Furkaann
Aktif Üye
- Tepki
- 573
- İsim
- Furkan
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Arkadaşlar tekrardan merhaba, yukarıda fotoğrafı olan anything cage için maşaya sabitleme aparatı olarak (link) şunu bastırıp kullansam uyum sağlarmı? Bende olan anything cage'in linki : (link) 3d Yazıcı konusuyla ilgilenen arkadaşlar varsa yardım edebilirmi,teşekkürler şimdiden
@Serrchi yukarıda paylaştığım linkte bir aparat var maşaya bağlamak için o da plastik kelepçeyle bağlanıyor234110 dosyayı görüntüle
Arkadaşın bahsettiği çözümde iyi olacaktır. Karbon maşaya yük bağlama sıkma vs zamanında benimde aklımı karıştıran bir detaydı, pizza rack benzeri port bagaj takan dahi gördüm karbon maşasına. Ayrıca görseldeki maşa da genelde üst düzey (bütçe olarak) gravel kullanan kişilerin kullandığı "lauf fork" olarak geçen süspansiyonlu karbon maşa. Bir nevi yaprak yay gibi çalışıyor, daha basit versiyonu. yine görselde de çizilme veya her hangi bir hasara karşı iç tarafında kaplama var gibi duruyor.KArbon maşa kullandığımdan plastik kelepçe biraz beni işkilllendirdi aslında, Topeak'in anything Cage + daha geniş yüzeyli ve koruyuculu kelepçeli + kumaş cırt cırtlı bir setini görmüştüm, sanırım o benim için daha makul bir çözüm olacaktır..
Hocam Konya'dan yardımcı olabilirim. akil3d instagram adresimiz. Yine ticaret dışında her türlü sorunuzu da cevaplayabilirim.Ücretli 3d yazıcı istenilen ürünü yapabilecek var mı?
Eğer yol bisikletinde kullanacaksanız ABS gibi sağlam bir malzemeyle basabilirsiniz ama ben olsam daha sağlam bir tasarım tercih ederdim. Bozuk yolda hatta toprak yolda bile kırılabilir bence.Arkadaşlar tekrardan merhaba,3d yazıcıdan telefon tutucu basıcam linklerini bıraktığım 2 aparat birbiri için uygun olurmu acaba? Şimdiden teşekkürler.(link) ve (link)
Kaba olmasının sebebi de bir yandan bu aslında. Pla çabuk deforme oluyor sıcakta. Ama iş görüyorSolidworks gibi program ve 3d printerlen çok sey mümkün.
Go pro Kamera tutucusu ve arka lamba tutucusu print yaptim. Maalesef sicaklik gelimdi gevsiyorlar.
Hocam ne yaptınız memnun kaldınız mı acabaArkadaşlar tekrardan merhaba, yukarıda fotoğrafı olan anything cage için maşaya sabitleme aparatı olarak (link) şunu bastırıp kullansam uyum sağlarmı? Bende olan anything cage'in linki : (link) 3d Yazıcı konusuyla ilgilenen arkadaşlar varsa yardım edebilirmi,teşekkürler şimdiden
Merhaba, bu tarz bir saat tutucu için bana yardımcı olabilecek var mıdır ? Özelden fiyat bilgisi verirseniz memnun olurum.Bu da benden gelsin. Garmin saatler için gidon fikstürü.
192438 dosyayı görüntüle
Birde şu site var.Fikir olması açısından bakabilirsinhttps://bikepacking.com/index/cargo-cages-anything-bags/Hocam ne yaptınız memnun kaldınız mı acaba