Emin Töre
Üye
- Tepki
- 15
- Bisiklet
- Scott
Aslında işin içinde olanlar için bu tür markaları bulup almak çok kolay ama takdir edersiniz ki benim gibi sadece forumlardan ve internetten aldığı bilgilerle bir şeyler yapmaya çalışanlar için belli başlı markalar ve mağazalara başvurmak hatta mahkum olmaktan başka çaremizde yok gibi. Allah'tan internet var yoksa bisiklet satan mağaza (kastım hepsi aynı anlamında değil tabi ki) yetkililerine kalsak 29 er bisiklet almak için girdiğimiz mağazadan Fransa bisiklet turunda yarışacak özellikte bir bisikleti alıp çıkmış olmamız içten bile değil. Ama burada bisiklete gönül vermiş sizlerin görüşleri gerçekten benim için çok değerli. Her üye bir şekilde kendi deneyimlerini bilgilerini paylaşıyor ben de kendi çizdiğim çerçevede yazılanları değerlendiriyorum. Olumlu olumsuz bütün görüş ve fikirlerin benim için faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu arada forumda çok iyi teknik bilgisi olan kullanıcılar var. 29 er bisiklette daha önceki yazımda da değindiğim marka ve modellerde Murat Bey' in de kısaca bahsettiği ( diz eklemlerimi koruyacak ) başka aynakol kaset kombinasyonları da var mı? Saygılarımla.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi