Seleye oturduğunuzda, pedal en aşağıdayken, ayağınızı pedala koyduğunuzda bacağınız neredeyse düz olarak şekilde olsun. Bu yanlış kullanım, ben de böyle sürdüm bir hafta (ayarı yapamamıştım) çok rahat ettim düzeltince.
Benimkide bugün geldi,güzelce topladım,ama daha sürüş yapamadım kısmetse yarına.
İlk izlenimlerim olarak herşeyi gayet güzel,sadece elcik ve pedalları çok basit kalmış,birde resimde ayaklık gözükmesine rağmen kutudan çıkmadı.
Ben Salcano Astro 212 HD aldım şimdi bunu böyle ballandırıp tatlandırınca kıskandım. Çok mu iyi acaba şu an aldığım bisikletten? Fiyat olarak benimki daha ucuz ama bi yorum yapın da içim rahatlasın ben 650ye aldım indirim çekiyle vs ile 500e geldi diyebilirim.
Bir de rengi de çok hoşuma gitti.
Salcano Astro 212 HD
TİP : 26" MTB 21 VİTES
KADRO : HYDROFORMED BUTTED ALÜMİNYUM
MAŞA : SUNTOUR XCM V3 MLO KİLİTLEMELİ
ARKA VİTES : SHIMANO RD-TX55
VİTES KOLU : SHIMANO SL-M310 ALTUS 21 VİTES
ÖN VİTES : SHIMANO FD-TX50
ARKA DİŞLİ : SHIMANO HG20-7 KASET DİŞLİ
ZİNCİR : KMC Z7
KRANK TAKIMI : SUNTOUR XCT V3
ORTA GÖBEK : SUNTOUR XCT-SQS
HİDROLİK DİSK FREN TAKIMI : SHIMANO M445, TEKTRO 160MM 6 BOLT ROTOR
GİDON : SALCANO/ZOOM MTB-AL-152BT ALÜMİNYUM
GİDON BOĞAZI : SALCANO/ZOOM TDS-D345 3D FORGED ALÜMİNYUM
SELE : SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ
SELE BORUSU : SALCANO/ZOOM SP-238 ALÜMİNYUM
MAŞA YATAĞI : VP A68 ED SALCANO LOGOLU
ELCİK : SALCANO ALÜMİNYUM BİLEZİKLİ PVC ELCİK
TEKERLEK SETİ : SALCANO X-PROD1 8X4 ÖZEL ÖRÜM
JANT GÖBEĞİ : FORMULA DC19-DC25 QR
LASTİK : CONTINENTAL RACE-KING 26x2,2
KADRO ÖLÇÜSÜ : 16"-18"-20"
Dostum bu 19 kadro ve 29 teker boy ölçünü daha önce yazmıştın sanırım bu sana büyük gelir. Sen sana en uygun olan bisikleti almışsın hem fiyat olarak da uygun almışsın. Aldığın bisiklette iyi güle güle kullan
Arkadaşlar bu bisikletin 19'' boyu hangi aralığa göre olur?Benim boyum 1.84 bana büyük mü gelir acaba?
Ayrıca tekerin 29 olması zannedersem uzun yol için iyi ama engebesi,çukuru hakimiyet gerektiren yerler için daha kötü?
Bu fiyatlara göre bir şey bakıyorum ama bu bisiklet hakkında hiçbir bilgi yok.
@ibrahim COLAK
İbrahim bey bu bisiklet donanımına göre iyi bir fiyatta. XCR maşa ve aynakollu bisikletler piyasada 1200 tl ye satılıyor. Üstünde avid fren sistemi var ayrıca acera 27 vites. Bence 850 tl ye alınabilcek bir bisiklet. Sedona 759 da güzel.
Benim de kafam çok karıştı. Alsam mı bilemedim. İlk defa duyduğum bir marka ve elcik, sele ve pedallar çok kötü gözüküyor. Acaba bir arkadaşın da söylediği gibi adamlar bisikleti Salcano'ya mı yaptırıyor?
Bu arada 189 için kaç inç gerekiyor??
Alanlar memnun mu? Ne dersiniz arkadaşlar?