Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

25-28 Ekim 2007 Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-1

Scudo
ben izmirden mehmet değirmenci kamil koç ie 0900 da izmir den muğlaya hareket ediyorum carşamba günü tlf 0555 720 4708

merhabalar..sağlık sorunum sonucunda gelme kararı aldım.. çarşamba günü 18:00 arabasıyla istanbuldan hareket ediyorum. akyaka yol ayrımına varana dek zannedersem sabah 6 gibi bir saat olacak..aynı saatlerde oralarda olacak arkadaşlar varsa beraber etkinliğe katılabiliriz..

Aman Allahım saatler kaldı heyecan dorukta. Belki de geziden sonra hepimiz tekrar bu saatlerde olmayı ve o güzel geziyi tekrar yaşamayı arzulayacağız. Bu nedenle bu dakikalar altın değerinde. :) Bizler 4 kişi olarak İstanbul'dan araba ile geliyoruz. Muhtemelen yarın 17:00 sularında Akyaka'da oluruz. Çok heyecanlı ve bir o kadar da mutluyum dostlarım. Tekrar organizasyon komitesine buradan 1000lerce teşekkür. Görüşmek üzere bisiklet dostu güzel insanlar.

Sevgiler

Fatih-MFG(+)
MOTİVATÖR

İnsancıklar İstanbuldan ankaradan kalkıp taaa akyakaya geliyorlar! ben marmaristen 25 km uzaklıktaki akyaka gidemiyorum! hala katılıp katılmayacağım belli değil! umarım yarın akşam sizlerle birlikte olurum! :( :(

hayatımın çok az döneminde bu kadar heyecanlı olduğumu hatırlıyorum. sabahın 4 ünde uyandım , uyku tutmadı :) çok güzel saatler bunlar , en az gezi kadar güzel ve heyecan verici. 5 saat sonra yola çıkmış olacağım... offf. saatler geçmiyor sanki... :)

@Fatih - MFG(+)

fatih abi hayırlı yolculuklar....araba çok eğlenceli olacak belli :) akyaka da görüşmek üzere..

Bu forum sitesine 2 gün önce üye oldum ve sanırım tüm başlıkları okudum... ama şunu söylemeliyimki en keyif aldığım konu bu oldu.. iki günde hepinizi tanıyormuşum gibi his uyandı içimde.. Keşke "Neden daha önceden bu forum sitesiyle tanışmadım?" diye kendi kendime dövünüp duruyorum..
Tarih 24 ekim ve saat 11:15 .. Sanıyorumki arkadaşlar şu anda birbirleriyle buluşmuş ve sohbet ediyorlardır.. ÇOK KISKANDIM SİZİ YAAAAAAAA..:(

Hepinize hayırlı yolculuklar ve keyifli sürüşler diliyorum.. Umarım Herşey gönlünüzce olur. Sizden ricam tur esnasında eğer imkanlarınız müsait olursa bolca video ve fotoğraf çekmeniz.

Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.. Insallah bir dahaki buluşmada bende olacağım.
Hepinizie Saygı ve sevgilerimle
Yolunuz Açık olsun

:D :D sonunda kesinleşti gidişim ve birazdan akyakaya geçiyorum! fotoğraf makinesi ve kamera yanımda kimsecikler merak etmesin! öööle fotolar ve videolar çekicem ki gelemeyenler kıskançlıktan çatlayacak.... :D:D:D

Selam Arkadaşlar,
Projemiz bugün itibarı ile başlamış bulunuyor. Akyaka Belediyesinin akşam yemeği olan Balık Ekmek'leri arkadaşlarımız ile yedik. Çok güzel bir gündü. Yarı yağmur, yarı kuru bitirdik. İnşallah yarın hava daha güzel olur.
Görüşmek dileği ile.

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Turumuz tüm hızıyla devam ediyor. Şu saatlerde Datça Ak-tur kamp alanında yemek sonrası muhabbet ediyoruz. Yarın akşam Gökova Pedallarımın Altında projesi son bulacak. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Herşey çok güzel gidiyor. Inşallah bu güzelliklerle turumuzu noktalarız.

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

Biz turun sadece ilk 2 gününe katılabildik.Her şey çok güzeldi.Şimdi İzmir deyiz ama kalbimiz sizinle.Sizlerle tanışmak çok güzeldi.Umarım yolumuz yine bir gün bir yerlerde kesişiriz.Sevgiler ...

Dilek&Hakan Küçükyelkenci

Rampa çıkışlarının inişlerinden daha zevkli olduğu bir 250 kilometre hayal edemezdim. Birçok anlamda ilkleri içeren bir organizasyonun bu kadar başarılı olması da gerçekten şaşırtıcıydı. Devamını iple çekeceğim.

Turdan aklımda kalanların birkaçı:

-Çökertme'deki nemden ıslanan çadır
-Kevser'in sesi
-Ankara'dan İsmail ve Denizli'den Ali'nin lokomotif olması
-Necati Amca'nın olağanüstü performansı
-Beleş yemek sonrası alkış
-Büyük olasılıkla içinde bir nükleer reaktör barındıran Fırat'ın oradan oraya koşuşturması
-Gürsel Abi'nin rampa inişlerinde yanımdan 2 mach hızla geçmesi
-ABD'den Osman Abi'nin hiçbir zaman değişmeyen temposu
-Necla Abla'nın içtenliği
ve daha briçok şey...

@mengutay
Biraz önce son misafirlerimizi de Akyaka'dan yolcu edip Tolgayla birlikte Marmaris'e döndük. Şimdi ayaklarımı uzatıp 3 gün bisiklete dair hiç bir şey yapmayacağım. Yazı yazmak dışında tabii.
Sevgili Dostum Barış güzel mesajın için çok teşekkür ederim, beni çok onore etti yalnız çok önemli bir şey var. Can'ın konuşma arasında söylediği bir söz vardı hoşuma gitti, kim olduğunu hatırlamıyorum, Can'a organizasyon ile ilgili kişisel övgüde bulundu, Can ise " lütfen yapmayın bu bizi bitirir " diye cümle kullandı, gerçekten doğru bireysel takdirler bizim uyumumuza zarar verir. Bu organizasyon tamamen bir ekip işiydi, örneğin hiç tanışmadınız ama Kürşat arkadaşımız da en az bizim kadar çok çalıştı. Ne yazık ki geziye katılamadı ama onun ve ailelerimizi da emekleri olmasaydı bu işi yapamazdık. O yüzden bu konuda herhangi bir övgü ve yergi yapmak isterseniz lütfen Muğla Bisiklet Platformu adını kullanın. Ben bir zamanlar rehberlik yapmış olmanın verdiği tecrübeyle biraz tribünlere oynamış olabilirim, ama bütün arkadaşlarım en az benim kadar çok çaba sarfedip emek harcadılar.
Şimdilik bu kadar yakında muhteşem ayrıntılarla geri döneceğiz...

Geri