Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3-4 kasım 2018 gran fondo çeşme

@Kudret Kurtcebe tüm sıkıntılı noktaları önceden bakıp biliyordum abi malum yolu bilmeyince böyle oluyor

Scudo
@isosel

Bu arada tahminlerin şöyle,
55 -59
1 - cihat yurtseven
2- osman tatlicilar
3- ????????

60-64
1 - mustafa sevinçel
2- fatih altan
3- ersan kaçan

65 artı

Fedai güler enis korkmaz mehmet ali tanaydi kürsüye yakınlar,,

Kisada durum bu

Uzunda 65 artı 2 kişi var zati

Windgruya göre rüzgar az ,yanlız ıstanbulda şu anda sert rüzgar var,yağmur yok Çeşmede

p_20181103_161043-jpg.178612

Helal olsun Veloturk 'e

akşamüstü bisikletle izmir merkezden urla'ya gittim geldim.. hava nefisti.. muhtemelen yarın çeşme'de de hava süper olacaktır.. hadi yine iyisiniz :D

Kisada 50 -54 zafer yalın kürsüye aday ,Edirnede birinci oldu,
Bol şans ona,eski milli ,işi gene bitirir
Uzunda ısmail çavusoğlu ve sefa toros aynı takımdan,19 -34 katagoride kürsüde şansları var,
Gökan uzuntaş 19-34 uzunda tahminim gene iyi derece alır edirne yorgunu zafer yalın gibi,
Tarik güle bol şanslar, tufan sağnak keza ,uzunda iki favori 35-39 katagori
40-44 uzunda volkan kurtoğluna başarılar,ilk ona girer,
45 -49 uzunda mutlu ercevik kürsüye asildimi asla bırakmaz burdan hocaya selam,
55-59 uzunda podyuma adaylar ısmail iltir,ali rıza firinci ,davut mutafoglu,

Hepsine başarılar dilerim takipteyim

@Türka¥
Te Urla'ya kadar gitmişsiniz;gitmişken Çeşme'ye kadar gitseydiniz ya.Gerçi granfondo'ya katılmadan Çeşme'ye gitseydiniz bu sefer de hacı olmadan umre yapmışsınız diyecektim.:D
Keşke granfondoya katılsaydınız.

Katılımcı bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

@hamlet2006

sabahın köründe bisiklete binemiyorum ben yaa..
öğlene doğru dolu dolu kahvaltımı yapacam da..
ondan sonra enerjim yerine gelecek de..
ondan sonra izmir-urla arasında 70km pedallarım..

yoksa zor yani :D

Saat 05.00 okan günaydin orda olmak vardı,idman saatine 4 saat var yarışa ise 4.5 saat
Veloturk organizasyon konusunda deneyimli bu organizasyonda ufak tefek aksaklıklar olabilir, ama asla Veloturk can alıcı konularda hata yapmaz,bu yarışta yanlış yerden dönenler olacakmi göreceğiz,ama zannederim Veloturk tedbir almıştır,biliyorsunki bir organizasyonu gerçekleştirirken iyi niyetli olmak yetmez muktedir olacaksın,
Veloturk şimdiye kadar başarılı olmuştur bundan sonrada başarılı olmaya var olmaya devam ettiği müddetçe gene olacaktır onlardan tek isteğim ise Edirnede cipli yarış düzenlemeleri ayrıca marmara etabında,tabi kısa ve uzun parkur olarak ,yukarda verdiğim isimlerden bakalım sonuçlar nasıl olacak mustafa sevinçelelede burdan tekrar ,selam ederim,

Günaydın Kudret abi.
Birazdan start alına gideceğim.Org. Şu ana kadar ,öncekilerde de olduğu gibi sorunsuz.Edp o alanında ücretsiz ayar hatta ücretsiz masaj promasyonlari bile var
Acayip kalabalık Çeşme,pinerellolar havalarda uçuşuyo
Ayvalık dönüşü ayrıntılı inceleme yazarım.Dun antrenman yapanlar,pıtraklar yüzünden çok lastik patlatmış.Umarım denk gelmez.

• Başarılar,birazdan idmana çıkacağım,Veloturk işi biliyor,

@Abdülkadir Ergin

Abdulkadir başarılar,lastik havasını kontrol edersen iyi olur,

@Okan Örs

Okan kilona göre bence hava bas,normali 100 hava ,şimdi 120 basanlar soğuk asfalta girince sıkıntı yaşayabilirler,parke taşlarda keza takipteyim bu gün,,,

@Kudret Kurtcebe

@Kudret Kurtcebe sağol abi, ettim ettim dün, 116 max.sisirdim inşallah lastik patlatmayız.

Forumdan olan varsa kalenin yan sokağındayım hemen yola yakın 45 plaka kırmızı aracı görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Mustafa sevinçel 60 -64 katagori ortalaması 47 km 'de 32.17 birinci tebrikler tahmin doğru çıktı

Fatih altan ikinci ,ortalaması ,30.8 gayet iyi ,

Geri