Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3000 liraya hangi şehir bisikleti?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Öyle de dedigim fiyata alamadım sedona 350 alacaktim 2500 e kalmamış adamda. Gelip burda sedonaya o kadar para verilir mi diyenler oldu. Aha bütçeyi de artirdim şimdi konussun o arkadaşlar hangi bisiklet e verilir bu paralar bakalım...
 
Scudo
Keyfi zevk için kullanıcam yazmışın önceki konularında. Eğer uzun turlara çıkmayacaksan, şehir içinde gezip keyif yapacaksan, ulaşım için kullanacaksan ben olsam 3000 lira şehir bisikletine vermezdim. Bi katlanır alıp şehir içi sürüşün, şehrin, manzaranın tadını çıkarırdım.
Forumda 5-6 konunuz var ve hepsinde de aynı soruyu sormuşunuz. Bu kadar kararsızlıkla aldığınız bisikletin sonucunda ben size olacakları söyleyim, bisiklet evde duracak siz forumda gezip yeni alınan bisiklet konularına baktıkça acaba onu mu alsaydım diyeceksiniz.
Bence kendinize hiç eziyet etmeyin görsel olarak hangisini sevdiyseniz onu alın.
 
ben kendi şahsi fikrimi belirtmek istiyorum.
3000 bütçe varsa bu paraya ya yol al yada mtb.
şehir bisikletine bence okadar para verilmez. çünkü atraksiyonu yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: M.J.
Beğendiğiniz bir taneyi alın işte 3000 liraya kötü bisiklet yoktur alınabilecek tüm modeller ortalamanın üzerindedir altı üstü bir bisiklet bu kadar uzatmaya gerek yok.
 
Uzun turlara da çıkacağım arkadaşlar aynı zamanda keyif için de kullanacağım. Kime ve neye göre şehir bisikletine bu kadar para verilmez böyle bi yasa mı var isteyen istedigi bisiklete istediği parayı verir üstüne basa basa söylememe rağmen hâlâ akıl veriyorsunuz. Güzel arkadaşlarim sizden sadece o fiyat aralığında yazdığım özelliklerde bi bisiklet onermenizi istiyorum saygılar...
 
Vallah abi bende actim kac kere konu ama aklimda merida speeder 300 var cok hos duruyor agirligida iyi bence en iyisi bende 3000 tl butce ayirdim alicam:)
 
  • Beğen
Tepkiler: BeyazKin
@Nando

mesajımı tekrar okumanızı talep ediyorum.
öyle bi kural yok neye ve kime görenin cevabı benim şahsi fikrime göre.
şahsi fikrim her hangibir kural içermez. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Bu soruyu sordunuz madem, buraya sizin duymak istediğiniz cevaplar da gelir duymak istemedikleriniz de. Burada sayfalarca cevap okursunuz. Neticede 3000 tl ye kötü bisiklet yok, zevkinize göre alın bir tane bu cevaplarla geçireceğiniz vakti bisiklete harcayın...
 
Sizin için söylemek kolay benim ilk olacak ve de çok bilgim yok bu konuyla ilgili sizden biraz empati kurmanızi istiyorum. Burda benim kaç konu açtığımın önemi var mı nolur yani en faydalı şekilde yardımcı olmaya çalışın biliyosaniz. Bakın arkadaşlar hep aynı şeyleri tekrar tekrar konuşuyorsunuz. Dediğim gibi ben ille de şehir bisikleti diye diretmiyorum ancak; gidondan kilitlemeli maşa, hidrolik disk fren dağ bisikleti gibi kalın olmayan lastik(asfaltta yormayacak) gibi özellikler istedigimden bu özellikler de sadece şehir, tur, hibrid bisikletlerde olduğundan bu kategoride bi bisiklet almak istiyorum. Alacağm bisikletin de donanımı ıyi olsun öyle beni ugrastirmasin istiyorum ne var bunda şimdi
 
Yazmayacaktım ama duramadım;

Yanılıyor olabilirim yalnız üslubunuzda biraz sıkıntı var gibi yada bende o hissi uyandırıyorum. İnsanlar burada tavsiye de bulunmak zorundaymış gibi yazıyorsunuz, belki de sadece ben rahatsız olmuşumdur eğer öyleyse kusura bakmayın.

Ama yine de bir forum üyesi olarak düşüncemi yazmam gerekirse;

Hibrit bisiklet için 3 bin TL zaten tavan sayılabilecek bir rakam. O limiti ille de hibrit bisiklere verecekseniz en çok beğendiğiniz bisikleti alma imkanınız var gibi (Hibritlerin çoğunluğu bu limitin altında kalıyor.)
 
Bunda bişey yok kimsede olduğunu söylemiyor size. Foruma sunduğunuz bisikletler neredeyse aynı bisikletler sadece tasarımları farklı ve hepside kaliteli bisikletler size deniliyorki 3000lik bisiklet kötü olmaz sizi uğraştırmaz sadece tasarımı hoşuza gideni alın. Ama siz hangisinin tasarımı daha güzel diye soruyorsunuz malesef onu biz bilemeyiz bana güzel gelen size güzel gelmez. Ayrıca en iyi donanımli bisikletidr alsanız onun iyi olduğunu anlamayacaksınız çünkü daha alt klasmandaki modeli kullanmadınız. Claris donanımı kullanacaksınki 105i kullandığında farkı göreceksin. Yani birde claris donanım alan adam sorunlarıyla uğraşmıyor sonuçta belli başlı bi firmanın standart bir ürünüdür size hiç bir sorun çıkarmaz. Yine tekrarlıyorum hangisinin tasarımını sevdiyseniz onu alın.
 
  • Beğen
Tepkiler: ebayusuff ve Nando
1- Max 3bin tlye hangi sehir bisikleti,neden ? - BisikletForum
2- kadro mu donanim mi ? - BisikletForum
3- ya lütfen yardimci olun kafayi sıyırıcam az kaldı - BisikletForum
4- merida mı ghost mu - BisikletForum
5- fiyat-donanim mi yoksa direk isime mi bakmak mantikli - BisikletForum
6- Mosso hakkında ne düşünüyorsunuz? - BisikletForum
7- ne zormus arkadaş! - BisikletForum


YORUMSUZ...
 
Valla arkadaşım ben sana kendimde oluşturduğun izlenimi söyliyim...sen böyle giderse 3000 tl verip alacağın bisikletin hayrini göremezsin...fikir almak güzel bir sey ancak bu bisikleti kullanacak sensin burada sordugun her kisinin kendine göre tercihleri ve nedenleri var..ne onlar sen ne de sen onlarsin. Bu yüzden forumdaki konuları kendin oku neyin senin ihtiyacina uygun olduguna kendin karar ver...yoksa sen bu gidisle bisiklet felan alamazsin..
 
  • Beğen
Tepkiler: arayanbulur
@Nando Cyclocross bisikletleri ve forumdaki başlıkları Cyclox incelemelerini okumanızı tavsiye ederimm.
 
  • Beğen
Tepkiler: arayanbulur
aramızda tek bir modelde anlaşıp onu "dünyanın en iyi bisikleti bu" önerebiliriz aslında
 
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri