Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Serden Us
Üzüntü yaratabilir o zaman :) Bir hevesle yeni bisiklet almış birine çoğunlukla "Beğenmedim" denirse hevesi kursağında kalır :acpsnr:

Scudo
@KuzuBoyz

Ehehe facebook dikkat ederseniz "beğenmedim" butonu koymadı hala mesela. Çünkü onu yaparsa birçok firma ve kurum çeker kendini oradan uzaklaşır ve üye kaybeder. Düşünsenize bir firma ürün paylaşıyor 1000 kişi "beğenmedim" diyor butonla :D tamam yorum yazarak da söyler insanlar ama beğen/beğenme olayı burada rol oynuyor işte çünkü hep o sayıya bakılıyor. Burada hem güzel olur hem kötü olur. Güzel yanı katılmıyorum şeklinde hava vermek, kötü yanı da heves kırmak olur dediğin gibi yani düşünmek lazım iyice :D

Facebook'ta zaten yorumu siliveriyorlar. Niye sildin diyince onu da siliyorlar. :) Belli yani istenmeyen bir özellik olduğu.

Beğenmedim yerine katılmıyorum butonu da olabilir aslında. Beğenmemeye göre daha az heves kırıcı olur sanki? :)

http://(link)

Resim ekle butonuna linki ekleyince üstteki gibi oluyor. Yani resim eklenmiyor.

https://i.hizliresim.com/XBL35k.jpg

Hocam resim ekleye tıklayınca link istiyor, yapıştırıyorum sonra ekranda bir tane İMG çıkıyor sonra onun yanına linki yapıştırınca yukarıdaki gibi oluyor. Ayrıca foto yükleme sitelerinde linkler bir süre sonra yok oluyor dolayısıyla fotoğraflar kayboluyor forumda da, buna alternatif yükleme şekli yok mu sitede? Saygılar.

Direkt link ekleyeceksiniz o zaman sorun olmaz. İkinci el ilanları için diyorsanız, orada şu an bu özellik kapalı. İleri zamanda açılacak.

Alt kısımda fotoğraf ekleme tuşu var üstte de var karışıklık ordan kaynaklanıyor, ayrıca altta fotoğraf ekleme butonuna tıklayıp fotoğraf ekleyince küçük resim büyük resim çıkıyor, bu karmaşa olmasa daha iyi.

@Anonim Foruma Ürün İncelemesı veya İnceleme baslıgı altında yenı bir bölum acılabılırmısınız? Forumda su ana kadar acılmıs pek cok farklı konuda ıncelemeler mevcut.Hem bunlar derlenmıs olur.Hem de bizler ıcın guzel kaynak olur. :) Cunku turkce ıncelemeler sınırlı sayıda.Yabancı sıtelerdekı ıncelemelerınde cevırısınden pek bır sey anlayamıyoruz.Bu bolumde Bisiklet veya bisiklete daır parcaların ıncelemelerı, aksesuar , bisiklet giyimi , elektronık aletler ( aksıyon kamerası,powerbank, ) bisiklet bilgisayarları (Garmın,Bryton, ) kısacası bisiklete daır herseyın ıncelemesı olur. Ne dersınız :)

forumu sürekli takip ediyorum fakat aktif değilim.sadece konuları okuyorum ve yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.bundan dolayı üye girişi yapmamı gerektirecek bir durum yok.telefonda veya bilgisayarda forumdaki bir fotoğraf üye girişi yapmadan maalesef görünmüyor yada çok küçük boyutlu görünüyor.bir üye girişi yapmak çok mu zor buna bile üşeniyorsun diyebilirsiniz fakat özellikle telefonda biraz uğraştırıyor açıkçası.bilgisayarı ise tek ben kullanmadığımdan dolayı giriş bilgilerini kayıtlı bırakmak istemiyorum.
hem bence bu uygulama üye olmayıpta forumu takip etmek isteyenlerinde canını sıkıyordur.açıkçası bir sitede forumda vs bir paylaşımı görmek için illa üye olmak gerekiyorsa kapatıyorum direk uğramıyorum bir daha.belkide psikolojik olarak soğutuyor :D.ne demek istediğimi anlatabildim sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Beşikçi
E forumun da bi ağırlığı olsun yani :) Ben mobilden giriyorum çok zor olmuyor Ha birde sürekl hatırla butonuna tıklarsanız tekrar tekrar girmek zorunda kalmazsınız.
Tam bilmiyorum ama kayıtlı online Üye sayısının foruma da maddi manevi bir katkısı vardır :)

Evet arkadaşlar, şu anki mesajımda alıntı yaptığınız kısıma bakın göreceksiniz @ Alıntı şeklinde Böylelikle artık üye adı yazmakla pek uğraşmayacaksınız. Böyle bir kolaylık sağladım sizin için haydi tadını çıkarın :)

@Anonim Öncelikle emeğinize sağlık. Gerçekten yönetim çalışıyor. Ama ama Lütfen bu siteyi geliştirirken telefonda mobil versiyon kullananları da düşünelim!:) Ayrıca daha gece modunu da bekliyorum :p

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri