Scudo Sports

3000 liraya hangi şehir bisikleti?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Salcano full xt seti gidip de kıytırık bi kadroya takacak değil salcanonun kadrosu da iyidir büyük olasılıkla. model verirseniz daha faydalı öneriler alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: aliaslan3506
Scudo
Bizim millet isime göre yargılıyor bisikleti. Mesela bir bisiklet Salcano, Carraro veya Sedona ise çok kötüdür hemen kırılır o kadro ama Trek, Scott, Merida ise dünyanın en iyisidir hayatta kırılmaz düşüncesi var.
Yukarıda Merida kullanmayıp Merida daha iyi diyenler olmuş neye göre demişler merak ediyorum. Sonuçta bu kadrolar fabrikalarda üretiliyor belirli testlere giriyor 1 hafta sonra kırılmayacak. Bisiklet amacının dışında zorlanmaz ise hiçbir şey olmaz.
Ben donanımı seçtim hiç de pişman değilim.

İyi kadro iyi anakarta benzer. kötü bir anakarta iyi bir ektan kartı taktığında performans alamazsın. kadrosu iyi olana harca paranı, ileride yetmezse iyi parça takviyesi yaparsın. Şahsi düşüncem 2 model arasında cok bocalamaya gerek yok gözünüze iyi görüneni alın derim

Salcano city wings 10 hd mi merida crossway 500 ghost panamao x6 mosso legarda 1530 hangisi neden ?

bu kadro ve marka olayının çok abartıldığını düşünüyorum.. ben de bisiklet arayışındayım ama bazı yorumlar yarardan çok zarar veriyor, kafa karıştırıyor, kendim de yaşıyorum bu durumu.. neredeyse bütün paranı iyi marka bir kadroya ver, diğer donanımlar olmadan de keyifle sürersin diyecekler diye korkmaya başladım..

@Melih Çolak
Yok benim bahsettiğim olay şu. Marka ne olursa olsn bunlar sonuçta fabrikasyon, bir problem olabilir. Kullanıcı hatası diye suratına bakmayabilirler... Veya başka bir problem olur bulunduğun şehir veya ilçedeki servis vs kötüdür uğraşırsın boşu boşuna daha beter canın sıkılır vs. Butür şeyleri göze almak lazım bence, yoksa aşağı yukarı tüm markalar aynı sayılır. Markalar arası kalite farkı vardır mutlaka ama profesyonel kullanılmayacaksa çokta takılınması gereken birşey değil bence

Bu biraz da ısınma sevme işi. Donanım değiştirmek kadro değiştirmekten daha kolay. Rengine, geometri veya tasarımına ısınmadığında olmuyor o iş. Benim tercihim kadrodan yana oldu ve sınıfında hafif sayılabilecek sirrus elite aldım. Donanım yükseltme işi biraz da zevk. Zamanı geldiğinde uzun süreye yayarak parça parça yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Bu gidişle bisiklet alamiycam galiba ben onu anladim

At tavsiye olunur. Kadro bileşen derdi yok. Arpayla gider. Sağına soluna bak yara bere olmasın. Yaşını cinsini sor al.

Ben de 1 aydır düşünüyorum. Daha net karar veremedim hangisi diye.

• Beğen
Tepkiler: Muratdd
Ben xt donanımlı salcanonun deore donanımlı merida ya da ghosttan kötü kadrosu olacağını düşünmüyorum yani bunlar profesyonel bisiklet yapan markalar ki onu da geçtim 2500 liralık salcanonun kötü kadro geometrisi ya da malzemesi olacağına ihtimal vermiyorum

• Beğen
Tepkiler: Muratdd
O paraları vereceksen şu an için euro ile satılan ve kurdan etkilenmemiş olan ktm ulra fire modeline bak derim. Arkalar slx gerisi full deore. Sana fazla fazla yetecektir. Komponent hastalığına yakalanma. KTM kullanıcısı ve tavsiye ettiğim modeli kullanan birisi olarak memnun kalacağını düşünüyorum.

Uzun lafın kısası kadro.

@DynSoS
Merak ettim ben de bir bakayım

Beğenmedim çok klasik görünüyor. Bana gelmez benim alacağım lapierre urban shaper 600. Çok asil fransız gavuru gibi. Pağdöon mösyöo

Dağ bisikleti aramıyorum hocam şehir, tur hibrid tarzı bir şey arıyorum

Kadro: Ev almaktır. Ev bi olsun, içi bi şekilde zaman içinde de olsa isteğe göre dayanır döşenir.
Donanım: Kiralık eve mobilya almaktır. Evi beğenmediğin sürece taşınır durursun. Taşınıp durdukça eşyan eskir, bir zaman sonra o eşyalardan da soğursun. Sonra bir bakmışsın ne ev var, ne de eşyan kalmış.

Ya arkadaşlar öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki salcanonun ya da sedonanin kadrosuyla meridanin, ghostun kadrosu arasında dağlar kadar fark var ya ikisi de aliminyum yapimli kadrolar. Iyi güzel hoş diyorsunuz da donanımı değiştirmek ne kadar masraflı bunu göz ardı ediyorsunuz o kadar para vericem bisiklete bi sene sonra donanıma tekrar mı para vereyim

Kadro da kadro. Sanki üzerine binip sıratı geçeceğiz. Mezarda bacaklarımızın arasında olacak. Bilinen belli başlı markalar olduktan ve beğenildikten sonra fark etmez biri çelik aliminyum diğeri karbon titanyum değilse. Hiç yoksa giderken çaaat diye çatlayıp ortadan ikiye ayrılan bilindik marka kadro duydun mu:) ancak rastgele bi şey alırsan ona garanti veremem.

@Nando
ben de senin gibi çok kararsızım bisiklet alma konusunda, aklımda benim de mosso legarda 1530 ve salcano city wings 20 var, ikisi de donamım olarak çok iyi bisiklet bence, kadrolarının da çok farklı olacağını sanmıyorum senin de dediğin gibi, legarda 1530 u 1600 tl ye taksitli demişsin, internette 1900 tl gibi bi fiyat olarak gözüküyor, 1600 tl taksitli nereden buldun acaba ?

Ben donanimdan yana kullandim tercihimi. City Sport 01 aldim. O da full deore.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri