Bisiklet federasyonunun kapitali o kadar büyük olacakki ben istanbuldan bedava uçak ile antalyaya gidecem,dönüştede uçak ile dönecem,ha sabiha gökçen hava limanından beni hangi kurum alacak,bisiklet federasyonunun kadıköy bölge temsilciliğine ait otobüs,üstündede ne yazacak ,bisiklet federasyonu otobüsü,
Giderkende bostancı ya da maltepe veledromdan federasyonun otobüsleri bizi sabiha gökçene taşıyacak,şimdi,uçakta kargoya verilecek bisikletler için federasyon herkese verilmek üzre,hava limanında bisikletleri koymak için ,büyük torbaları hazır edecek,bizler bisikletleri yerlestireceğiz ,ve numara alacağız,torbada numara olacak ,bisiklet torbalarının içinin görülür olması karışıklığı önler,antalyaya vardığımızda bisikletlerimizi sağlam almamız lazım tabi,torbaları federasyon yetkililerine vereceğiz,ve kalacağımız otele federasyon otobüsleri ile gideceğiz,ve isteyen odasında bisikleti ile yatacak serbest olacak ,çoğu insan bisikletinden ayrı kalmaz benim gibi,yemekler bedava olacak federasyon ödeyecek,ertesi gün kahvaltı,tabi yarışçı beslenmesine önem gösterilecektir,uçakla taşıma sırasında , federasyon yetkilileri torbalar içindeki bisikletlerin başına bir şey gelir ise bunun faturasını ceza olarak taşıyıcı firmaya ödettirecek,
Yarış bittikten sonra ,herkesin taşınması otobüsler ile hava alanlarına olacak
Hayalle yaşayan os,,,,,,,,,,,,,, ölür. Misali,:islik:
@Pamuk
Federasyon başkanı kim ?
Erol küçükbakirci,eli kolu bağlı ,hükümetten yani bakanlıktan yardım alacak,bu bakanlığın adı maliye,ödeyecek şakır şakır para ,ha maliye para vermez ise federasyon nasıl var olabilir maddi açıdan tabi ,para yoksa hiç bir şey olmaz.