Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

25-28 Ekim 2007 Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-1

Merhabalar,

Bizde Esimle Ve Bir Arkadasimizla Geziye Katilmak Istiyoruz.arkadasimiz Ekimde Evleniyor Ve Nikah Gununu Geziye Gore Alacak.3 Grup Olmasi Fikrini Çok BeĞendim.gezilerde Hizli Olmamakla Birlikte Sonunda Varis Noktrasina Ulasabiliyorum Ama Birilerinin Hizni Kesmekten Dolayi Duydugum Rahatsizlik Çok BÜyÜk Oluyor:)Çok GÜzel Bİr Tur Olacagini DÜŞÜnÜyorum.en Son Yİne 4 GÜnlÜk Bİr Turu 2003 Yilinda Kapodokya BÖlgesİnde GerÇekleŞtİrmİŞtİk.bu Tİp Organİzasyonlari Üslenmenİn ZorluĞunu Ve Keyfİnİ Bİlİrİm.emeĞİ GeÇen Herkese Şİmdİden Sonsuz TeŞekkÜrler ...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Scudo
Merhaba Arkadaşlar;

Siz gelecekler kaygılarınızı bir kenara bırakın ve Ülkemizin değil Dünyanın eşsiz güzelliklerinde pedallamanın zevkini yaşayın. Sağolsun Can dostum çok güzel hazırlamış ilanı. Hemen kayıtlarınızı yaptırın. Bu gezinin Akyaka-Akbük kısmını Antalya, Ankara, İstanbul ve Denizli'den gelen dostlaımızla pedalladık ve Muğla'da yaşamamıza rağmen biz bile mest olduk.

Muğla Bisiklet Platformu olarak tüm hazırlıkları yapıyoruz ve en ince ayrıntıları düşünmeye çalışıyoruz. Sizde tam hazırlıkla gelirseniz sorun yaşamayız diye düşünüyoruz.

Sevgiyle hoşça kalın.

• Beğen
Tepkiler: gokturkgunal
Öncelikle biz de ekip olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Bu bir gezi amaçlı tur olacağı için geride kalmakla ilgili olarak endişe ve rahatsızlık yaşamanız yersiz. Açıklamalara dikkat ettiyseniz günlük parkurlar 65 km yi geçmemektedir. Bu nedenle kimsenin hızının kesilmesi ya da hızlı gitmek gibi bir durum olmayacak ekibimiz tarafından gezinin en rahat ve herkesin ayak uydurabileceğii bir tempoda geçmesi için gerekli her türlü tedbir alınacaktır.

@YELKENCI

@gürsel

Gürsel bey iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.Sizinde belirttiğiniz gibi Gökova Pedallarım Altında çok güzel bir buluşma olacak.Muğla Bisiklet Platformu olarak organisazyonun güzel olması için elimizden geleni yapıyoruz...

@serpilyildirimer haddim olmayarak bülent abi'den önce bi ön bilgi veriyim.. merkezi sinir sistemi felci denilebilir....paralizi,sinirlerdeki tahribat sonucunda baglı oldugu kas ya da kas grubunun çalışmaması durumudur...adından da anlaşılıcagı gibi eger bu merkezi sinir sisteminde olursa bütün vücudu etkiler..yanlış bilgi yoktur inşallah söylediklerimde:)
bu arada "hakan-aylin koç" ikilisinden sonra,bugn ben de dayanamayıp(aslında 100 . kişi olmaya çalışıcaktım:) paramı yatırdım:)

Her ne kadar ismim organize komitesinde yer alsada, organizasyonda şu ana kadar en etkisiz üyeyim sanırım. Ama 10 YTL katılım ücretini yatırarak ilk yüz içierisinde olduğumu tahmin ediyorum.

Arkadaşların gayret ve heyecanlarını gördükçe bende heyecanlanıyorum. Gelişmelere ve ilgiye bakılırsa tahminlerin üzerinde bir aktivite gerçekleşecek.

Emeği olan herkese şimdiden teşekkürler...

@gurol

Haklısınız Gürol bey çok daha güzel olur.Daha çok arkadaşımız GPA dan haberdar olur.Güzel destekleriniz için özellikle Avrupa şampiyonasındaki özverili çalışmalarınız için binlerce teşekkürler...

İşi şansa bırakmamakla iyi yapmışsın Gökhan
çok güzel bir buluşma olacağı kesin ama kimin 100. katılımcı olacağı hiç belli olmaz
İzmir bisiklet derneğinden de gezimize yoğun ilgi var

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Arkadaşlar merhaba,

Gökova pedallarımın altında bisiklet buluşmasına katılabilmeniz için;
1-)Yapı Kredi Bankası Muğla Şubesinin Muğla Belediyespor Kulubünün 60433885 nolu hesabına 10 YTL yatırılmalı.
Para yatırılırken açıklamalar bölümüne GPA Bisiklet Buluşması ve isim belirtilmesi rica olunur.

2-)İlgili dekont veya eft çıktısı 0 252 2111263 numaralı fax'a veya hcandemirel@yahoo.com adresime email ile bildirilmelidir.

3-)Bu işlemlerden sonra bana ulaşarak mutlaka isminizi yazdırmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar bu ücreti tura gelecek olan katılımcıların sayısını belirlemek ve organisazyonu bu sayıya göre proğramlamak için düşündük.

Tura gelecek arkadaşlarımıza ödedikleri bu ücretin karşılığında Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-2007 yazan birer adet şapka ile tişört alacaklar ve çantaları ile çadır+uyku tulumu ve matları araçla taşınacaktır.

Önemli bir hatırlatma;

Değerli arkadaşlarım üzülerek belirtmek istiyorumki katılımcı sayısını 100 kişide sınırlandırmak zorunda kaldık.Takdir edersinizki tura katılacak kişi sayısı arttıkça kontrolün sağlanması zorlaşacaktır.Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyor hepinize saygılar sunuyorum

Umarım bu güzel tura İzmirden benimde gelme şansım olur.Çok istiyorum gelmeyi aslında.Sizlerle pedal çevirmek çok zevkli olsa gerek...Görüşmek üzere

Arkadaşlar yeniden merhaba,
Öncelikle fletcher e teşekkür ederim. SSS paralizisini doğru anlatmış. Serpil hanımın sorusu da yanıtlanmış oldu böylece. Umarım gezimize katılır da kendisi ile bisiklete binme fırsatımız olur. Bu ortamda çok sayıda insanla tanışma fırsatımız olacağı kesin görünüyor.
Tüm ekip olarak bu geziye odaklandık diyebilirim. Gelecek katılımcıların misafirlerimiz olması ve bu faaliyetin Türkiye'de bir ilk olması nedeniyle gelen herkesi mümkün olduğunca misafir etmeye çalışıyoruz.
10 YTL verip kayıt yaptırıp misafirimiz olan tüm katılımcıların bugün itibariyle alacağı hizmetler;
- Hatıra şapka ve tişörtden daha önce bahsedilmişti. Altan'ın ısrarı ile tişört kaliteli bir malzeme olacak. Tişörtün önden düğmeli beyaz ve sol yanda küçük Muğla Bisiklet Platformu amblemi ile Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması 2007 yazıları olacak. Şapkada da aynısı olacak.
- 2 adet araç bizi izleyecek. Birinde Muğla'da hepimizin aynı zamanda arkadaşı olan, servis hizmeti verecek Ali Kırbaş bulunacak. 112 servisten bir ambulansın bizi izlemesi için bugün yazı yazdım. Nöbetçisi Dr.Kağan , hemşiresi de hanımı olsun dedim. Tamam dediler ben onların yalancısıyım. Yalnız Kağan’ın ambulansta oturacağı biraz şüpheli görünüyor bana. Bisikleti tercih edebilir.
- 25 ekim 2007 perşembe günü Akyaka'da konaklama Yücelen Otelinin kampinginde yapılacak. Ödemeyi Yücelen otelinin sahibi Hamdi abi yapacak. Herkese 24 ekim Çarşamba akşamı Akyaka’da olmalarını tavsiye ederim. Bisikletler de olacağı için çevreyi gezersiniz. Akşam hep birlikte oturup tanışma imkanımız olur. 24 ekim Çarşamba akşamı Akyaka’da olacakların sayısını bilmemiz, onlar açısından yararlı olabilir. Lütfen bize yazınız.
- 25 ekim sabah kahvaltısı Yücelen otelinin ikramı olacak. Kahvaltıda Vali bey, Muğla Belediye Başkanı, Akyaka Belediye Başkanı, Türkiye Bisiklet Federasyon Başkanı ile Gençlik Spor İl Müdürü ve İl Kültür ve Turizm müdürü de olacak. Konuşmalar yapılacağı için arkadaşlarımın bize biraz sabır göstermesini rica ediyorum. Hamdi abi bizimle 15-20 km bisiklete binecek. Herkesin sabahleyin ona “günaydın abi” demesini rica ediyorum.
- 28 ekim pazar günü Marmaris’de kampingde konaklanacak. Kamping bedeli, kampingde yenilecek akşam yemeği ile ertesi günkü hamam sefası Marmaris Belediye Başkanı Sayın Ali Acar'ın ikramı olacak. Kendisi Amazon'dan itibaren de Marmaris e kadar bizimle pedal çevirme sözü verdi.
Arkadaşlar bunun gibi başka ayarlamalar için de emin olun çalışıyoruz. kesinleşenleri bu ortamda tekrar açıklayacağız.
Mümkün olduğunca gelen katılımcılara her şeyi ikram olarak vermek amacındayız. Yine de her şeye karşın sorunlar- problemler olacağı muhakkaktır. Aksaklık durumunda arkadaşlarımızın bize anlayış göstereceklerini umuyorum.
Yurt dışından şu ana kadar Amerika’dan 3 kişi ile Almanya’dan 2 kişi geleceğini söyledi. Ahmet Mumcu rahat gelsin, yeri ayrıldı. Gürol ile Sayra’yı da tura bekliyorum.
Gürsel beye katkıları için teşekkür ederim. Bu gezide ülkemizde bisiklet camiasında isim yapmış tüm hanım ve beylerin katılımcı olarak bulunması hepimiz için önemlidir. Gelmesi gerektiğini düşünüp de haberi olmayan arkadaşlara haber verilmesini rica ediyorum.
Bu arada basınla ilişkilerimizin bizim için önemli olduğunu, bu etkinliğin sadece bisikletle yol yapmak olmadığını, aynı zamanda bisikletçilerin sorunlarına ve bisikletli ulaşıma ulusal anlamda dikkat çekmek için düzenlendiğini belirtmek isterim. Bu konuda herkese görev düşmektedir. Tüm bisikletçi arkadaşlarımın basın mensuplarını gördükleri her yerde, “artık biz de varız” mesajını vermelerini bekliyorum.
Hepinize selam ve sevgiler..
Bülent Savran

“Bazılarına göre bisikletçi odur ki, orta derecede SSS paralizisi ile birlikte giden ve sadece tan ağarırken kalkıp, öğlen sıcağında kan ter içinde çıktığı yokuşta, matarasındaki kaynama noktasına yakın suyu içmekle tedavi edilebilen kişidir”
Dr.Bülent Savran

@bulentsavran

Bulent Bey ilgilerinize cok tesekkurler.
Bu bulusmaya simdiye kadar bana 30 bin km eslik eden bisikletim ve tur ekipmaniyla gelmeyi dusunuyorum, merak edenlere duyrulur.:)
Bu tur beni atesledi simdiden kis hazirliklarina basladim, bakalim bu sene yol ne tarafa dusecek.
Kaynar su ornegi cok guzel, insan yollarda bir bardak soguk suya nelerimi vermezdim diye hayallerle yasiyor.
Selamlar

@bulentsavranSayra ile elimizden geleni yapacağız. Bu sene Ozan ilkokula başlıyor dolayısı ile birimizin katılma ihtimali zayıf diğerimizin güçlü.

Şu kaynayan suyu içmek lomber diskler üzerinde de etkilidir dimi?

25 ekim 2007 perşembe günü Akyaka'da konaklama Yücelen Otelinin kampinginde yapılacak. Ödemeyi Yücelen otelinin sahibi Hamdi abi yapacak. Herkese 24 ekim Çarşamba akşamı Akyaka’da olmalarını tavsiye ederim. Bisikletler de olacağı için çevreyi gezersiniz. Akşam hep birlikte oturup tanışma imkanımız olur. 24 ekim Çarşamba akşamı Akyaka’da olacakların sayısını bilmemiz, onlar açısından yararlı olabilir. Lütfen bize yazınız.

Bülent Beyin yazdıklarına ek olarak, 24 Ekim Çarşamba akşamı, parkur fotoğrafları ile derlenmiş power-point sunulu bir teknik toplantının faydalı olacağı düşüncesindeyim.

Şu mecburi eğitimler kısmına 1 saatlik "Bisiklet Kazalarında İlk Yardım" gibi bir konuyu da eklemek mümkün olsa.

Hatta Gürsel abi de geliyorsa "Bisikletle yolda kalmamak için teknik/tamir" konulu bir saatlik bir kurs daha olsa.

Hatta ve hatta eğitim sonrasında bir gün "En hızlı lastik tamir eden" yarışması yapsak.

Mükemmel bir organizasyon planı olmuş gerçekten. Can Hocam ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ve tüm arkadaşlarımızı Muğlaya davet ediyorum. Herkes eğleneceğinden emin olabilir :)

organizasyonla ilgili gelişmeleri okudukça
küçük dilimi yutuyorum neredeyse.
inanılmaz gibi görünen işleri başarıyorsunuz.
tebrikler, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: alikırbaş
Geri