Kürşatt
Daimi Üye
- Tepki
- 154
- İsim
- Kürşat
- Bisiklet
- Cube
Merhaba arkadaşlar Kahramanmaraş'ın Ahir dağına bir pikap aracılığı ile saat 18:30 civarı bisikletlerimizi çıkarttık.
yolun yaklaşık 3 km si biraz dik ve toprak olduğu için biraz endişelendim.
Zirvenin keyfini 10 dk kadar çıkarttıktan sonra birazda karanlığa kalmamak için hızlı bir şekilde fotoğraf çekildik ve inişe geçtik
toprak yoldan ilerlerken zorlandığımı fark ettim maşa açık olmasına rağmen aşırı rahatsız bir sürüştü ve tekerlerin havasını azaltarak bunu biraz azalttım. Ama yeterli olmadı ve çok sevdiğim 29 jant cube attanetion bisikletimden şüphe duymaya başladım. (o kadar parayı verince gözüme downhill gibi görünüyordu
)
Daha önceden de 3 arkadaşla geceleri şehir içinde sürmüşlümüz vardı ve 26 ya göre performans hız bakımından üstünlüğü fark ediliyordu.
ama gel gör ki 29 jantlı dağ bisikletim dağ için tasarlanmamış yol hakimiyeti çok zayıf önüme çıkan büyük taşlardan kaçmakta zorlanıyorum ve korktuğum başıma geldi daha önceden yağmur da oluşmuş çukurdan kaçamadım ve bisikletin üzerinden sert bir şekilde düştüm.
kaza sonucu ön teker patladı, jant yamuldu ve arka fren kolu kırıldı (Deore fren kolu takım 350TL
) yedek iç lastik vardı çantamda değiştirdim ama ön teker aşırı balanslı ve arka fren çalışmıyor. ve o şekilde inmek zorundaydık ve yüzüm bacaklarım daha önceden belimden ameliyat olduğum için ağrılarım oldu sağ olsun arkadaşım bisikleti değişelim dedi ve onun 26 jant salcano 650 'i ben sürdüm ve benim hasarlı bisikletimi o aldı ve yavaş yavaş tekrar yola devam ettik 26 jantı sürünce bir kez daha 29 jant bisikletten nefret ettim. tabiki de amatörüm ama bisikletler arası da bariz fark vardı. Yaşadığım kötü tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim KESİNLİKLE 29 JANT BİSİKLETTEN UZAK DURUN DERİM. Okuduğunuz için teşekkür ederim..
NOT : CUBE YİNEDE CANDIR CAN
yolun yaklaşık 3 km si biraz dik ve toprak olduğu için biraz endişelendim.

Zirvenin keyfini 10 dk kadar çıkarttıktan sonra birazda karanlığa kalmamak için hızlı bir şekilde fotoğraf çekildik ve inişe geçtik

toprak yoldan ilerlerken zorlandığımı fark ettim maşa açık olmasına rağmen aşırı rahatsız bir sürüştü ve tekerlerin havasını azaltarak bunu biraz azalttım. Ama yeterli olmadı ve çok sevdiğim 29 jant cube attanetion bisikletimden şüphe duymaya başladım. (o kadar parayı verince gözüme downhill gibi görünüyordu
Daha önceden de 3 arkadaşla geceleri şehir içinde sürmüşlümüz vardı ve 26 ya göre performans hız bakımından üstünlüğü fark ediliyordu.
ama gel gör ki 29 jantlı dağ bisikletim dağ için tasarlanmamış yol hakimiyeti çok zayıf önüme çıkan büyük taşlardan kaçmakta zorlanıyorum ve korktuğum başıma geldi daha önceden yağmur da oluşmuş çukurdan kaçamadım ve bisikletin üzerinden sert bir şekilde düştüm.
kaza sonucu ön teker patladı, jant yamuldu ve arka fren kolu kırıldı (Deore fren kolu takım 350TL
NOT : CUBE YİNEDE CANDIR CAN