Önemli
Arkadaşlar GPA'ya sadece birkaç gün kaldı. Sizleri Akyaka'da ben ve sanırım Serkan karşılayacağız, geldiğinizde her şeyin hazır olabilmesi için yardımınıza ihtiyacım var.
Konaklama:
1.Eğer 24 ekim akşamı Çadırda kalmak isterseniz kamping alanında konaklama ücretsiz. Manzara süper, duş, tuvalet mevcut, market var, merkeze bisikletle uzaklık 5 dakika, hava şartları henüz net değil.
Apart Otel; ilk gece şöyle rahat bir şekilde uyuyayım nasıl olsa 3 gün çadırda yatacam diyenlere...
2. Idyma Apart: 1 oda 1 salon şeklinde apartlarda 5 kişi kalma şansınız var apart ücreti 50 ytl eğer 5 kişi kalırsanız kişi başı 10 ytl oluyor. Ayrıca 2 adet 3 yataklı 1 oda şeklinde apartları var. Sıcak su, klima ( ekstra 5 ytl ), tv ( seyretmeye fırsat bulacağınızı sanmıyorum ), merkezde, her yere bisikletle 5 dk uzaklıkta.
Web sayfası (link)
3. Esen Apart: 1 oda 1 salon seklinde 5 yataklı. Apart ücreti 50 ytl, kişi başı 10 ytl oluyor. Geniş ve ferah bir teras, tv, kablosuz internet bağlantısı, sıcak su ( güneş enerjili ), merkezde bisikletle her yere 3-4 dakika. ( Ankara'dan Kevser ve Mesut ve Ender Abi'ler daha önce konakladılar bilgi onlardan alınabilir )
Web sayfası (link)
4. Erdem Apart deniz'e çok yakın, 1 oda 1 salon 4 yataklı 70 ytl, kişi başı 17.5 ytl, sıcak su, tv, merkezde.
Web sayfası (link)
5. Erdem Hotel 2 kişi 50 ytl, kahvaltılı 60 ytl, sıcak su, tv, merkezde.
6. Hamle Otel 2 kişi 60 ytl kahvaltı dahil, sıcak su, tv, merkezde.
Web sayfası
www.hamle48.com
Bütün bu konaklama tesislerinde ve Akyaka'da sivrisinek ücretsiz olarak bulunmaktadır. Mevsim itibariyle vampirlikten normal sinek haline dönmüş olsalar da Akyaka'ya geldiğinizde, özellikle çadırda kalacak arkadaşların mutlaka bir sinkov tarzı vücuda sürülen losyonlardan almaları şiddetle tavsiye olunur.
Arkadaşlar sizden ricam :
1.Ad, soyad
2.Geldiğiniz şehir
3.Toplam kişi sayınız
4.Tahmini varış saatiniz ( çıkış saatinizi yazarsanız varışı tahmin edebiliriz )
5.Gelme yönteminiz ( otobüs, özel araç )
6.Konaklama tercihiniz
Bu bilgileri bana en kısa zamanda e-posta, özel mesaj veya cep telefonu ile bildirebilirseniz çok sevinirim. Sizleri en iyi şekilde karşılamak ve yardımcı olmak için bu bilgilere ihtiyacım var.
firatokutucu@hotmail.com
TELEFON : 0533 815 03 09