Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

22.Yıl - Geotech Özel Seri 22 Yeni Muhteşem Model

Geotech Fold-Up 20.1 i gördükçe dahona verdiğim paraya üzülüyorum, 2 3 ay önce çıksaymış ne olurdu, baradine verdiğim para yerine hidrolk kullanırdık

Scudo
@ulas
Kilolarini merakla bekliyorum. Calismaniz takdire sayan. Hayili olsun

• Beğen
Tepkiler: ulas
Arkadaşlar

Geotech Trip Modelleri ÇIKTI. (link)

Bugün Kızıltoprak mağazasında P.Tesinden itibaren de diğer satış noktalarında görebilirsiniz.

22.Yıl Bisikletlerinde Test Sürüşü Yapabilirsiniz.

internet sayfasinda tukendi yazisini gorunce uzulmustum, fold up 20.1 15 mayısta mi satışa çıkıyor @ulas

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@ulas geotech tripleri gelince tartacaktınız ağırlıkları nedir

@soneryen Trip 5 pedal ve ayaklık dahil 12 kg geliyordu sanırım. Ciddi ciddi inceledim :) Maşası falan gayet güzel.

@Deniz
Yinede biraz ağır değil mi düz maşa olmasına karşın. Benim MTB ye göre ama yinede deltaya gidip incelemek istiyorum

@soneryen
Yoo, ayaklıksız ve pedalsız ağırlıklar veriliyor hep diğer firmalarda. Nereden baksak 600 gr kadar daha hafif çıkar :)

@ulas 28 air speed modelinin özelliklerine fiyat bilgisine baktım Delta üzerinden, hiçbirşey göremedim. Bu 22. yıla özel üretilen bisiklet hakkında bilgiler ve fiyat nedir.

@Asusmune

o model bir hafta sonra geliyor. Geldiğinde siteye girilecek.

Bu arada triplerin ağırlıkları 11.4 kg

@ulas
Ulaş en ufağından düşümüyorum acera donanım kırmızı beyaz bilgin olsun sayılı ise rezerv. MTB var ama Düşünmedeyim drop bar yol bisikleti mi alayım Bu tarz düz geotech trip mi alayım karar veremedim.

@soneryen

Gelirsin beraber bakarız. Tripleri öneririm.

Bu arada katlanırlar yarın gümrükten çıkıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Söz verdiğimiz gibi bugün 25 Mayıs ve Katlanırlar stoklara girdi

Geotech Fol-Up 20.1 Pro 22.Yıl Özel Seri
Geotech Fol-Up 20.1 22.Yıl Özel Seri
Geotech Fol-Up 20.6 22.Yıl Özel Seri
Geotech Fol-Up 26D Pro 22.Yıl Özel Seri

• Beğen
Tepkiler: Sinan H.
Ulas bey katlanirlar cok guzel gorunuyor, butcem musait olsaydi bi tane hep katlanirim olsun diye karar verdim bunlari girdukten sonra. Iyi calismalar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: ulas
Teşekkürler gerçekten çok güzel olmuş ;) Resimlerden daha güzeller.

@ulas yeni gelecek serilerde veya mevcutlar arasında alfine yada nexus kayışlı sistem göbekten vitesli modeller var mı?
Özellikle şehir bisikleti tarzında, dinamaso bagajı falan olan.

Geri