Scudo Sports

3000 liraya hangi şehir bisikleti?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Nando

Yasin ceylan marazi bir hal var sende. Bak fotondada iletişime kendini kapatmışsın. Amacın üzüm yemekmi bağcıyı dövmek mi anlayamadım. Yok yok normal bir durum değil bu. Mazoist bir zevkmi alıyorsun anlayamadım şimdi.

@mehmetsunu bence kendi haline bırakalım cevap yapmayalım

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
Şehir bisikleti dışında başka tavsiye istemiyorum demişsiniz ama ben yine yazmadan edemedim, sizin için değil belki ama bu başlığı okuyan başka kardeşlerimiz olursa diye (bu başlık artık halka mâl olmuştur :) ).

Max 3.000 TL'ye çok güzel yol bisikleti alınır. Neden? Çünkü çok güzel. Bitti, dağılalım.

Not: İlle de şehir bisikleti diyenler için ise Fuji Touring iyidir, hoştur.

@Gün A.

ön süspansiyonu yok onun :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@yaboga

Armudunda sapı üzümünde çöpü var hocam :D
Bu arada arkadaşın açtığı konularla fikir sahibi olan çok insan vardır inanıyorum. Hatta bisiklet bile almışlardır. Bu açıdan da kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi hala karar verememiş olsa da :D

Not : Son konu hariç :D

@yaboga

Olmasın, daha iyi işte :)

Tur bisikletleri içinde yol bisikletinin en yakın akrabası...

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Şu konuya daha fazla yorum yazmayalım çünkü arkadaşın bisiklet alacağı falan yok doğru düzgün yorumlar var çoğunluk da benim gibi beğendiğini al demiş ama arkadaş hala trip atıyor. Madem arkadaş bize yazık söylenecek söz yok demiş daha fazla yardımcı olmaya gerek yok kendisi araştırıp öğresin bir şeyler.

Benim size tavsiyem şudur:
(link)

İstediğiniz gibi ön amortisöre ve hidrolik disk frene de sahip ve kısa turunuza çıkmanıza imkan sağlayacak donanıma da sahip.

Öğrenmenin en iyi yolu insanın kendisinin araştırıp bulmasıdır. Biraz çaba sarfedin birşeyler okuyun kendi kararınızı kendiniz verin.Sorunuzun cevabını insanlar çoktan verdi zaten. 3000 tl verip pişman olmak istemiyorum derseniz 1500 liralık bir tane alın beğenmezseniz sonra bir tane daha alırsınız, hem tecrübe kazanmış olursunuz. Artık bir zahmet biraz çaba sarfedin okuyun,dükkanları gezin, kaynakları araştırın , başkalarına sormadan da bu işi öğrenebilir duruma gelin...

• Beğen
Tepkiler: Emrah ONAN
yanlış görmediysem arkadaş son mesajında "uzayın !!!" falan yazmıştı, admin sildi herhalde, neyse uzayalım o zaman, konu benim için bitmiştir daha da bu başlığa gelmem :)

Bence de böyle konular yararlı.2008den beri forumu takip ederim kendi namıma soru sormaya yeni başladım genelde arama bölümünü kullanarak sorunlarımı çözebiliyorum.

Konu bisiklet seçiminden ziyade tartışma konusuna döndüğü için (ve içinde seçime dair yeterince bilgi olduğu için) gerekli uyarılar yapılmış ve konu kilitlenmiştir.
Bilginize.

Öncelikle merhabalar. Bayadir yazmiyorum. Bi kac arkadaşla tartıştık burda. Her neyse hakkınızı helal edin bu konuda. Belki yine bi kaç kişi kötü yorum yapacak ama sorun değil. Artık bi hibrid bisiklet almak istiyorum ama aradığım özelliklerde olan bisikleti bi türlü bulamadım. Sizden ricam sadece siz olsaydınız ne alırdınız bunu öğrenmek istiyorum. Bütçem 3000 tl. 2 tane olmazsa olmazim var; gidondan kilitlemeli maşa ve hidrolik disk fren. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Ben canondale badboy 2 iki aldım çok ama çok memnunum tam bir şehir bisikleti bakın isterseniz

• Beğen
Tepkiler: Nando
Hocam cannondale çok pahalı gelir bana ama cube çok iyi bunu ıstanbulda nerde bulabilirim acaba

@Nando İstanbul Cube bayisi İleri Bisiklette bulabilirsin (stoklarında varsa) İstanbul Kızıltoprak ve Sirkeci'de şubeleri var. Önce telefonla ellerinde var mı diye sormalısın.

Sayfalarında şehir bisikletleri bölümünde bianchi discovery den başka bisiklet yok :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri