@V Suleyman Abi bugün Kayseri'ye giriş yaptı. Öğleden sonra teslim alıcam. Fakat gümrüğe hiç girmemiş sanırım çünkü gümrüğe sunma bedeli de sıfır görünüyor, anlamadım
Bu arada sen ne yaptın verdin mi bisikleti? Ben göbek siparişini verdim haftaya da o gelecek sanırım. Göbekle alakalı bir çok seçenek var ben ultra-torque siparişi vermiştim fakat bike-discount.com'da, power-torque olması gerektiği yazıyordu. Baya bi telaşlandım, siparişi iptal etmek istedim ve bike-components'den kargonun yola çıktığını bu yüzden iptali olmayacağını söylediler. Merline mail attım ve siparişimin doğru olduğunu gerekli olan göbeğin ultra-torque olduğunu söylediler. Bakalım haftaya göbek gelir yine bilgi veririm. Bence benim siparişin gelmesini bekleyip öyle sipariş ver en azından yanlış olursa birimizinki yanlış olsun
Tutar yüzünden gümrüğe girmeden pas geçiyor zaten. Kayseri'ye PTT ye ulaştıysa zaten dağıtıma çıkmıştır. Tekrar hayırlı olsun.
Ben işlerden fırsat bulup götüremedim. Hafta sonu bir aksilik çıkmazsa taktırmayı düşünüyorum. Mevcuttaki adaptör uymazsa adaptör alma işine o zaman bakacağım.
Evet crankset geldi ve görüntüsü nası denir çok seksi benim bisiklette kırmızı detay olmadığı için silver white grafik olanını almıştım. Görüntüsü on numara oldu. Pazartesi verdiğim sipariş cuma ulaştı cidden çok hızlı geldi ve hiç bir ücret ödemedim.
11 liyle kullanamiyor muyuz bu aynakolu? 267 TL ye dusmus guzel bir indirim.. hatta bedava denilebilir.. benim orta gobek BB.. denilenden.. sizce uygun mudur? Bir de 39/53 disli orani zorlar mi acaba 34/50 den sonra? Bilen arkadaslar fikir verebilir mi.. tesekkurler
SM-N7502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@mehmet.ali Hocam bende de aynı tiagra var. 170mm veya 175 mm olması uyum sorunu yaratıyor mu? Yoksa sadece çap farkı mı? sizden gelen bilgiye göre bende sipariş verebilirim
Birisi bu aynakolun pressfit, bb30 ve gxp göbeklere uyumu hakkında net bilgi verebilir mi ? Cevap adaptörse nereden temin edebiliriz ? Özellikle ürünü alan arkadaşlar bir zahmet aydınlatın bizleri
@Özhan Akgöğ
Merhaba Özhan.. bunun fiyati iyice dusmus su anda 263 TL.. bizim kadroya takmak icin gobek almamiz lazim mi? Bir de 11 liye adapte edebiliyoruz galiba.. ne yapmak lazim? Bilgin varsa paylasabilir misin almak istedim bunu.. tesekkurler..
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sıkıntılı bu aynakolun göbeğini monte etmek, alet edevat her yerde bulunmaz muhtemelen, monte ettirecek yeri bulmadan almayın boşu boşuna. İstanbulda Aktif pedal monte edebilir sanırım, kaç lira ücret alınır bilmiyorum.