Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.991
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Neyse ki 34’üm 😌 Meraktan girmiştim konuya, koşarak uzaklaşıyorum müsaadenizle.
Rüyanda Monica Belluci'yi görmüşsün. Kadın neredeyse Nuh Nebi zamanından kalma. Monica Belluci'yi biliyorsan karta kaçmışsın be dostum.Yaşını fena ele vermişsin
Seni de gruba alıyoruz @Sadettin Z.
Adam, kaybolduğuna göre bıyıklı Polyanadan bıyıklı Sindirella'ya evrildi ellaham.Bu kaybolması hayra alemet değil , yine forumun kullanıcıları hakkında bir şeyler mi yazıyor yoksaEsas bıyıklı Polyanna @necmeddin nerelerde?
Monica ablamız tuğla kalınlığında kırmızı çizgimizdir. Yaş aldıkça güzelleşen Pinot Noir şarabı gibidir.
Aşağıda ise sıcakta kurumuş dudaklara değince verdiği serinliğe paha biçilemeyen duru su gibi Monica ablamız.
Bu ana kadar kaçmıştım ama Laetitia da yakalandım 😩Monica Belluci'nin en alevli dönemlerinde, radarımıza ucundan kıyısından girmeyi başaran bir başka hanımefendi daha vardı: Laetitia Casta
Monica'daki Yırtıcı İtalyan aurasının aksine, Dingin Fransız duruşuyla gönüllere huzur verirdi...
319350 dosyayı görüntüle
35 yaş üstü abilerimin hiç biri Pamela Anderson’dan bahsetmedi, forumun kalitesi bu başlıkta bile ortaya çıkıyor işte 👏🏻 Ama ne yalan söyleyeyim, bi Catherine Zeta-Jones adının da hala geçmemiş olması üzmüyor değil Gerçi ben 35 yaş altı bi bebe olarak ne haddime burda konuşmak, hemen tekrar geldiğim gibi gidiyorum 👋🏻Tahmin ediyorum bu başlık bir süre sonra kapanır hepimize de 30 gün ban verirler 🤣
35 yaş üstü abilerimin hiç biri Pamela Anderson’dan bahsetmedi, forumun kalitesi bu başlıkta bile ortaya çıkıyor işte 👏🏻 Ama ne yalan söyleyeyim, bi Catherine Zeta-Jones adının da hala geçmemiş olması üzmüyor değil Gerçi ben 35 yaş altı bi bebe olarak ne haddime burda konuşmak, hemen tekrar geldiğim gibi gidiyorum 👋🏻
Sıcaklar fena başa vurdu anlaşılan.
Sen ki Slav ırkının kadınlarının peşine düştüğü Can Çelik bizimle mi eğleniyi misin?Sıcaklar fena başa vurdu anlaşılan.
35 üstü olmak şöyle bi şeyNeyse ki 34’üm 😌 Meraktan girmiştim konuya, koşarak uzaklaşıyorum müsaadenizle.
Sen yine de tedbiri elden bırakma. @cazci zor zaptediyo bu moruklarıBu başlığı tuttum ben, ortam güzelmiş.