Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

35 yaş üstü bisiklet kullanıcıları

Scudo
Neyse ki 34’üm 😌 Meraktan girmiştim konuya, koşarak uzaklaşıyorum müsaadenizle.

Koşarak uzaklaşılamıyor maalesef, en geç 1 yıl içinde alacaklar kulübe.
Ben de 50+ kulübünü bekliyorum.

Rüyanda Monica Belluci'yi görmüşsün. Kadın neredeyse Nuh Nebi zamanından kalma. Monica Belluci'yi biliyorsan karta kaçmışsın be dostum.Yaşını fena ele vermişsin
Seni de gruba alıyoruz @Sadettin Z.

Monica ablamız tuğla kalınlığında kırmızı çizgimizdir. Yaş aldıkça güzelleşen Pinot Noir şarabı gibidir.

Aşağıdaki iki fotoğraf arasındaki farkı bulunuz:

images.jpeg

images (1).jpeg

Yukarıda yeni yetmelerin ağızlarının suyunu akıtarak baktığı, şarkılarında seviyor mu yoksa sövüyor mu belli olmayan bir İngiliz bebesi.

Aşağıda ise sıcakta kurumuş dudaklara değince verdiği serinliğe paha biçilemeyen duru su gibi Monica ablamız.

Grubun adını EYT'li bisiklet kullanıcıları yapsanız gene uyuyor bana. Karta kaçmış olabilirim ama 12.500 cepte her ay ;)

Esas bıyıklı Polyanna @necmeddin nerelerde?

Esas bıyıklı Polyanna @necmeddin nerelerde?
Adam, kaybolduğuna göre bıyıklı Polyanadan bıyıklı Sindirella'ya evrildi ellaham.Bu kaybolması hayra alemet değil , yine forumun kullanıcıları hakkında bir şeyler mi yazıyor yoksa :krktm:
Monica ablamız tuğla kalınlığında kırmızı çizgimizdir. Yaş aldıkça güzelleşen Pinot Noir şarabı gibidir.

Nuh Nebi zamanından kalma dedik de çirkin mi dedik?
Monica bacımıza çirkin diyen , gitsin ismi azam duasıyla tövbe etsin.Allah iyi demez.

Aşağıda ise sıcakta kurumuş dudaklara değince verdiği serinliğe paha biçilemeyen duru su gibi Monica ablamız.

Monica Belluci'nin en alevli dönemlerinde, radarımıza ucundan kıyısından girmeyi başaran bir başka hanımefendi daha vardı: Laetitia Casta

Monica'daki Yırtıcı İtalyan aurasının aksine, Dingin Fransız duruşuyla gönüllere huzur verirdi...

Laetitia_Casta.jpg

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Konu ilk gençlik yıllarımızın ıslak rüyalarına doğru evriliyor. Yakında Claudia Schiffer ve Brooke Shields fotolarının yanına Hülya Avşar ve Sibel Can da eklenirse eyvah eyvah. :krktm:

Monica Belluci'nin en alevli dönemlerinde, radarımıza ucundan kıyısından girmeyi başaran bir başka hanımefendi daha vardı: Laetitia Casta

Monica'daki Yırtıcı İtalyan aurasının aksine, Dingin Fransız duruşuyla gönüllere huzur verirdi...

319350 dosyayı görüntüle
Bu ana kadar kaçmıştım ama Laetitia da yakalandım 😩

20.07.2024
Bisikletforum Yönetimine,(@cazci)
Türkiye
Grubun adının hepimizin 35 yaş üstü olmamız ve son mesajların tutku yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak ''Azgın Teke Sendromunda debelenenler'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim

İmza
@hamlet2006

Tahmin ediyorum bu başlık bir süre sonra kapanır hepimize de 30 gün ban verirler 🤣
35 yaş üstü abilerimin hiç biri Pamela Anderson’dan bahsetmedi, forumun kalitesi bu başlıkta bile ortaya çıkıyor işte 👏🏻 Ama ne yalan söyleyeyim, bi Catherine Zeta-Jones adının da hala geçmemiş olması üzmüyor değil :( Gerçi ben 35 yaş altı bi bebe olarak ne haddime burda konuşmak, hemen tekrar geldiğim gibi gidiyorum 👋🏻

35 yaş üstü abilerimin hiç biri Pamela Anderson’dan bahsetmedi, forumun kalitesi bu başlıkta bile ortaya çıkıyor işte 👏🏻 Ama ne yalan söyleyeyim, bi Catherine Zeta-Jones adının da hala geçmemiş olması üzmüyor değil :( Gerçi ben 35 yaş altı bi bebe olarak ne haddime burda konuşmak, hemen tekrar geldiğim gibi gidiyorum 👋🏻

Samantha Fox’lara kadar gider 😅

35 olmuşum bee.
Yüzüme bir kez daha vuruldu.
Yoooo ben 21 e daha 3 gün önce girdim.
Gözyaşım pıt 😅

43 , eyt , hep spor pandemide bisiklete geçiş yaptım.....hey gidi heyyyy başlık güzel....tüm eyt lilere slm olsun

Geri