Tez geçmesini diliyorum bu günlerin.....

Scudo
"More pain is coming" dedi Fed Başkanı Cerom dayı
Huzur ver huzur. Emrah ile büyüdük,Ceylan'a vurulduk, Arabeskin babalarıyla harmanlandık. The winter is coming diyon başka birşey demiyon. Napalım yani bisikletlerimize binip tırlara doğru kamikaze mi yapalım? :mad:

Malesef kötü bir işaret gibi Salcano sitesindeki fiyatları kaldırmış

• İnanılmaz
Tepkiler: RoninRider
Ve geldi arkadaşlar. Carraro tur bisikletleri ort. 3000 tl zamlandı... Enflasyon 1 artıyorsa durgunluğun da etkisiyle fiyatlar 3 artıyor artık. En büyük sarmalın içindeyiz...
O zaman ne diyoruz...:)

HAPPY.jpg

offf offf, şaka gibi. Zaten ürün yok piyasada zam geliyor bir de

Dün all trail i hızlı alma sebebimdı bu zam. Geçenlerde bisikletcı söyleyince elımdekını satmadan sıkışarak alayım dedim. Hiç olmadı elımdekını kolayca satarım diye düşündüm

6.taksitini ödediğim ve henüz üretilmeyen carraro 330 %15 zamla 14K olmuş.

1 aydır takip ediyorum piyasaya yeni bisiklet gelmiyor. Ama fiyatlarını 1 gecede ortalama %15 arttırdılar.
Sattığı yada satacağı bisikleti yerine koymak için belki mantıklı ama, biz son kullanıcılar ne istediğimiz bisikleti piyasada bulabiliyoruz nede fiyatlarına yetişebiliyoruz.
Türkiye üretici firmalara, distribütörlere mail atıyorum, sosyal platformlardan yazıyorum üretim var mı ? piyasada bulamadığımız beden yeniden üretilecek mi, getirilecek mi ? vs.. diye kimse den bir ses çıkmıyor.
Garip bir durum.

1 aydır takip ediyorum piyasaya yeni bisiklet gelmiyor. Ama fiyatlarını 1 gecede ortalama %15 arttırdılar.
Sattığı yada satacağı bisikleti yerine koymak için belki mantıklı ama, biz son kullanıcılar ne istediğimiz bisikleti piyasada bulabiliyoruz nede fiyatlarına yetişebiliyoruz.
Türkiye üretici firmalara, distribütörlere mail atıyorum, sosyal platformlardan yazıyorum üretim var mı ? piyasada bulamadığımız beden yeniden üretilecek mi, getirilecek mi ? vs.. diye kimse den bir ses çıkmıyor.
Garip bir durum.

Bunun tek suçlusu vites grubu üretici firmalara buluyorlar. O zaman kendi vites grubununun mühendisliğini yapacaksın kardeşim. Bunun için neden bir çalışma yatırım yok anlamış değilim. Shimano parça göndermiyor/gönderemiyorsa tam yeri ve ortamı değil mi? Yerli vites grubunun piyasaya girmesi için? Kadro zaten yapılıyor.
Elimizi taşın altına koymuyor/koyamıyor korkuyor muyuz?
Sabah sabah gerildim yine

Carraro da %15 yapıştırmış.

Şu anda daha önceden ithal edilmiş Scott vs markalı ürünler ciddi avantajlı fiyatta kaldı. Kadro boyu uygun olan, hazırda satışı olan ithal bisikleti beklemeden almak en mantıklısı görünüyor.

Böyle daha iyi bisiklete binmek , grup set yükseltmek gibi süfli amaçları olan arkadaşları kınıyorum 😁 heterodoks bir dönemden geçerken neo klasik bisiklet yaklaşımlarının yansıması olarak watt larda ciddi düşüş yaşanacağı kanısındayım.
Alacağınız ne varsa 2023 den önce alın. 2023 de heterodoks yaklaşım ile herşey en az %60 artar. Zincir ,iç dış lastik stoklayın. Ahmet hoca bile tembihledi 1 senelik un yağ stoklayın diye .
Birde sahibinden de 2 senedir satmayıp sürekli enflasyon oranında arttırdığınız bisikletleri de satın😁😁😁 midem bulanıyor iki senedir ilanda görmekten. Satıp dolar yapsaydınız peşinat olarak verip ,biraz eşten dosttan borç alarak biraz fazla mesai ile TOKİ den ev bile alabilirdiniz. Selamet ile kalın kardeşlerim

Son düzenleme:
192 boyla 4 senelik 18inç dağ bisikletine tünemeye devam. GVL290 CLARİS düşünüyorum piyasada yok, carraro g0 bisan falan bakayım diyorum zammı yapıştırmışlar, insanın kanına dokunuyor o fiyatı vermek. Bekleyeyim belki düşer umuduyla geçirdiğimiz her ay yeni bir zamma açıyoruz gözlerimizi. Umudum o ki yıllar sonra bu forumda eski konulara bakan gençler ''vay arkadaş, adamlar tourney set bisiklete 10.000tl veriyorlarmış'' deyip gülerler. Sanırım en mantıklısı gün geçirmeden taksit kredi bir şekilde satın almak diyeceğim piyasada mal da yok. İnşallah daha iyiye gideriz💀

Geri