Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.856
- Bisiklet
- Cervélo
CyclingHub'un paylaştığı videoda eleman %38'e varan eğimi çıkıyor, yokuş boyunca eğim zaten sürekli 30 civarı
Yokuş zaten videonun başında öyle bir görünüyor ki, sanki uzaya doğru gidiyormuş gibi
Antrenman sırasında, çok dik bir yokuş gördüğünüzde fotoğrafını çekmeye yeltendiyseniz bilirsiniz, çok dik görünmüyorlar fotoğraf veya videoda. Bunu bildiğimden, yokuşun gerçekten ne kadar feci olduğunu anlayabilmemiz açısından 3 adet (ibretlik) screenshot koyuyorum
Bu bisikletliler aslında bisikletleri yana yatık değil, dik duruyorlar
Yokuş boyunca yanda merdiven var, yayalar yokuşu "çıkabilsin" diye
Bu yayalar da aslında dik duruyor
Ben olsam iner yürürdüm :islik:
Sizin rekor yokuşunuz hangisi, hangi ilde? Var mı bizde böyle yokuşlar. Ben, anlık 20-22'yi gördüğümü hatırlıyorum en fazla
Bu arada yokuşa asfalt da dökememişler Yokuş başlayınca beton bloğa geçmişler haha
Yokuş zaten videonun başında öyle bir görünüyor ki, sanki uzaya doğru gidiyormuş gibi
Antrenman sırasında, çok dik bir yokuş gördüğünüzde fotoğrafını çekmeye yeltendiyseniz bilirsiniz, çok dik görünmüyorlar fotoğraf veya videoda. Bunu bildiğimden, yokuşun gerçekten ne kadar feci olduğunu anlayabilmemiz açısından 3 adet (ibretlik) screenshot koyuyorum
Bu bisikletliler aslında bisikletleri yana yatık değil, dik duruyorlar
Yokuş boyunca yanda merdiven var, yayalar yokuşu "çıkabilsin" diye
Bu yayalar da aslında dik duruyor
Ben olsam iner yürürdüm :islik:
Sizin rekor yokuşunuz hangisi, hangi ilde? Var mı bizde böyle yokuşlar. Ben, anlık 20-22'yi gördüğümü hatırlıyorum en fazla
Bu arada yokuşa asfalt da dökememişler Yokuş başlayınca beton bloğa geçmişler haha