Arkadaşlar yeniden merhaba,
Öncelikle fletcher e teşekkür ederim. SSS paralizisini doğru anlatmış. Serpil hanımın sorusu da yanıtlanmış oldu böylece. Umarım gezimize katılır da kendisi ile bisiklete binme fırsatımız olur. Bu ortamda çok sayıda insanla tanışma fırsatımız olacağı kesin görünüyor.
Tüm ekip olarak bu geziye odaklandık diyebilirim. Gelecek katılımcıların misafirlerimiz olması ve bu faaliyetin Türkiye'de bir ilk olması nedeniyle gelen herkesi mümkün olduğunca misafir etmeye çalışıyoruz.
10 YTL verip kayıt yaptırıp misafirimiz olan tüm katılımcıların bugün itibariyle alacağı hizmetler;
- Hatıra şapka ve tişörtden daha önce bahsedilmişti. Altan'ın ısrarı ile tişört kaliteli bir malzeme olacak. Tişörtün önden düğmeli beyaz ve sol yanda küçük Muğla Bisiklet Platformu amblemi ile Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması 2007 yazıları olacak. Şapkada da aynısı olacak.
- 2 adet araç bizi izleyecek. Birinde Muğla'da hepimizin aynı zamanda arkadaşı olan, servis hizmeti verecek Ali Kırbaş bulunacak. 112 servisten bir ambulansın bizi izlemesi için bugün yazı yazdım. Nöbetçisi Dr.Kağan , hemşiresi de hanımı olsun dedim. Tamam dediler ben onların yalancısıyım. Yalnız Kağan’ın ambulansta oturacağı biraz şüpheli görünüyor bana. Bisikleti tercih edebilir.
- 25 ekim 2007 perşembe günü Akyaka'da konaklama Yücelen Otelinin kampinginde yapılacak. Ödemeyi Yücelen otelinin sahibi Hamdi abi yapacak. Herkese 24 ekim Çarşamba akşamı Akyaka’da olmalarını tavsiye ederim. Bisikletler de olacağı için çevreyi gezersiniz. Akşam hep birlikte oturup tanışma imkanımız olur. 24 ekim Çarşamba akşamı Akyaka’da olacakların sayısını bilmemiz, onlar açısından yararlı olabilir. Lütfen bize yazınız.
- 25 ekim sabah kahvaltısı Yücelen otelinin ikramı olacak. Kahvaltıda Vali bey, Muğla Belediye Başkanı, Akyaka Belediye Başkanı, Türkiye Bisiklet Federasyon Başkanı ile Gençlik Spor İl Müdürü ve İl Kültür ve Turizm müdürü de olacak. Konuşmalar yapılacağı için arkadaşlarımın bize biraz sabır göstermesini rica ediyorum. Hamdi abi bizimle 15-20 km bisiklete binecek. Herkesin sabahleyin ona “günaydın abi” demesini rica ediyorum.
- 28 ekim pazar günü Marmaris’de kampingde konaklanacak. Kamping bedeli, kampingde yenilecek akşam yemeği ile ertesi günkü hamam sefası Marmaris Belediye Başkanı Sayın Ali Acar'ın ikramı olacak. Kendisi Amazon'dan itibaren de Marmaris e kadar bizimle pedal çevirme sözü verdi.
Arkadaşlar bunun gibi başka ayarlamalar için de emin olun çalışıyoruz. kesinleşenleri bu ortamda tekrar açıklayacağız.
Mümkün olduğunca gelen katılımcılara her şeyi ikram olarak vermek amacındayız. Yine de her şeye karşın sorunlar- problemler olacağı muhakkaktır. Aksaklık durumunda arkadaşlarımızın bize anlayış göstereceklerini umuyorum.
Yurt dışından şu ana kadar Amerika’dan 3 kişi ile Almanya’dan 2 kişi geleceğini söyledi. Ahmet Mumcu rahat gelsin, yeri ayrıldı. Gürol ile Sayra’yı da tura bekliyorum.
Gürsel beye katkıları için teşekkür ederim. Bu gezide ülkemizde bisiklet camiasında isim yapmış tüm hanım ve beylerin katılımcı olarak bulunması hepimiz için önemlidir. Gelmesi gerektiğini düşünüp de haberi olmayan arkadaşlara haber verilmesini rica ediyorum.
Bu arada basınla ilişkilerimizin bizim için önemli olduğunu, bu etkinliğin sadece bisikletle yol yapmak olmadığını, aynı zamanda bisikletçilerin sorunlarına ve bisikletli ulaşıma ulusal anlamda dikkat çekmek için düzenlendiğini belirtmek isterim. Bu konuda herkese görev düşmektedir. Tüm bisikletçi arkadaşlarımın basın mensuplarını gördükleri her yerde, “artık biz de varız” mesajını vermelerini bekliyorum.
Hepinize selam ve sevgiler..
Bülent Savran
“Bazılarına göre bisikletçi odur ki, orta derecede SSS paralizisi ile birlikte giden ve sadece tan ağarırken kalkıp, öğlen sıcağında kan ter içinde çıktığı yokuşta, matarasındaki kaynama noktasına yakın suyu içmekle tedavi edilebilen kişidir”
Dr.Bülent Savran