Erdem Koca
Üye
- Tepki
- 1
- Bisiklet
- Carraro
merhabalar,
öncelikle benim buradaki ilk açtığım konu ve msj diyebilirim. uzun bir zamandır burayı takip ediyordum ancak yazma işine daha yeni katılmış bulunmaktayım.
7-8 aydır başlangıç olarak seçtiğim ve kullanmaktan da çok keyif aldığım Carraro D'ambiez 915 flat bar' ım var.bu bisiklet ile birlikte tura çıktığım kişiler sayesinde bu sporu çok sevdim ve daha fazlasını istemeye yeni arayışlar içerisine girmeye başladım. bundan dolayı da bir süredir 2013 yol bisikletlerini araştırmaktayım. başta ne kadar bir bütçe ile başlayacağıma karar verememiş olsam da 3000 TL' i aşmamaya karar verdim.biliyorum bunun bir sonu yok, insan sürekli biraz daha iyi derken baya baya gidiyor fiyatlar
benim aradığım bir bisiklet özellikle konforlu olmalı, uzun turlar bnm için birer işkence olmamalı, bisikletin üzerindeyken ne zaman kurtulsam şeklinde bir düşünce geçirmemeliyim aklımdan
komponent olarak 105 düşünmekteyim ancak tiagra hakkında da fikirleriniz varsa dinlemek isterim. sonuç olarak benim ilk yol bisikletim olacak kendisi
okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla yol bisikletleri için kadronun rigid olması çok önemliymiş. biraz da ondan olsa
akıcılıkta çok önemliymiş sanırım. sanırım başta bunun farkını anlayamam ancak taksitleri bitirdikten sonra sanırım bir de jant seti almayı planlamaktayım. belirlediğim bütçem ile sizinde yardımlarınız ve görüşleriniz sonucunda kendime güzel bir yol bisikleti almayı planlamaktayım. bu arada boyum 1.84 - 82 kg'yum. 56 cm kadro boyu uygun olur sanırım.
şu anda listemde birkaç aday var ancak hangisini alacağıma karar veremedim. konu hakkında fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
işte listemdekiler:
2013 SCOTT SPEEDSTER 30 (CD20) YOL BİSİKLETİ
(link)
2013 FOCUS CULEBRO SL 3.0 CP YOL BİSİKLETİ
(link)
CANNONDALE SYNAPSE 6 TIAGRA ALLOY TRIP. YOL BİSİKLETİ 2013
(link)
KTM STRADA 1000
(link)
LAPIERRE AUDACIO 400 TP
(link)
öncelikle benim buradaki ilk açtığım konu ve msj diyebilirim. uzun bir zamandır burayı takip ediyordum ancak yazma işine daha yeni katılmış bulunmaktayım.
7-8 aydır başlangıç olarak seçtiğim ve kullanmaktan da çok keyif aldığım Carraro D'ambiez 915 flat bar' ım var.bu bisiklet ile birlikte tura çıktığım kişiler sayesinde bu sporu çok sevdim ve daha fazlasını istemeye yeni arayışlar içerisine girmeye başladım. bundan dolayı da bir süredir 2013 yol bisikletlerini araştırmaktayım. başta ne kadar bir bütçe ile başlayacağıma karar verememiş olsam da 3000 TL' i aşmamaya karar verdim.biliyorum bunun bir sonu yok, insan sürekli biraz daha iyi derken baya baya gidiyor fiyatlar
benim aradığım bir bisiklet özellikle konforlu olmalı, uzun turlar bnm için birer işkence olmamalı, bisikletin üzerindeyken ne zaman kurtulsam şeklinde bir düşünce geçirmemeliyim aklımdan
şu anda listemde birkaç aday var ancak hangisini alacağıma karar veremedim. konu hakkında fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
işte listemdekiler:
2013 SCOTT SPEEDSTER 30 (CD20) YOL BİSİKLETİ
(link)
2013 FOCUS CULEBRO SL 3.0 CP YOL BİSİKLETİ
(link)
CANNONDALE SYNAPSE 6 TIAGRA ALLOY TRIP. YOL BİSİKLETİ 2013
(link)
KTM STRADA 1000
(link)
LAPIERRE AUDACIO 400 TP
(link)