Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tamam işte orada "üye mesajlarında" kutusu var oraya isminizi yazarsınız o isime ait mesajlar çıkar listede.

Scudo
@Anonim
Sizin bahsettıgınız :D
Eagle.jpg Eagle1.jpg
Benim bahsettıgım :D
Art arda konu ıcınde sıralanması . Tabıı kı de bunu belırttıgım sekılde yapma durumunuz varsa :)
123.jpg 1234.jpg

Mobil versiyonda footer'a breadBoxTop koyabilir misiniz? YUKARI GİT linkine basıp, yukarı çıkıp, FORUM linkine basmayalım diye :) Bunu yapmayım. Telefondan BACK yapınca OKUNMUŞ olarak işaretlenmiyor konu başlıkları. Refresh ediyorsun oooooohooo.. Bak ne kadar uzun..

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
Neden foruma " Birlikte Sürüş " adı altında bir özellik eklemiyoruz ? Eğer teknik olarak zor ise bilemem, fakat bana öyle gelmiyor. Bunu bir etkinlik olarak düşünebilirsiniz. Rota belirleme, saat ve buluşma noktası oluşturma vb. Bence çok güzel olur.

Profilinize kimin baktığını gösteren özellik de eklenmiş teşekkürler @Anonim. :)

@KuzuBoyz

Hallederim :)

@Atilla Gobel

Biraz daha açar mısınız rica etsem? Veya minik bir örnek şeklinde...

@Berke K.

Rica ederim. Profillerinize bakan o gizli adam benim. :p

@Anonim Şöyle düşünelim. Buradaki kullanıcı adı X olan biri Saat, Tarih, güzergah belirterek bir tur başlatıyor. İnteraktif olarak google maps embeed olarak eklediğimizi düşünün. Event başlatan tarihi saati tur güzergahını belirledikten sonra başlığı açar katılan katılır. Tam olarak anlatamasamda vbulletin için event managment diye bir plug-in olacaktı. Ben toplanma ve kahve içme için bunu yüklemiştim zamanında. Bunu bisiklet için uygulayabiliriz sanırım.

Bu işlemde zor olan haritayı embeed etmek olabilir. Çünkü bu işlemde kullanıcı katılacağım deyip check in yapmak zorunda böylece katılımcılar net belirlenmiş oluyor.

@Anonim bu minvalde evet. Bence bu zamanla geliştirilirse şahane olabilir. İletişim sorununa çare olacaktır. Yalnız katılımcıların kullancı isimleri gözükürse güzel olur.

Bir sorum var.

Siteye her girişimde kenardan "BisikletForum'a destek ol, birlikte başaralım :)" başlıklı bir pencere fırlıyor. Bahsettiğim pencere şu (yazıyı işaretledim, göremeyenler için):

10276 dosyayı görüntüle

İki sorum var:

- "Beraber başaralım" bahsindeki başarı kriteri nedir?
- Eğer o şey başarılırsa, bizim bundaki çıkarımız ne olacak?

"Tek yürek tek bilek" miydi la o ?
(Evet öyleymiş... Çok da saçmaymış...)

Ben onu kapattım daha da çıkmıyor :D

ben beğenip takip etmiştim de sanki çok bi paylaşım yok gibiydi sanki şuan ne alemde bilmiyorum :)

@Gökhan Toros

@Edip Dinçer

Öeeeh :booo:

O esrarengiz pencere az evvel yine çıktı karşıma :ssrtcbya:

merhaba konulara yazdığımız mesajları nasıl silebiliriz?

Cevap ermek isteyen var mı?

Mesajlar silinmiyor.
Düzenleme yaparak içini boşaltabilirsiniz.

Evet, yöneticiler ile irtibata geçebilirsiniz.

Merhaba,

Maalesef silemiyoruz. Bu ayrıca bir forum kuralımızdır. Ad ve soyadınızla alakalı bir sıkıntınız varsa, üyelik adınızı buradan talep ederek değiştirip bu sorunu çözebilirsiniz.

Mobilden yazılan ama henüz paylaşılmamış mesajlar taslak olarak bir yerde saklanabiliyor mu? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri