Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@BF Okuru Ehehe teşekkür ediyorum bu güzel yorumun için. BisikletForum'u zamanla bisiklet severlerin sosyal merkezi haline getireceğiz inş. Yani bizim sosyal medyamız burası olacak :p Ali bir arkadaşın Facebook var mı diye sorunca var; aha diye buradaki profil linkini verirsin artık ehehehe.

Scudo
@Anonim ben teşekkür ederim, bana böyle bir imkan sağladığın için :)
Benim için şimdiden sosyal medya oldu bile :harika: İlk önce açtığım sitelerden ikinci sırada geliyor burası.
Zaten link vermem gerektiğinde Bisikletforum'u gösteriyorum :D

@Anonim
süper fikir umarım en kısa sürede hayata geçirilebilir...

@Anonim

Valla inanılmaz olur abi... :)

Tam olarak ihtiyacınıza cevap verir mi bilemiyorum ama Avrupa'da belli forumlara üye bisikletçiler,kendileri gibi tura çıkan diğer tüm bisikletçileri ekliyor ve belli zamanlarda birlikte peallama imkanı için anlık olarak kimin nerede olduğu, o gün kaç km. yol yaptığı vs. gibi bilgileri paylaşabiliyorlar. Bu programı en de kullanıyorum ve çok memnunum. GooglePlay, AppStore dan indirebilirsiniz. Kesinlikle deneyin derim.
(link)

Herkese merhaba arkadaşlar,

Bu videomuzda, kategorilerin içinde paylaşılmış konuları alfabetik, cevap sayısına göre, okunma sayısına göre, beğeni durumuna göre nasıl filtre edip listeleriz? bunu anlatıyoruz. Videoda da izleyeceğiniz üzere, bu özelliğin kullanımı gayet basit ve hoş. Ayrıca mobil sürümde de bu özelliği kullanmanız mümkündür. Videoları HD kalitede izleyebilirsiniz. Sorun yaşayanlar bu konu altında belirtebilirler. Evet buyrun;

İyi pedallamalar.

forumu geliştirmeye ve kullanıcıları bilgilendirmeye-eğitmeye devam. teşekkür ediyorum.

heh en sonunda ayni konudan 20 tane farkli sekilde acilmaz artik diye umuyorum :D

@aeneskral biz teşekkür ederiz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin de desteğiyle iyi yerlere geliriz inş. :)

@erkan_harman ona çözüm olmaz yine açılır yani öyle düşünüyorum. Konu açarken zaten "benzer konular" çıkıyor ama aynı konu açıldığı bazen oluyor :)

Yakında gelecek yeni özellikler:

-Profillerinizde kapak fotoğrafı yeniden uygun olacak.
-Görmek istemediğiniz konuları engelleyebileceksiniz.
-Görmek istemediğiniz kategorileri engelleyebileceksiniz.
-Üye adınızı üye kontrol panelinizden kendiniz değiştirebileceksiniz.
-Üyeleri engelleme güçlendirilecek (engellediğiniz kişi de sizi asla göremeyecek).
-Ana sayfada bulunan "Yeni Mesajlar" bölümünü kendi üye panelinizden kontrol edebileceksiniz.
-Ve daha fazlası yakında BisikletForum'da!..

@Anonim Android de uygulaması yok mu? Ben hep telefonun chrome undan giriyorum. Google play a bakıyorum yok. Bir şeyleri mi yanlış yapıyorum acaba. Millet cepten nasıl giriyor. İphone dan sonra biraz karışık geldi de.. :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Anonim Konu ıcı arama ozellıgı tekrar getırılebılır mı? Mesela; konu baslıgı ıcındekı arama bolumune ısmımızi yazıp ,o konu hakkında yaptıgımız tum yorumları lısteleyebılsek cok guzel olur. İlginize teşekkürü , borç bilirim. :)

@Anonim Demek ıstedıgım genel degılde konu ıcı arama ıdı :D Mesajlarda ,konu baslıgında alt alta mesaj seklınde sıralanıcaktı.En basıt örnegıyle Gunun fotografında paylastıgım tum mesajları ısmımı arattırdıgımda konu ıcınde gorme ımkanımız olsaydı guzel olurdu. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri