Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

25-28 Ekim 2007 Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-1

yahu butun yaz foruma giremedim, sonra bir baktim siz bizim oralara geliyormussunuz.. :( ben pazartesi dondum istanbula, yani gokovada sizi karsilayamayacagim, bari buradan gidenleri gondereyim dedim :) benim gibi bu tura katilamayacaklar tarafindan anli sanli ugurlanmak isteyenler hangi gun hangi saat yola cikiyorlar, haber versinler de, bisikletle halay ceke ceke gonderelim onlari :D

NOT: bisikletle halay cekme detaylari icin 2007 videolarini karistirmaniz gerekecek :D

Scudo
Arkadaşlar ben de o tarihlerde ne yapacağıma kesin karar verebilirsem sizi Datça'da karşılamayı düşünüyorum.

Selamlar.

bu gün itibarı ile evime tamamen döndüm diyebilirim sanırım..neredemiydim.. hastahanedeydim..

kısmetsiz bir şekilde nükseden,bayramın son günü beni yakalayan ağrılar ve ateşlerin sonucunda amipli dizanteri olduğumu öğrendim..
tedavime serumlar sonrası ilaçlarım ve sıkı perhizle devam ediyorum..
bir an önce ayağa kalkıp pedal çevirebilecek enerjiyi toplamak istiyorum..ama bilenleriniz vardır mutlaka oldukça sıkıntılı bir hastalık..
herşeye rağmen buluşmaya 6 gün kala bile gelmemeyi hiç düşünmüyorum inşallah herşey yolunda gider ve aranızda sizlerle beraber pedal çevirebilirim...
dualarınız ve iyi dilekleriniz sanırım beni biraz daha amacıma yakınlaştırabilir..
.. inşallah hayırlısıyla gpa da görüşmek üzere diyelim...

herkese çok çok selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Ramazan kardeşim,
Allahtan acil şifalar diliyorum, dualarımız seninle.
Hatta pazara şöyle yavaş tempolu, minik bir, amiplerden kurtulma gezisi yaparız. :)

Merhaba GPA'cılar,
Biz de sizden sonraki hafta oralarda (İzmir-Bodrum-belki Marmaris) olmayı düşünüyoruz ama hava durumu endişelendirmiyor değil. Siz ne dersiniz ? Yağmur (sorun) olur mu ?

Kazasız turlar.

five

@Lütfü Çolak

inşallah abi bi kurtulayım da.. yalnız ben katılamayabilirim bu büyük rajatsızlık sonrasında bisikletin üstüne daha hastalığım yeteri kadar geçmeden oturursam evden büyük tepki alırım..o yüzden siz sarıyere doğru gelin bende yeniköyde sizi beklerim yayan olarak..eğer kendimi iyi hissedersem...pamukluluları giyip bi banka otururum ..
pazar günü buluşmasını lütfen boğaza doğru kaydıralım..hem gpa gibi olur deniz kıyısından..nasılda bi anda örgütleyiveriyorum..
bugun daha iyi hisssediyorum kendimi..tüm arkadaşlarıma,abilerime,kardeşlerime iyi dilekleri için teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Önemli

Arkadaşlar GPA'ya sadece birkaç gün kaldı. Sizleri Akyaka'da ben ve sanırım Serkan karşılayacağız, geldiğinizde her şeyin hazır olabilmesi için yardımınıza ihtiyacım var.
Konaklama:

1.Eğer 24 ekim akşamı Çadırda kalmak isterseniz kamping alanında konaklama ücretsiz. Manzara süper, duş, tuvalet mevcut, market var, merkeze bisikletle uzaklık 5 dakika, hava şartları henüz net değil.

Apart Otel; ilk gece şöyle rahat bir şekilde uyuyayım nasıl olsa 3 gün çadırda yatacam diyenlere...

2. Idyma Apart: 1 oda 1 salon şeklinde apartlarda 5 kişi kalma şansınız var apart ücreti 50 ytl eğer 5 kişi kalırsanız kişi başı 10 ytl oluyor. Ayrıca 2 adet 3 yataklı 1 oda şeklinde apartları var. Sıcak su, klima ( ekstra 5 ytl ), tv ( seyretmeye fırsat bulacağınızı sanmıyorum ), merkezde, her yere bisikletle 5 dk uzaklıkta.
Web sayfası (link)

3. Esen Apart: 1 oda 1 salon seklinde 5 yataklı. Apart ücreti 50 ytl, kişi başı 10 ytl oluyor. Geniş ve ferah bir teras, tv, kablosuz internet bağlantısı, sıcak su ( güneş enerjili ), merkezde bisikletle her yere 3-4 dakika. ( Ankara'dan Kevser ve Mesut ve Ender Abi'ler daha önce konakladılar bilgi onlardan alınabilir )
Web sayfası (link)

4. Erdem Apart deniz'e çok yakın, 1 oda 1 salon 4 yataklı 70 ytl, kişi başı 17.5 ytl, sıcak su, tv, merkezde.
Web sayfası (link)
5. Erdem Hotel 2 kişi 50 ytl, kahvaltılı 60 ytl, sıcak su, tv, merkezde.

6. Hamle Otel 2 kişi 60 ytl kahvaltı dahil, sıcak su, tv, merkezde.
Web sayfası www.hamle48.com
Bütün bu konaklama tesislerinde ve Akyaka'da sivrisinek ücretsiz olarak bulunmaktadır. Mevsim itibariyle vampirlikten normal sinek haline dönmüş olsalar da Akyaka'ya geldiğinizde, özellikle çadırda kalacak arkadaşların mutlaka bir sinkov tarzı vücuda sürülen losyonlardan almaları şiddetle tavsiye olunur.

Arkadaşlar sizden ricam :
1.Ad, soyad
2.Geldiğiniz şehir
3.Toplam kişi sayınız
4.Tahmini varış saatiniz ( çıkış saatinizi yazarsanız varışı tahmin edebiliriz )
5.Gelme yönteminiz ( otobüs, özel araç )
6.Konaklama tercihiniz
Bu bilgileri bana en kısa zamanda e-posta, özel mesaj veya cep telefonu ile bildirebilirseniz çok sevinirim. Sizleri en iyi şekilde karşılamak ve yardımcı olmak için bu bilgilere ihtiyacım var.
firatokutucu@hotmail.com

TELEFON : 0533 815 03 09

@hakan1135

İlanın duyurulması ile Ankaradan gelebilecek tahmini kişi sayısı olarak yazmıştım.
Ankara dan gelip gelemeyeceklerin durumu netleştikten sonraki son sayı 16 kişi

Katılımcılar listesinde gelenler belirtilmiş ama gelemeyeceklerde var o listede. Şu an ki liste aşağıda.

1-Akif Türkel
2-Alp Mor
3-Ergün Teker
4-Hasan Koşaloğlu
5-İsmail Odabaşıoğlu
6-Kevser ...
7-Kubilay Demirkan
8-Meltem Dikmetaş
9-Mesut Dikmetaş
10-Muammer Güler
11-Murat Öztürk
12-Peter Hegyi
13-Serkan Önhan
14-Turay Bölükbaşı
15-Okan Sami
16- Ve ben Gökhan Ak

Değerli GPA Katılımcıları merhaba,

24 Ekim 2007 Çarşamba günü Akyaka'da toplanıyoruz.Fazla geç kalmayınız zira 24'ü akşamı Yücelen otel kamping alanına isteyen ücretsiz çadırını kuracak.Dileyen arkadaşlarımızda Fırat arkadaşımızın sizler adına görüştüğü apart otellerde kalabilirler.

Akyaka belediyesi sizler adına 24'ü akşamı saat 20:00-20:30 gibi hoşgeldiniz yemeği verecek.Yemekte tanışıp birlikte olacağız.Yemeğin ardından teknik toplantıya geçeceğiz.

Teknik toplantınında sizlere 4 günlük GPA gezisi hakkında bilgilendirme yapacağız.Sizlerden önemli bir ricamız var lütfen gelen arkadaşlarımız organisazyonun sağlıklı işleyebilmesi için kayıt işlemlerini yaptırsınlar.Kayıt işlemi sırasında sizlerden küçük bir form doldurmanızı rica edecek ve gezi boyunca sizin ve bisikletinizin kimlik kartlarınızı vereceğiz.

25 Ekim 2007 Perşembe günü sabah saat 08:30'da Sayın Muğla Valimizinde katılımıyla Akyaka Yücelen otelin sahibi Sayın Hamdi Yücel Gürsoy bizlere kahvaltı ikramında bulunacak.Kahvaltı sonrası GPA gezimiz başlayacak arkadaşlar.

Gpa'ya katılacak tüm dostlara hayırlı yolculuklar diliyorum.

Selam,
GPA ya katılanların tamamının listesini son haliyle görmemiz mümkünmü?teşekkürler...

@sadeceA

Listeyi sizlerle şu an paylaşmama imkan yok.Zira gelemeyecek arkadaşlarımız bana bilgi verdikçe listeyi güncelliyorum.Liste dışı kalmış arkadaşlarımızdan başvuru sırasına göre listeye dahil ederek listeyi yeniliyorum.Sanırım Pazartesi günü son halini yayınlayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: sadeceA
Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta yoğunluk nedeniyle foruma bakamamıştım. Can ve Mustafa ile yaptığımız yolun resimlerini de çektiğim halde sizlere gönderemedim. Artık pazartesi sizlere gönderebileceğim. Şu an Muğla'da hava bulutlu. Herkesin yağmurluk ve polar malzemelerini yanlarına almalarını tavsiye ederim.
Bu gün itibariyle Ankara'dan Alp ve Kubi Muğladalar. Gelecek hagta da Amerika'dan, Almanya'dan gelen misafirlerimiz burada olacaklar.
Görüşmek üzere hoşçakalın..

Geri