Scudo Sports

3D yazıcı ile yapılabilecek aksesuarlar

Arkadaşlar tekrardan merhaba, yukarıda fotoğrafı olan anything cage için maşaya sabitleme aparatı olarak (link) şunu bastırıp kullansam uyum sağlarmı? Bende olan anything cage'in linki : (link) 3d Yazıcı konusuyla ilgilenen arkadaşlar varsa yardım edebilirmi,teşekkürler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Arkadaşlar tekrardan merhaba, yukarıda fotoğrafı olan anything cage için maşaya sabitleme aparatı olarak (link) şunu bastırıp kullansam uyum sağlarmı? Bende olan anything cage'in linki : (link) 3d Yazıcı konusuyla ilgilenen arkadaşlar varsa yardım edebilirmi,teşekkürler şimdiden

uyar, şu şekilde gözüküyor: ayrıca şunu kullanırsan daha sağlam olur: (link)

2020-07-14_164947.jpg

Ücretli 3d yazıcı istenilen ürünü yapabilecek var mı?

@mavi silgi instagramdan bir sürü sayfa var onlara yazın oturduğunuz yer varsa elden teslim alırsınız

Peki arkadaşlar bu yazdırdığımız anthing cageleri normal deliksiz maşalara nasıl bağlamayı planlıyoruz? Ayrıca bu cagelere çantaları tutturmak için hangi cırt cırtlı kayışları öneriyorsunuz?

@Serrchi yukarıda paylaştığım linkte bir aparat var maşaya bağlamak için o da plastik kelepçeyle bağlanıyor20200715_193128.jpg

KArbon maşa kullandığımdan plastik kelepçe biraz beni işkilllendirdi aslında, Topeak'in anything Cage + daha geniş yüzeyli ve koruyuculu kelepçeli + kumaş cırt cırtlı bir setini görmüştüm, sanırım o benim için daha makul bir çözüm olacaktır..

@Serrchi bütçeniz uygunsa hiç uğraşmayın zaten :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Serrchi yukarıda paylaştığım linkte bir aparat var maşaya bağlamak için o da plastik kelepçeyle bağlanıyor234110 dosyayı görüntüle

KArbon maşa kullandığımdan plastik kelepçe biraz beni işkilllendirdi aslında, Topeak'in anything Cage + daha geniş yüzeyli ve koruyuculu kelepçeli + kumaş cırt cırtlı bir setini görmüştüm, sanırım o benim için daha makul bir çözüm olacaktır..
Arkadaşın bahsettiği çözümde iyi olacaktır. Karbon maşaya yük bağlama sıkma vs zamanında benimde aklımı karıştıran bir detaydı, pizza rack benzeri port bagaj takan dahi gördüm karbon maşasına. Ayrıca görseldeki maşa da genelde üst düzey (bütçe olarak) gravel kullanan kişilerin kullandığı "lauf fork" olarak geçen süspansiyonlu karbon maşa. Bir nevi yaprak yay gibi çalışıyor, daha basit versiyonu. yine görselde de çizilme veya her hangi bir hasara karşı iç tarafında kaplama var gibi duruyor.

Ücretli 3d yazıcı istenilen ürünü yapabilecek var mı?
Hocam Konya'dan yardımcı olabilirim. akil3d instagram adresimiz. Yine ticaret dışında her türlü sorunuzu da cevaplayabilirim.

Bugün 3B yazıcıdan basıp deneyeceğim. Biber gazı Nato marka, Gidon boğazına takacağım aparatı. Küçük çıkıntılara ise lastik takacağım ilerde gevşeme yapmasına karşı. Çantalardan çıkarıp kullanma durumunda çok vakit kaybettireceği için böyle bir şey yaptım. Bu arada biber gazı taşımakta yasal bir kısıtlama var mı? Baskı bitince fotoğrafını da atarım buraya.
,.jpg

Arkadaşlar tekrardan merhaba,3d yazıcıdan telefon tutucu basıcam linklerini bıraktığım 2 aparat birbiri için uygun olurmu acaba? Şimdiden teşekkürler.(link) ve (link)

Arkadaşlar tekrardan merhaba,3d yazıcıdan telefon tutucu basıcam linklerini bıraktığım 2 aparat birbiri için uygun olurmu acaba? Şimdiden teşekkürler.(link) ve (link)
Eğer yol bisikletinde kullanacaksanız ABS gibi sağlam bir malzemeyle basabilirsiniz ama ben olsam daha sağlam bir tasarım tercih ederdim. Bozuk yolda hatta toprak yolda bile kırılabilir bence.

Öncelikle fotoğrafçı arkadaşlardan yaptığım bu katliam için özür dilerim :) . Tasarıma çok uğraşmadığım için biraz kaba oldu. Sebebi yeni bisiklet alacak olmam. Yeni bisiklet aldıktan sonra bi fener yapacağım. Yaptığım feneri gidona takmak için ayrı bir şey tasarlayıp basmaktansa bu tasarımı tekrar yapıp buna entegre edeceğim. Bisikleti sürerken spreyi alıp çıkarmak ya da takmak çok rahat. Buna rağmen arazide de gitsem düşmeyecek gibi. O yüzden lastikleri takmam galiba. Tek sorun şu oldu: baskıda içeride kalan destekleri temizlediğim halde küçük bir çapak kalmış. Spreyi yuvasına koyarken zorlandı haliyle. Ben de tepesine bastırıp içeriye itecektim. Ta ki namlunun bana doğru dönük ve parmağımın tetikte olduğunu görene kadar :D . Siz siz olun biber gazını kendi üstünüzde denemeyin çok can yakıyor. Bir de matara kafesi basmıştım ama onu takmayacağım hoşuma gitmedi. Benden bu kadar :)
WhatsApp Image 2020-08-02 at 12.48.56.jpeg

Solidworks gibi program ve 3d printerlen çok sey mümkün.
Go pro Kamera tutucusu ve arka lamba tutucusu print yaptim. Maalesef sicaklik gelimdi gevsiyorlar.
Kaba olmasının sebebi de bir yandan bu aslında. Pla çabuk deforme oluyor sıcakta. Ama iş görüyor

IMG-20200804-WA0002.jpgIMG-20200804-WA0001.jpgBugün 30 dakika denedim,fazla güven vermiyor ama bozuk olmayan yollarda iş görüyor.Şahsen benim gidonda duruşu çok hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Hocam ne yaptınız memnun kaldınız mı acaba

@geceyry benim bastırdığımı bastırmayın ilk turumda kırıldı,ama sitede daha sağlam tasarımlar var.Onların dezavantajı ise maliyetli olması.Metal malzeme kullanabilecek atölye imkanınız varsa şu fotografdaki daha sağlam olur.King-Cage-Many-Things-Caage-2000x1333.jpg
Hocam ne yaptınız memnun kaldınız mı acaba
Birde şu site var.Fikir olması açısından bakabilirsinhttps://bikepacking.com/index/cargo-cages-anything-bags/

Geri