@turac000
kendi namıma jell kullanıyor idim ,sıvı jell ,anlında kana karışıyor idi ,eğimde işime yarıyordu,yorgunluk hissettiğim an alıyordum, ama sonra işi doğal olanlara bıraktım,
saat 12.00 de kahvaltı yaparım , tam yağlı peynir iki yumurta ve kuyruk yağı ile omlet yaparım, yeşil çay içerim yanına zeytin fiks değişmez,ekmek asla yemem ,gluten almam,en fazla tam organik buğday ekmeği oda iki dilim günde ,akşam 18.00 'de yerim ,iki öğün yemek en sıhhatli olanı,
akşama kuzu etli karnabahar yanına bir dilim buğday ekmeği ile ,arada kuru yemiş yerim fındık ,kuru kayısı ay çekirdeği,
yeşil çay içerim günde 4 bardak ,
1 haftalık yemek programı değişiklik gösterir,kahvaltı hep aynıdır,ayrıca günde bir adet kahve içine bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı koyarım günde iki adet balık yağı yutarım ,ıspanaklı yumurtada yaparım,kuşkonmaz ,brokoli menüdedir,
yüzde 70 yağ yüklenirim ,aşırı karbon hidrat bende ters tepki yapmıştır, protein ve karbonhidrat oranları 12 saatlik bir aktivitede fazla olmayacak yüzde 10 protein yüzde 20 karbonhidrat yüzde 70 yağ gerekir ,bunun için hafta içi yağ yüklenilecek ,tereyağın hası ,zeytinyağlı yemek yaparım ayşe kadın fasulye ,tereyağlı omlet yaparım ,zeytinyağıda kullanırım ,tereyağ ise itimatın tereyağıdır,zeytinyağı ise olivida zeytinyağı diğer zeytinyağlarını asla kullanmam, bitkisel yağlar ile işim olmadı ,olmazda ayçicek yağı kullanmam,
yumurta hep demirbaştır asla aksamaz,lor peyniride alırım ,lor peynirin üzerine zeytinyağı döker öyle yerim,ayrıca kaymak demirbaştır,keza yoğurt ama doğal olanı,gene salça ama doğal olanı,kereviz çok önemli, kerevizleri haşlarım üzerine limon sıkarım ,
lahana alırım kapuska yaparım,kuzu eti koyarım içine ,tavuk benim sofrada yoktur,
ayrıca meyvelerde kontrollü alınır,bir kere portakalda aşırı şeker vardır aşırı şeker performansı etkiler,
şekeri kontrol eden aynı zamanda kanseri kontrol eder,4 portakal alırım 1 haftada biter,keza mandalina 5 adet ,
yazın kavun ama 1 haftada biter ,karpuz ile işim olmaz ,şeftali az alırım,havuç önemli muz önemli,
patatesleri haşlama yaparım,yanına doğal domates yeşillik hıyar ,çiğer bazen ,yanına maydanoz ,
turp pancar bunlarda önemli.
@turac000
bu satılan jellerin ilerde ne gibi rahatsızlıklara sebebiyet vereceğini bilemem,her zaman doğal jellere başvurmak bence faydalı ,
doğal jelller ise
1- kuyruk yağı-kasaplarda satılır koyunun kuyruk yağı,
2- hindistan cevizi yağı -aktarlarda satılır
3- tereyağın hası itimatta
4- zeytinyağın hası aktürkte ,olivida
5- balık yağı
bunları yüklenenin sırtı yere gelmez benden söylemesi ,balık yağları kapsüller halinde eczanelerde satılır ,
pekmez ve balda aşırı şeker vardır tavsiye etmiyorum,yeneceksede çok az yenmeli,
hazır işkembe yemem anca güvendiğim lokantalara giderim işkembe yerim birde paça,
kasaplardan kemik alırım kırdırtırım kemik suyu içerim bu son derece önemlidir..
balıkta son derece önemli, demirbaş olarak yenmeli