ilk yarışım çeşme'de olsun istedim, güvenli bir şekilde başlayıp, kazasız belasız bitirdim şükür. henüz 2,5 aydır yol bisikletine sahip, az antrenmanlı biri olarak elit kadınlarda 10. sırada genel klasmanda 15. sırada yerimi alarak, çok fena sayılmayacak bir ortalama ile yarışı tamamladım. Seneye çok daha iyi hazırlanıp, daha iyi olmak için çabalamak boynumun borcu artık
1 hafta öncesinden gidip parkuru görüp, test etmiştik. Nerede viraj var, nerede tehlikeli iniş var bilmek ve buna göre hareket etmek çok faydalı oldu. Ama parkuru görmesem de, hem teknik toplantıda uzun uzun bahsedildi bu noktalardan, hem bu noktalara yerleştirilen görevli ve kolluk kuvvetlerinin uyarıları, dikkate alan sporcuların güvenle devam etmelerine yetecek düzeydeydi.
Organizasyon çok büyük alkış hak ediyor. Her noktası ince düşünülmüş, planlanmış bir yarıştı. şu da eksik olmuş diyebileceğim tek bir nokta yoktu. Her şey zamanında başlayıp, zamanında bitti. sponsorların desteği ile sporcuların suları, protein sütleri, yarış sonrası yemekleri ihmal edilmedi, bol bol dağıtıldı. Güler yüzlü, yardım sever ekibin her bir üyesine de ayrı ayrı teşekkür etmek lazım.
bisiklet dağıtımına yetişemesem de şehir içine kırmızı bisikletleri ile turlayan çocukların mutluluğunu görmek harikaydı. bir tanesi üzerinden etiketini çıkartmaya bile kıyamamış
Sadece bu bile her sene, her velotürk organizasyonuna katılmak için harika bir sebep.
seneye tekrar görüşmek üzere ..