Scudo Sports

2023 Yılında Bisiklet?

Arkadaşlar Selamlar,

Btwin Rockrider 520 toplayacağım. Arkadaşta 520 kadro SRAM aynakol ile birlikte Jant seti Bianchi Aspid lastikler takılı şekilde ön chaoyang arka maxxis iç lastikleri ile birlikte sadece hidrolik fren ve vites kolu kalacak şekilde bana 1500 TL ye verecek. Sizce Rockrider 520 toplanır mı? Toplasam bile satabilir miyim? Düşünceleriniz nedir?

Scudo
Arkadaşlar Selamlar,

Btwin Rockrider 520 toplayacağım. Arkadaşta 520 kadro SRAM aynakol ile birlikte Jant seti Bianchi Aspid lastikler takılı şekilde ön chaoyang arka maxxis iç lastikleri ile birlikte sadece hidrolik fren ve vites kolu kalacak şekilde bana 1500 TL ye verecek. Sizce Rockrider 520 toplanır mı? Toplasam bile satabilir miyim? Düşünceleriniz nedir?
Bence toplayacaksanız hafifi bir kadro tercih edin. Finalde hardtail 14kg civarı bir bisiklet çıkacaksa neden 12.5kg olmasın. Güzel ve hafif bir alü ya da karbon kadro bulabilirsiniz belki.

Arkadaşlar Selamlar,

satmak için değil de zevkini çıkartıcam diye topla ve para harca bence . çünkü satmaya gelince bizim insanımız öldürüyor malesef .

Salcano sitesine fiyatları yazmış bulunmakta

Bisana göre insaflı davranmış .
bence sora setli graveli, stokları doldurursa yeni yılda yok satar. çünkü carraro da sora gravel yok. bisan da da alltrail 28 bin 😂😂😂😂

araba alıyoruz , 7 kişi ortak gireceğiz :D
299527 dosyayı görüntüle

Sporcular için bir bisiklet sanirim, bu isten para kazanan, yada sponsoru olan profesyoneller icin. Gunumuz kosullarinda abartı bir fiyat degil, adamın meslegi bu ise. Motor sporlarina gore cok cuzzi rakamlar hatta bisiklet sporu yapmak. Gerek arac gerek ekipman olarak.

Sporcular için bir bisiklet sanirim, bu isten para kazanan, yada sponsoru olan profesyoneller icin. Gunumuz kosullarinda abartı bir fiyat degil, adamın meslegi bu ise. Motor sporlarina gore cok cuzzi rakamlar hatta bisiklet sporu yapmak. Gerek arac gerek ekipman olarak.

Sadece onlar için değil, sadece haftasonu binen göbekli işadamlarıda alıyor :D Etrafta çok var, en basitinden granfondoda gorebilirsiniz :D

Sadece onlar için değil, sadece haftasonu binen göbekli işadamlarıda alıyor :D Etrafta çok var, en basitinden granfondoda gorebilirsiniz :D
Bkz: Maltepe bisiklet yolunda hafta sonları bolca görebilirsiniz o tarz insanları.

Nesi varmış ki o kadar fiyat biçmişler. Üst model motosiklet fiyatlarını bile geçmiş. Motosikletin üretimi kesinlikle daha masraflı bir iş. Sırf marka adına parayı heba etmekten başka bişey değil.

301427 dosyayı görüntüle
Çok doğru. Bir de benim gözümde hiç değeri yok bu bisikletlerin 4-5 bin tl gibi bir paraya bisiklet toplarım aynı işi yapmış olurum hatta aynı hız da devam da ettiririm.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Çok doğru. Bir de benim gözümde hiç değeri yok bu bisikletlerin 4-5 bin tl gibi bir paraya bisiklet toplarım aynı işi yapmış olurum hatta aynı hız da devam da ettiririm.
4 5 bin olmasada o fiyattan cok daha azına cok iyi bir bisiklet toplanabilir

Nesi varmış ki o kadar fiyat biçmişler. Üst model motosiklet fiyatlarını bile geçmiş. Motosikletin üretimi kesinlikle daha masraflı bir iş. Sırf marka adına parayı heba etmekten başka bişey değil.

301427 dosyayı görüntüle
"Motor alırdım o paraya" :D Gerçekten bisiklet lobisi bu işi abartmaya başladı. Bisikletim için ışık bakıyorum arka ışıklar 500-600 seviyesinde. Sahibinden'de 150 tlye ford courier arka stop buldum.

301427 dosyayı görüntüle
Sırf bu yüzden motor alacağım.Başlarım böyle fiyata :D
Şu örneği Colnago ya sormak lazım ? Neden lan neden bu fiyat böyle diye :koptum:
Motordaki arge ve işçilik + malzeme çok çok daha fazla.Ayrıca onay süreçleri çok çok daha zor ve fazla.

Sırf bu yüzden motor alacağım.Başlarım böyle fiyata :D
Şu örneği Colnago ya sormak lazım ? Neden lan neden bu fiyat böyle diye :koptum:
Bitli bakkalın kör müşterisi olurmuş. İlla kaz gibi yolunacak biri çıkar diyorlar :D

Hiç birşey değişmez 2023 olsada hastalıklı ruhlar oturdukları yerden başkalarını yöneterek para kazanıp daha iyi bir yaşamın olduğunu sanmaya devam ederler oysaki zamanın paradan daha değerli olduğunu bilmezler bu yuzden bisikletçileri ya görmezler yada görmezden gelirler kaldırımlar araçla yollar araçla bizlerin geçebileceği her yer işgal etmeye devam ederler bir gün anlarlar ama iş işten geçer❤️

motosiklet fiyatlarına ulaştı bisikletler. alt tarafı kadro ve dişil sistem bu kadar yüksek fiyat olmamalı

Fiyatları çok arttığı için insanlar daha çok 2.el sitelerine yöneliyor sanırım.

Geri