Scudo Sports

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

@Erdem Yıldırım aynı durumu benim öğrenciler de yaşadı ne yazık ki. O kadar koşuşturmaca havada kaldı. 23 nisan çocukluğumdan beri yağmurlu geçiyor bir ağız tadıyla kutlayamadık. En azından ilçe ilçe kapalı spor komplekslerinde kutlanabilir düşüncesindeyim çocukların emekleri boşa gitmemesi adına. 23 nisan herkes için kutlu olsun.

Scudo
@Ebubekir
Esasen o rezil tarihimizin çöp tenekesini atılmasını kutluyoruz biz. Evet çocuk bayramıdır aynı zamanda ama esas önemi ULUSAL EGEMENLİK'tir. Halkı kulu olarak gören ve kendini Allah yerine koyan bir ailenin elinden alınıp egemenliğimizin bizlere verilmesini kutluyoruz.

Necip Fazıl gibi dalkavuklar bundan rahatsız olurlar elbet. Olsunlar.

Birileri çocukların gözündeki ışığı söndürmeye and içmiş olabilir. Bizler de Mustafa Kemal'in yolundan ayrılmamaya and içtik.

İşte bu yüzden Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etti. Çocukların gözündeki pırıltıyı yok etmek isteyenlere inat...

birilerinin tecavüz etmeye çalıştığı gerçek; ama o Atatürk değil.
Türk topraklarına giren, girmeye çalışan;ingilizler, fransızlar, yunanlılar, italyanlar vs..ama geldikleri gibi geri gittiler.
boş kürek sallayan necip sayesinde değil, milli mücadeleyi başlatan Atatürk sayesinde! Allah nankörlüğü sevmez, Atatürk'e nankörlük etmeyin...

@aligüler
Guler cım ısmınımı soylemeye calıstım anlamadım?
@Ali Demir Mustafa Kemal in işgalcilerin savaş gemilerini görünce güya "Geldikleri gibi giderler" dediği Cevat Abbas'ın palavrasıdır.

@Dide
Ey aılesıne bıle hükmedememiş ilerici ,Üç kıtaya yedı denıze hükmetmiş ecdadın mı gerici ? -NFK

ecdadın en son geldiği noktaya bakılırsa durumun tartışma gerektirmediği kesin. aileye dahi hükmedilememiş olması sizin dahi değil NFK' in görüşüdür. keşke farklı fikirleri de okuyup kendiniz olarak cevap verebilseydiniz.

tüm tezat ve farklı görüşlere rağmen Ulusal Egmenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun.

(link)

NFK için bir anektod,

"büyük kokainmandı rahmetli, kumarı da hızlıydı. bu uğurda dilenci bile oldu. hoş, yurdum denyosu onu müezzin sanıyor. çalın oynayın, devir münafığın devri ne de olsa..."

Kelimelerin Üstadı NFK yı saygıyla anıyoruz. çocuk bayramı diye çocuklaştık gittik valla :) şimdiki çocuklar bizlerden olgun çok şükür.

Atatürk'e bize bu güzel ülkeyi teslim ettiği için minnettarım. Kadınlarımızla ülkenin her alanında eşit haklar verdiği için kendisine minnettarım. Çocukları da unutmadığı için ayrıca minnettarım. 23 Nisan hepimize kutlu olsun.

@Mehmet Levent
Ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım, bu çöpleri ise ancak kediler ve köpekler karıştırır . [N.F.K]

Geçmişte hayatının önemli bir kısmını bohem bir tarzda içki ve kumarla yaşayıp rahmetli olmaya az kala bir şeyhe kapılanıp günah çıkartmaya çalışan tipik bir şark kurnazı müslüman -Türk 'tür kendileri. Şiirdeki başarısı da ironik bir şekilde ilk dönemindeki hayat tarzına bağlıdır. kelimelerde üstad olduğu yıkadığı beyinlerden bellidir. Kedi ve köpek olarak küçük görmeye çalıştığınız varlıklar da Allahın yarattıklarıdır. primitiflerden daha iyi durumda oldukları da kesindir.

@Ebubekir

@Ebubekir

ama çifte standart yapmış NKF... kendi geçmişini dürüp büküp çöpe atabiliyor, karıştırana da köpek diyor... koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin aynısını yapmasına izin izin vermiyor... -- hoş kimse Osmanlı tarihini yok saymış, dürmüş bükmüş çöpe atmış değil...

@Ebubekir

geçmişi dürüp büküp çöpe atan adam geçmişi kedi köpek gibi karıştırmaz ama :) kendisi karıştırınca hak, başkası karıştırınca kedi köpek. bence NFK nın elle tutulacak yeri kalmamış ama, size ve ona saygım sonsuz. napalım kendisi karıştırsın dursun, kendisini de kendisi zaten etiketlemiş.

Türk ulusunun yetiştirdiği tek bir Necip tanırız o da Necip Hablemitoğlu'dur. Türk olmayan bu ülkeye zararı dokunan birinin peşinden koşan arkadaşlar gidip o çok sevdiğiniz suratınında meymenet olmayan adamı iyice araştırın.10487202_10154968342430727_4708611327104792824_n.png

@CandanC
Türkiye bütün kütüphaneleri yakılan, bütün mazisi imha edilen, 600 yılı cerrahi bir ameliyatla içtimaî uzviyetinden koparılıp atılan bedbaht bir ülke. -Cemil Meriç

Geri