Scudo Sports

28" Tur Bisikleti Jant Seti Önerisi

Jantlardan ziyade mukavemet açısından titanyum tellerle kullandığın jantı örmen fazlasıyla yeterli olacaktır. 36 delik ön ve arka jantımı geçen yıl titanyum tellerle ördüm ve muhteşem sonuç ortaya çıktı. İşlemden sonra ortalama 25.000 km yapmama rağmen asla tel kırılması yaşamadım. Çift katman jantlar ve 36 delik titanyum teller harika. Çelik teller esnemez asla direk olarak kırılır. Titanyum fazla esneme sayesinde kırılmaz.
Arkedeş ülkede titanyum tel satan bulamıyorum.

Scudo
Arkedeş ülkede titanyum tel satan bulamıyorum.
Geçen sene tanesi 48 tl idi biraz pahalı. Aldığım arkadaşa ulaşabilirsem size mesaj olarak atarım iletişim bilgilerini👍🤚ben 75 adede 3400 tl ödemiştim. Hakkını fazlasıyla veriyor.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Jantlardan ziyade mukavemet açısından titanyum tellerle kullandığın jantı örmen fazlasıyla yeterli olacaktır. 36 delik ön ve arka jantımı geçen yıl titanyum tellerle ördüm ve muhteşem sonuç ortaya çıktı. İşlemden sonra ortalama 25.000 km yapmama rağmen asla tel kırılması yaşamadım. Çift katman jantlar ve 36 delik titanyum teller harika. Çelik teller esnemez asla direk olarak kırılır. Titanyum fazla esneme sayesinde kırılmaz.
Son günlerde jant teli akort etmeyle alakalı bayağı bir araştırma yaptım. Teknik hakkında yabancı kitaplar, yerli ve yabancı forumlar. Titanyum teller ile alakalı hatırladığım tek şey tel kopmasının önüne geçmesi fakat oluşan kuvvetin direkt çembere veya göbeğe zarar vermesi. Açıkçası bu durumda tel kopmasını yeğlerim deyip hiç bulaşmadım. :)

Son günlerde jant teli akort etmeyle alakalı bayağı bir araştırma yaptım. Teknik hakkında yabancı kitaplar, yerli ve yabancı forumlar. Titanyum teller ile alakalı hatırladığım tek şey tel kopmasının önüne geçmesi fakat oluşan kuvvetin direkt çembere veya göbeğe zarar vermesi. Açıkçası bu durumda tel kopmasını yeğlerim deyip hiç bulaşmadım. :)
Telleri değiştirdikten sonra birkaç uzun tur ve şehir içinde kamplı turlar,gündelik hayatta kullanmamda 25.000 km aştım. Henüz hiçbir sorun yaşamadım çember yada göbekle alakalı. Uzun zamandır rulmanlarımı seramik rulmanlar ile değiştirmek istiyorum yalnızca keyfi ve daha verimli bir sürüş için. Ben de ilk kez kendi bisikletimde titanyum teller kullanıyorum ve çok memnunum pedaldaş dostum.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Geri