Bisiklet arayışı içiindeyken denk geldi ve bende aldım.Alalı yaklaşık 1 hafta oluyor 40 ila 50 km arası yol yaptım yalnız selesi rahat değil acıtıyor her türlü açıda denedim fakat rahat edemedim.
http://img40.imageshack.us/img40/3333/p6am.jpg
Bugün resmi koyduktan yaklaşık 1 saat sonra iç lastiğim patladı şimdilik 26" lastik takılı ve bulunduğum yere yakın bisikletçi hiç yok en yakın urlada var orasıda 1 saat civarı arabayla acaba bu lastik beni 1 hafta idare edebilirmi?
26" iç lastik 29" dış lastik içinde çok gerilir, eğer bişey batmazsa ve iç lastik birazcık olsun kaliteliyse çok sorun çıkarmaz, ama en kısa sürede değiştirin bence,
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza 9 eylülde benimde ellimde param olucak ve 900 tlye astro 10 sıfır ve 900 tl ye bu bisiklet var hangisi almayım karar veremedim bu bisiklette 27 vites var daha şık ve sadece elcik ve sele değişşimi istiyor başka birşey değil garantiye güvene bilirmiyim yani salcano mu ilgilecek sürekli yani salcano mu yoksa bumu salcano servis mi bakıcak bana yani biraz yardımcı olabilir misiniz lütfen birde çekilmiş bir video veya bir video çeker misiniz herşeyi billli ola bilmesi için lütfen sizler gibi değerli arkadaşlarımdan yorumlarınız fotolarınız ve videolarınızı bekliyorum
Astro ile aynı garantisi mevcut.kullananlardan olumlu yorumlar aldık.tavsiyem yararlı olmuş.sizde bu bisikleti alın derim ben.fiyatına göre özellikleri yükseek.
Hepsiburada.com çekiniz spor-outdoor kategorisinde kullanılabiliyorsa satın alma aşamasında kullanabilirsiniz. İlk sipariş ekranında üstte yer alan çeklerim kısmına tıklayıp çeki seçebilirsiniz.
kredi kartım elime ulaştığı gün(1-2 gün içerisinde) siparişi vermeyi planlıyorum, tereddütsüz bisikletin siparişini verebilirsiniz(kullanmadım, sadece kullanılan parçalar açısından diyorum) bisikleti aldığım günden 4-5 gün sonra detaylı şekilde fotoğraf ve incelemesini yapacağım takipte kalın...
edit : ayrıca boyunuz 1.80 in üzerindeyse gayet uygun, kısaysa siz bisikleti değil bisiklet sizi kullanıyormuş gibi görünürsünüz