Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ses tonu bir an (link)nı bildirecek sandım :koptum:

Elinize sağlık :)

Scudo
İlanlar için geçerli değil sanırım bu. Veya ben bulamadım.

@Anonim
Son çektiğim vidyoya dair ayrıntı bilgileri şöyle.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/21/c26959c622d662403b92c26979f59260.jpg

Biraz büyük galiba. :D

Tam 3 aylık aradan sonra, artık dayanamadığımdan , kar çamur demeden yarım saatlik kısa bir gezinti amaçlı günlük kıyafetli sürüş..

(link)

Daha önce böyle bir talepte bulunan oldumu bilmiyorum fakat Bisikletforum üyelerinin birbirlerini daha kolay bulabilmeleri için Sağlık ve egzersiz(Sports Tracker ) programlarında olduğu gibi konum bilgisi veya etrafında hangi forum üyelerinin olduğunu görebilsek güzel olmazmı? Ben şuradayım sen oradasın falanca yerdeyim gibi paylaşımlar yerine harita üzerinde üyelerin konumlarını görebilsek güzel olur diye düşünüyorum. Bu sayede yeni üyelerle tanışmak daha kolay ve eğlenceli olurdu. Bu konuda uzman arkadaşlar böyle bir şeyin mümkün olup olmayacağını söyleyebilirler. Mümkün olsa güzel olur. :):)

her zaman bilgisayar başında olamıyorum. çok kez telefondan katılıyorum. yalnız telefonumdan yazdığım girileri düzenleyemiyorum. böyle bir sıkıntım var. tapatalk aracılığı ile değil normal internete(chrome) girmek suretiyle katılıyorum. misal; bir mesajımı düzenlemek için "düzenle" butonuna basıyorum ve loading anlamında işaret çıkıyor fakat düzenleme şeklinde pencere bir türlü açılmıyor. benle mi alakalı diye açtım kapadım fakat bir türlü yapamadım. loading evresinde takılı kalıyor. acaba başkalarına da böyle oluyor mu. sadece bende oluyorsa bu sıkıntı-hata-bug şayet o vakit problem bendedir, telefonumdadır diyeceğim mecburen. "düzenleme" ile alakalı total dört başlık var ve hiçbirisinde bu şekilde bir açıklama yok. daha önce olduğuyla alakalı bir emare göremedim.

Hemen telefondan girip denedim.
Bende o şekilde bir sıkıntı olmadı. Düzenleme ekranı hemen çıktı.

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Hazır konu açılmışken bir ekleme de ben yapayım. IOS 8.2 ve Safari ile giriş yaptığımda sıkça "Sayfada Sorun Oluştuğu İçin Yeniden Yüklendi" mesajı alıyorum. Buraya kadar pek sorun olmasa da, her defasında kullanıcı adı ve parola girmek biraz sinir bozucu olabiliyor.

Bendede mesaj yazarken sorun çıkıyor. Yanlış yazdığım kelimeyi silmek için silme tuşuna basınca aynı kelimeyi 3 4 kere daha yazıyor. Acaba benden baska bu sorunu yaşayanlar varmı?

edip bey sizden sonra hemen bir daha denedim fakat maalesef düzenleme ekranı çıkmıyor. çok önemli değil aslında ama aklımdayken izah edeyim dedim. ilgilendiniz, teşekkür ederim. oluşan sıkıntı ekranım aynı fotoğraftaki gibidir:
daire içine aldığım, sürecin işlediği ile alakalı simge sürekli dolar vaziyette takılı kalıyor.
http://imageshack.com/a/img661/6466/SgCJjQ.jpg

@aeneskral
Ben Masaüstü sürüm ile denemiştim telefondan, acaba o yüzden mi dedim.
Tekrar girip Mobil Sürüm ile denedim, yine hemen açıldı düzenleme ekranı.
Acaba önbelleği temizleyip deneseniz düzelir mi ?

@Anonim sana ihtiyacımız var :).

ekleme: Derken cevap vermişsin bile...

@Sadettin Z.
apple markasını hiç sevmem ben androidçiyimdir :) o sebepten tam bilemeyeceğim ama tarayıcı olarak başka bir program kullanmanızda fayda var. ios da maalesef her şey çok kısıtlı. appel ar-ge mühendisleri neye izin verirlerse kullanıcı sadece ona erişim olarak onu kullanabiliyor, faydalanabiliyor. tamamen kendi içinde kapalı bir kutu apple.

düzenlenin üstüne uzun basıp yeni sekmede aç deyince çalışıyor diğer türlü hata vardı

Herkese merhaba arkadaşlar,

Bu videomuzda, konulara ve kategorilere nasıl abone olacağınızı yani nasıl takipçisi olacağınızı, nereden yöneteceğinizi göreceksiniz. Aynı zamanda da site içi ve site dışı gönderilen bildirimleri nasıl kontrol edebileceğinizi göreceksiniz. Videoda da izleyeceğiniz üzere, bu özelliğin kullanımı gayet basit ve hoş. Ayrıca mobil sürümde de bu özelliği kullanmanız mümkündür. Videoyu HD kalitede izleyebilirsiniz. Sorun yaşayanlar bu konu altında belirtebilirler. Evet buyrun;

İyi pedallamalar.

Hatırlatma ve ekleme:

YouTube'a video yükleyince, HD modu 1 saat sonra net bir şekilde devreye giriyor. Yani şu anda da HD ama tam değil. 40 dakika sonra falan tamamen HD net olarak devreye girecektir.

Yakında üye profillerinde düşünüyoruz böyle bir şey.

Misal;
Eagle şu an ALİ, Edip, Gökhan ve 3 kişiyle daha birlikte, Kadıköy'de. (harita çıkacak)
Eagle şu an ALİ, Edip ve Gökhan ve 3 kişiyle daha birlikte Cadde'de pedallıyor. (harita çıkacak)
Eagle şu an ALİ, Edip ve Gökhan ve 3 kişiyle daha birlikte Cadde'de kahve içiyor. (yer/mekan harita çıkacak)

Üyeyi takip ederseniz de, bu bilgiler bildirim olarak gelecektir ve sizin haberiniz olacaktır haliyle yani isteğinize yakın bir şey oluşturmak mümkün sanırım ama biraz zaman lâzım. :)

@BF Okuru, @Edip Dinçer @Gökhan Toros nasıl olur sizce gençlik? Eheheh.

@Anonim Savaş, ben böylesine yeniliklere açık, olduğu yerde durmayan, her gün bir yenilikle karşıma çıkan, sürekli yeni fikirler üreten başka bir forum daha tanımıyorum :D
Avrupa'daki forumlarda bile yok böylesi :p

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri