@oenaj
Dostum bn kozlu kılıç mahallesndnm.şuan İstanbulda ikamet ediyorum.suanki sahil duruş için çok elverişli keşke her yer öyle olsa.kesinlikle geç kalmadin.tereddütsüz al bisiklet ve hayatının bir parçası olsun. O bütçeye iyi bir bisiklet bulabilirsiniz bnce.kazasız surusler dilerim
@Seyyah özkan
Selamlar.tur vaktinizde bende uygun olursam katılmayı çok isterim.tek engelin eşimin çalışması ve çocuğu bırakacak birinin olmayışı ama belki ayarlayabilir un.saygilar
@umut tanrıverdi aynı dertden muzdaribiz bizim hanımda çalışıyo ve okul mevzysy var inşallah denk getiririz bakalım bu arada takipdeyim sizi irtibatı koparmayalım selamlar
@oenaj Öncelikle aramıza hoşgeldin. Ben de senin gibi bisiklete yeni başladım. Şu an bende dağ bisikleti var. Gayet memnunum. Ben Düzceliyim ama öğrenci olduğum için hafta içi Kozlu ilçesinde kalıyorum. 1500 lira başlangıç için oldukça güzel bir rakam. Umarım bu spor bizler sayesinde yaygınlaşır. Buralarda pek yok bisiklet açısından Ereğli daha iyi. Tanıdık bisikletçi var Ereğlide. Ereğli Endüstri Meslek Lisesinin orada. Oradan tavsiye ve öneri alabilirsin. Yardımcı olacaklardır.
@oenaj bende yiilarca motor kullandiktan sonra bisiklete gectim ikisi farkli seyler bisikletten zevk almazsaniz angarya gelir ,tavsiyem on yargili olup hemen mtb almayin kullanim amaciniza iyi bakin ben mtb aldim ama simdi touring yada sehir bisikletine gecis yapmak istiyorum gerci bu is okadar keyifliki insan 2 3 tane bisikleti olsun istiyo,sizin icinde hayirli olsun
@AnsLevent aynen hocam ereğli de imkanlar daha fazla, hem motosiklet servis/bayi açısından hem de bisiklet açısından,
Dediğin gibi buralarda bisiklet hiç yaygın değil, yani ben çok nadir rastlıyorum, Bu hafta sonu Zonguldak-Düzce maçı var bakalım
Videoları, gezi yazılarını okuyunca zevkli geliyor bakalım motosiklet rahatlığından sonra zorlanacağım aşikar ama bu gezmek,doğa ile olmak zevk işi olacağından bu zorluk sürecinin uzun olacağını düşünmüyorum bakalım, forumda yazılanları okuduktan sonra ben direk şehir yada tur bisikletiyle başlayacağım gibi .
Cok motorum oldu...ama hic biri bisikletin yerini alamaz .30 en guzel yas para cokomel egrisi acisindan ) tavsiyem bir dag birde yol bisikleti alman yonunde...
@Erdem C. kendimizi yaşlı mı hissediyoruz artık ne @murat atay teşekkürler hocam, şimdilik dağ bisikleti 2. planda, tur ya da şehir bisikletini 1.plana aldım bakalım.
@oenaj güzel insan buradaki arkadaşların söyledikleri tecrübeyle sabit yani asvalt yolda mtb gercekden gereksiz hbrit yani şehir bisikletleri hem dağ hemde yarış bisikletinin ortasıdır yani hafif arazi ve asvalt yol için yapılmışdır ben pendikden üsküdara kadar zorlanmadan gidip geliyorum 70 km altına düşmüyorum o kilometreyi mtbylede yapabilirsin ama biraz daha efor sarf edersin şehir bisikleti rahatır ben memnunum
@Seyyah özkan Bisikletin gerçekten güzelmiş Özkan, ben de böyle bir şey hayal ediyorum işte, hafta sonları al çadırını, matını sahile kampa git vs, çok beğendim yüklü halini de dediğim gibi ya şehir bisikleti ya da tur bisikletine ağırlık vereceğim,