@mengutay
Biraz önce son misafirlerimizi de Akyaka'dan yolcu edip Tolgayla birlikte Marmaris'e döndük. Şimdi ayaklarımı uzatıp 3 gün bisiklete dair hiç bir şey yapmayacağım. Yazı yazmak dışında tabii.
Sevgili Dostum Barış güzel mesajın için çok teşekkür ederim, beni çok onore etti yalnız çok önemli bir şey var. Can'ın konuşma arasında söylediği bir söz vardı hoşuma gitti, kim olduğunu hatırlamıyorum, Can'a organizasyon ile ilgili kişisel övgüde bulundu, Can ise " lütfen yapmayın bu bizi bitirir " diye cümle kullandı, gerçekten doğru bireysel takdirler bizim uyumumuza zarar verir. Bu organizasyon tamamen bir ekip işiydi, örneğin hiç tanışmadınız ama Kürşat arkadaşımız da en az bizim kadar çok çalıştı. Ne yazık ki geziye katılamadı ama onun ve ailelerimizi da emekleri olmasaydı bu işi yapamazdık. O yüzden bu konuda herhangi bir övgü ve yergi yapmak isterseniz lütfen Muğla Bisiklet Platformu adını kullanın. Ben bir zamanlar rehberlik yapmış olmanın verdiği tecrübeyle biraz tribünlere oynamış olabilirim, ama bütün arkadaşlarım en az benim kadar çok çaba sarfedip emek harcadılar.
Şimdilik bu kadar yakında muhteşem ayrıntılarla geri döneceğiz...