Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

25-28 Ekim 2007 Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-1

herşey çok güzeldi, yaklaşık 5 yıldır tatil yapmıyordum ve yıllık iznimi kullanmaya karar verdim...istanbul 5 gün yarışları mı gpa mı derken, kevser sayesinde kendimi pedala vurdum...tamam ilk gün bozuk akordu bahane edip arabayla devam etmiş olabilirim ama yine de.....
organizasyonda emeği geçenlere teşekkürler, beklediğimden çok fazlasını buldum..böyle giderse orientering i ikinci plana atıcam galiba...
herkese sevgiler ve ankara dan selamlar...

Scudo
İstemesekte bu güzel gezi bitti. Teşekkürler bu güzelliği bizlere yaşatanlara.Fırat'cığım sanada ayrıca teşekkür ediyorum. Otobüs problemini nekadar da güzel çözdün.Can sende belki çabalamaktan bisikletin,Gökovanın tadına varamadın.Özverine hayran kalmamak elde değil.Kimbilir yenilerinde görüşürüz,ter dökeriz.Herkese buradan selamlarımı yolluyorum.OKAN(Canondale F 600 )

Arkadaşlar gelemediğimize elbette çok üzüldük. Başlama ve bitiş noktasına kadar Turun nası gittiğini, katılımcıların neler yaptığını çok merak ettik. Ama bu güne kadar bu tarihsel organizasyon ve eylem sürecinde neler yaşandığına dair heyecan verici, ruhlarımızı tarihsel pişmanlığa sürükleyecek bir anı güncesi yayımlanmadı. Tur günlerinde nekerin yaşandığına dair kitapmı, CD'mi yapacaksınız yoksa biri işini gücünü bırakıp okkalı (yazı ve foto) Ginceyi FORM'da mı yayınlayacak. Halen sabırla bekliyorum. Gölgelerimizi hisetmediniz bari pişmanlığımızı AYAKLANDIRIN! Sevgilerimle.

Buluşma gerçekleştiğine göre bu konu üst konudan alınabilir.

@AHMET GİRAY KÜTÜK

pekçok resim ve video çekildi fakat,forumda gpa ya ait yazıların olduğu:cool: 1 haftalık bir bölüm kayıp!nereye gitti aceba?:cool:

@Önder

Önder ayrıca, "şehirlerarası tur ve makaleler " bölümünde de GPA ile ilgili bir konu başlığı yer almaktaydı...Şimdi artık yok...Sanırım onu demek istedi...

Geri