Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3-4 kasım 2018 gran fondo çeşme

139ed108c3addd94c4a03d22c5954f33.jpg
#granfondocesme 2018 hatirasi

Scudo
@Fırat İlerCok gecmis olsun.İnsallah en kisa surede sagliginiza kavusursunuz.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geçmiş olsun. Videoyu izledikten sonra Edirne yarışı için eleştiri yapanları piste bekliyorum. Çok ulvi bir iş arkadaşların yaptıkları ama o kadar tecrübeye rağmen oluyor aksilikler. Aracın kalkış yapamamasi, karşı seride geçen bisikletliler, 3. ilan edilen kişinin daha sonra 2. Olması gibi. Tüm pedallayan arkadaşların ayağına sağlık, keselerine bereket.

@Fırat İler

Geçmiş olsun, yoksa Çiftlikköyden sonra o yerdeki 2 kişiden biri siz miydiniz?

@trainspotting35

Evet bir de bu vardı. Starttan kısa bir süre sonra sahil kenarına tır ve kamyon park ettiği için yolu iyice daraltmış, kalabalıktan şişti, millet durdu. O esnada kimisi hızla karşı şeritten gelip geçti, kimi bisikleti eline alıp yan şeride geçti devam etti. Oluyor böyle yaramazlıklar..

Iyi dilekler icin tesekkurler. Yaris deneyimi bambask bisey. Muthis bir heyecan kendi limitlerinizin cok uzerinde gidiyordunuz. Ben 85 de dustum. Dengem bi turlu bozuldu anlamadim. Goz gore gore, bagira cagira dustum. 50+ hizda dusunce etkisi buyuk oldu. Ama olur boyle seyler. Ilk yarisimdi, superdi, keske bitirebilseydim ama kismet degilmis. Baska yarislara diyelim. Stabil yol cok zor ama cokzevkli. Imkani olan mutlaka katilmali. Selamlar.

@Abdülkadir Ergin olabilir. Benden sonra arkada baska birini aldik. Onunda lastik patlamis. Asfalt yanigi olmustu her tarafi.

3277C571-4F3D-4550-846F-376E7D678590.jpeg Buda benden gelsin. Sizler yarıştayken meydan bu güzel çocuklara kaldı.

Geri