Scudo Sports

3000 liraya hangi şehir bisikleti?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Gidondan kilitleme yok diye biliyorum. Maşa üzerindeki düğme ile kilitliyorsun. Verdiğim linkten bak firmanın numarasına, arayıp sor istersen.

Scudo
Ya varya her geçen gün daha da kafam karışıyor yarın bi bike and outdoor a gideyim bi de orayla konuşayım

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Konuyu açmayıp sevdiğin bisikleti alsaydın kafayı sıyırmazdın.Esas şimdi kafayı sıyırma riskin arttı.:p

Öyle nasıl 'olacak bi türlü karar veremiyorum

sehir/tur bisileti alacaksaniz ve parcalar hakkinda fikriniz yoksa,cok sade ve gecerli cozum:

1) rengi ,tasarimi hosuna gidiyor
2) 12.5 kg civari veya daha az ise onu al .

sizin icin cozum bu . <----- nokta

Donanımı xt li salcano mu yoksa merida mı fiyatları 2300 civarı ikisinin de

Sizin için bisiklet tercihi'nde donanım xt kelimesi 'nden , kadro ise merida kelimesinden ibaret ise hangisini begendiysen onu al :) biz burda aynakol disli sayisina bile konu açıp tartisiyoruz yinede karar verip bisiklet secemiyoruz. :)

Ya valla bi türlü karar vermiyorum ne kadar zormuş bi bisiklet seçmek

bisikletlerin bütün özelliklerini yazarsan ona göre cevap verebiliriz full xt var birde sadece arka aktarıcısı xt var bunlara dikkat etmek lazım

• Beğen
Tepkiler: Namık incekara
Salcano full xt merida sadece arka aktarici xt meridada tektro fren var salcanonun herseyi xt. Meridanin teker göbekleri de shimano değil ayrıca daha kalitesiz lastik var meridada

yazdıklarına bakarsak salcano önde bisikletlerin modelleri nedir ?

Şahsen kadro benim için daha önemli, Merida tabiki daha iyi bir kadroya sahip... 2-3 sene sonra yavaş yavaş donanımın değişeceğini düşünürseniz ve kadronun daha uzun ömürlü olduğunu hesaba katarsanız tabiki Merida tercih olarak öne çıkıyor.

Tecrübem doğrultusunda "kadro" derim.
Ayrıca zamanla yükselttiğin donanımın sürüşe ve verdiği hissiyatı idrak ederek geliştirmek daha doğru tecrübeler kazandıracaktır.
İleride yapacağın güncelleştirmeler bisikletinin üzerinde de sırıtmayacaktır.

3 yıllık tecrübeme göre donanım diyebilirim. Fiyat aynıysa salcanoyu tercih ederim ben, 3 yıl kullandım tık demedi salcano 240srv. Meridadaki donanım daha düşüktür salcanoya göre. Salcanonun tek dezavantajı satarken alıcı bulmakta zorlanabilirsin ama işi bilen ona bakmaz bence.

Valla kardeşim işin içinden çıkamazsın böyle düşünürsen. Bende ilk marka güveni diyorum. Xt miş, titanyummuş, karbonmuş, çelikmiş vs hepsi fasa fiso şeyler gidip yarışmayacaksan. Amator sürücüler için en önemlisi bence marka güveni. Yarın bir problem yaşadığında seni yolda bırakmayacak olanı seçmen en makulü, yoksa zamanla kadroda, komponentlerde değişir..

Off kafayı yiyeceğim az kaldı ya salcanonun kadrosu kötü mü ki ben onu anlamadım meridanin da donanımı kötü ikisi de alüminyum kadro sonuçta ikisi de profesyonel bisikletler üretiyor burda kadroya göre bakmak çok saçma geliyor bana

Fren sistemini veya vites sistemini değiştirmek kolay değil, en az 300-400TL harcanarak değiştiriliyor. İlerde degiştirirsin demek kolay. Ayrıca dağda taşta o Fasa fiso denilen vitesin frenin önemini anlarsın. O zor yollarda bizi marka kadrodan çok o komponentler götürür ya da yolda bırakır. Tabi karar alacak olanındır.

bom boş mercedes mi yoksa full + full opel mi bunun cevabı bu bisiklet sorusununda cevabı ; aslında kişisel görüştür. herkeste değişir.

@Ardaa bisikleti markamı götürüyor onu anlamadım ? önce fasa fiso diyorsunuz sonrada yolda bırakmıcak bir bisiklet diyorsunuz ben bu işten bişi anlamadım

• Beğen
Tepkiler: aliaslan3506
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri