köpeklerin hoşuna gidecek yiyecekleri yanınızda bulundurun bu her vakit işime yaramıştır ...onlara verin ve bisiletten inin ,sakinleşecekler bunu sürekli yapın bisikletten inmek zor gelir bazılarına ,
inin ve yiyecek verin ,başka türlü anlaşamazsınız sivas kangalla böyle anlaştım ....bi başka sivas kangal önden koşarak bana geldi indim daha öncede bunları yazdım ama herkes bunu yapamaz cesaret lazım korku nedir bilmeyeceksiniz....
en kötüsü ve ne yapacağını bilmediğimiz rodfaydır ve pitbulldur bunlar en sakat ruh hastası hayvanlardır bunlara güven olmaz istanbul sokaklarında allahtan fazla pitbul ve de rotfaydır yok bir rodfaydır benim koluma ameliyat yapmıştı bu benim hatam idi bağlı olan rodfaydıra yaklaştım emniyet mesafesini korumadım,
hayvan bisikletten çıkan sese gıcık oldu bağırmaya başladı ben de bağırmaması için keriz gibi yanına gittim ve bi anda şaha kalkarak sağ koluma iki diş hattı rodfaydırlara asla güvenmeyin tabi yetiştiriliş tarzları önemli bi arkadaşın rodfaydırı vardı onu kuzu gibi yapmış hayvan aynı kaniş köpeği gibi olmuş polinezde aynı böyle sahipsiz bir rodfaydıra rasladım benle acaip oynaştı........
bu arada aytekin erzan gelirse karaburunda görüşürüz....