Scudo Sports

2023 Yılında Bisiklet?

2018 - 2019 pandemi öncesi tam satın almak için doğru zamandı ama işte fırsat kaçmış. Pandemi ile birlikte zaten fiyatlar çıldırdı, her şey değişti. Bu saatten sonra zaten fiyatların aşağı inmesi söz konusu değil, geliri yükseltmekten başka şansın yok maalesef.
Acaba bizdemi güzellik merkezi işine girsek 😁

Scudo
2018 - 2019 pandemi öncesi tam satın almak için doğru zamandı ama işte fırsat kaçmış. Pandemi ile birlikte zaten fiyatlar çıldırdı, her şey değişti. Bu saatten sonra zaten fiyatların aşağı inmesi söz konusu değil, geliri yükseltmekten başka şansın yok maalesef.

Elimde maksimum 10 bilemedin 13k var
Aslında bir scott aspect 710 buldum
Full shimano xt set neredeyse
Rock shox havalı maşa var
Sence almalımıyım
Ama aklımı kurcalayan 2017 model olması
Aslında sormadım ama büyük ihtimalle fatura vsde yok ne yapmalıyım sence

yazın fiyatlar yükseldi ama sonbaharın gelmesiyle fiyatlar inmeye başladı bence. kışın bir nebze daha inecektir gibime geliyor. tabi türkiye şartlarından bağımsız düşünmek lazım. bizde herşeyin fiyatı artıyor.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Elimde maksimum 10 bilemedin 13k var
Aslında bir scott aspect 710 buldum
Full shimano xt set neredeyse
Rock shox havalı maşa var
Sence almalımıyım
Ama aklımı kurcalayan 2017 model olması
Aslında sormadım ama büyük ihtimalle fatura vsde yok ne yapmalıyım sence

Seni yanlış yönlendirmek istemem, çünkü ikinci el piyasasına pek hakim değilim. Sahibinden de baktım o bisiklete , beni çok çekmedi, yıpranmış bir bisiklet gibi duruyor. Yani yakından incelemek ve denemek lazım yoksa ben almazdım.
Kolay gelsin, umarım istediğin gibi bişey çıkar karşına.

• Beğen
Tepkiler: berryt
Seni yanlış yönlendirmek istemem, çünkü ikinci el piyasasına pek hakim değilim. Sahibinden de baktım o bisiklete , beni çok çekmedi, yıpranmış bir bisiklet gibi duruyor. Yani yakından incelemek ve denemek lazım yoksa ben almazdım.
Kolay gelsin, umarım istediğin gibi bişey çıkar karşına.

Yani siz benden tabiki daha iyi bilirsiniz ama ben de hani olmuşken iyisi olsun istiyorum beni uzun yıllar götürecek bir model öneriniz varmıdır ya da yıpranmış bisiklete bir şey yapabilirmiyiz

Yani siz benden tabiki daha iyi bilirsiniz ama ben de hani olmuşken iyisi olsun istiyorum beni uzun yıllar götürecek bir model öneriniz varmıdır ya da yıpranmış bisiklete bir şey yapabilirmiyiz

Yani bir model önerisinde bulunamam, çünkü araştırmadım. Sahibinden ilanlarına bakmaya devam et derim. Hani o fiyatlara sıfır güzel bişey var mıdır diye baktım decathlona falan ama senin istediğin tarz bişey yok bence.
İkinci el güzel düzgün model kovalamak lazım.

"2024 yılında bisiklet" başlığında bir miktar daha fazla üzülmemek için bisiklete dair tüm yatırımlarımı yapıp konuyu kapattım.

Bir yol, bir katlanır, bir trainer, alet edevat takım taklavat her şeyimi tamamladım.

Sıfır bisiklete yeni yılda %30 zam geleceği öngörülüyor. Bence ihtiyacı olan kışın mutlaka çözsün, çünkü ikinci ele de o ölçekte geliyor. Üzücü ama durum bu malesef

• Beğen
"2024 yılında bisiklet" başlığında bir miktar daha fazla üzülmemek için bisiklete dair tüm yatırımlarımı yapıp konuyu kapattım.

Bir yol, bir katlanır, bir trainer, alet edevat takım taklavat her şeyimi tamamladım.

Sıfır bisiklete yeni yılda %30 zam geleceği öngörülüyor. Bence ihtiyacı olan kışın mutlaka çözsün, çünkü ikinci ele de o ölçekte geliyor. Üzücü ama durum bu malesef

Yatırım bitmez, takım taklavat tamamlamaz. Bir belediye otobüsünde her zaman bir kişilik daha yer, bir diş macunu tüpünde her zaman bir sıkımlık daha macun olduğu gibi her zaman yeni bir ihtiyaç çıkar.
Yeni yıldaki zam da %30 ile kalmaz. Sanırım o sadece yılbaşı hediyesi. Yıl boyunca 4 kere %30 daha isabetli ve hala iyimser bir tahmin olabilir.

Yatırım bitmez, takım taklavat tamamlamaz. Bir belediye otobüsünde her zaman bir kişilik daha yer, bir diş macunu tüpünde her zaman bir sıkımlık daha macun olduğu gibi her zaman yeni bir ihtiyaç çıkar.
Yeni yıldaki zam da %30 ile kalmaz. Sanırım o sadece yılbaşı hediyesi. Yıl boyunca 4 kere %30 daha isabetli ve hala iyimser bir tahmin olabilir.
Katılıyorum ve artırıyorum. Alınan her bisiklet ve ekipman fazladan masraf çıkaracaktır.

Katılıyorum ve artırıyorum. Alınan her bisiklet ve ekipman fazladan masraf çıkaracaktır.

Nefes aldığımız müddetçe masraflar artarak devam edecek

• Beğen
Bisiklet yıllar geçtikçe elbet gelişir ama tek isteğim zincir sistemleri ve jant görünümleri değişmemesi doğrultusunda.

Türkiye de bisikletin geleceğinden umutlu değilim. Bisiklet git gide zengin sporu haline geliyor bilmem katılır mısınız. Çok fazla ekipman almak gerekiyor ve bunlar pahalı bir de orta-iyi seviye bir biskletin en az 30 binden başladığını düşünürsek.. durum pek iyiye gitmiyor. Diğer bir problem ise trafik sorunu. Neden yüzlerce bisikletli Pendik-Bostancı antrenmanını sabahın köründe yapmak zorunda kalıyor çünkü İstanbulda bir trafik krizi yaşanıyor son yıllarda katlanılamaz hale geldi. Her sporcu güzel bir şekilde uykusunu alıp antrenman yapmak ister diye düşünüyorum. Bu sorunlara birde yolların kalitesizliği, kazalar ve tacizler de eklenince of off . Ama tüm bunlara rağmen bisiklet beni kendisine bir şekilde çekiyor

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Mekanik dura ace ya da ultegra güncellemesi yapamadığı ya da alamadığı için, mekanik 105 e, Sora ya düşmektense elektronik 105 almayı övünç kaynağı ya da yüksek IQ ya da yüksek EQ olarak niteliyor.. Şu sıralar moda, trend konu bu bisikletçiler arasında ...

Geri