Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

380 liraya sıfır karbon aynakol. Meraklıları kaçırmasın

@mehmet.ali gümrüğe takıldığında fatura fiyatı üzerinden vergi kesilir. Faturada indirimli diye bir tabir hiç görmedim, ne kadar ücret ödediysen o yazar.

Scudo
@mehmet.ali o konuyu hatırlıyorum öyle bir şey olması imkansız size :) aynakola vereceğiniz vergi 50 TL çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@mehmet.ali hocam ben daha önce bu olayı hiç duymadım. Ama merlinden birlikte defa alışveriş yaptım. Ürünün üstünde indirimsiz fiyatın yazdığını hiç hatırlamıyorum

Konu patlasın 267 TL'ye düşmüş ayna kol. Merlincycles çıldırdı galiba ;)

@mehmet.ali
Göbek vites uyumu için yardım edecek biri yok mu

Bu acaba 10 vites tiagra ile çalışır mı? Öyleyse alalım hemen harika duruyo cidden markası da Fulcrum sonuçta

Edit: Oluyormuş neyse vazgeçtim :D ben ayakkabı alacaktım zaten

Ayrıca ucuz olma sebebi eski olması.2009 yılından kalma bi inceleme hariç herhangi bir bilgi yok.Muhtemelen bu yüzden bu kadar ucuz.

@mehmet.ali,Geçen sene Merlin'den 260 TL ye Ultegra 6700 ayna kol almıştım, koca kutu hiç bir yere takılmadan gelmişti. Bu sene işler değişti mi bilemiyorum, ben yine de gümrüğe takılacağını sanmıyorum.Takılsa bile fatura üzerinde ki fiyattan %18 ödersiniz.

@MuratHan Usta bahsettiğin aynakol türkiyede 750 lira o_O

@A.Samed.Y, geçen sene merlin de bunun gibi, ultegra 6700 parçalarda kampanya vardı. Diğer parçaları da oldukça uyguna almıştım.

@Edip Dinçer
@Serkan Mıstınoğlu

Sizden ricam bu aynakolu aldığım takdirde, Press-fit bb71-41 göbekte kullanabilir miyim? Adaptör gerekli gibi yazmışsınız fakat bulamadım ne diye aratmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Sefa coskun
Şu ikisinden birinin sizin işinizi görmesi lazım

(link)

(link)

Serkan'ın verdiği BB30 için adaptör. Onda çap 42mm. Sizinkisi bildiğim -ve gördüğüm- kadarıyla 41mm. Üsttekiler için size 2-3 tane de spacer gerekebilir diye düşünüyorum ama.

@Edip Dinçer
Cok tesekkurler hocam mesakatli ve kesin olmadigi icin vazgectim

Üstünde lekeler mi var yoksa süslemesi mi anlamadım :D

Özellikle bilen kişiler cevap verirse sevinirim.Arkadaşlar arka aktarıcı alacağım bisikletime ancak medium ve short cage seçenekleri var.Hangisini neye göre seçeyim?

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri