Scudo Sports

29 mtb arayanlar kesin baksın

Scudo
valla ender abi alamadım bir iki gün içinde gaza gelir miyim bilmiyorum ama şu anda sedona 729la birbirimizden elektrik alıyoruz :)

12 hazirana kadar çek kampanyası da varmış.500-1000 tl arası 100tl çek 1000 tl üzeri 200 tl çek yalnız bu çekler 50'şer olarak yükleniyor...
Yani 110 liralık bir ürün daha alıp 1000 liraya tamamlarsa 200 liralık çek gelecek.Ayrıca maximum karta da 100 tl maxipuan gelecekmiş:)

@Necati Fıratlı
Sedona herkeste var sen marjinal ol biraz bırak elektiriği:D

Bence çok uygun. Neredeyse almayanı dövüyorlar. Dağ bisikletim olmasa ben alırdım. 29 olması önemli bence...

@Necati Fıratlı
Ben 2ay önce astro 50 almıştım zaten.bu bisikleti önerdim sadece forumdakilere.samet koç arkadaşımız 2 tane spraiş verdi sonuçları ondan öğreneceğiz artık

Burak arkadasimizin eline ulasmks bisiklet. Ben ise en erken haftaya carsamba gorebilecegm

Yorumu olan yok mu bisiklet bu fiyata iyi midir ? donanım ve kadro açısından ?

@anıl budak

Donaimi fiyatına göre iyi gözüküyor.yakından inceleme alan arkadaşlardan gelecektir.tabi indirim süreside kısıtlı olduğundan sıkıntı var biraz

@Ender şeker

İnşallah biran önce yazarlar yakından inceleme yapanlar varsa. Eğer önerilirse kadro açısından filan alabilirim ben de tabi indirim bitmezse...

Geri