Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Biz kullanıcılar tarafından, mesajları silebilme özelliği olsa fena olmazdı. Birçok forumda da olan bir özellik, buraya da gelmesi temennisiyle.. :)

Scudo
Profil sayfamızda kapak fotoğrafı kısmı kaldırıldı mı ? Site yenilendiğinde böyle bir özellik vardı ama :okyrm:

@Anonim
Tuttu tuttu ben de gececi takılanlardanım artık. :)

Eskiden tüplü 17" Philips ekranım vardı. İnternet explorerda gezerken resimleri falan kendisi bölgesel olarak parlaklaştırıyordu. Light Frame gibi bir şeydi galiba adı. Onun tam tersi etkiyi forum resim ve alıntıları için yapamaz mıyız? Mesela:

Adsız.jpg

Her taraf gayet güzel koyu renk ama resim bir anda açılınca göz bebeklerimin küçülme çabalarını hissedebiliyorum. :)

Ek resimler de gece modunda koyu ton çıksa, üzerine tıklayınca gerçek tonunda açılsa? Böyle bir şey mümkün müdür?

Bu özelliği başlangıçta beğenmiştim ama artık iyi bir özellik olmadığını düşünüyorum. @Alıntı yapıldığı zaman iki kişinin diyaloğuna dönüyor, neye cevap verildiğini anlamak için sayfada cevap yazılan kişinin mesajlarının okunması gerekiyor. Konudan kopma yaşanıyor.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Kullanıcı adınızı herhangi bir talepte bulunmadan artık kendiniz değiştirebileceksiniz. Bunu yapmak da çok basit ve kullanımı çok kolay. Fakat birkaç detay var onları belirteyim. Kullanıcı adınızı değişebilmeniz için en az 7 üyelik günü gerekiyor. Yani bugün foruma kayıt oldunuz diyelim. 7 gün geçmesi gerekiyor ve en az 30 mesaj yazmanız gerekiyor. Ama kayıt olalı epey olduysa ve mesaj sayınız bu rakamı zaten geçtiyse, üye adınızı rahatça değişebilirsiniz fakat bir ufak detay daha var. Kullanıcı adınızı değiştikten sonra 60 gün geçmesi gerekecek tekrar değişebilmeniz için ve toplamda 3 kere kullanıcı adı değiştirme hakkınız var. Bu işlemi yapabilmek için üst kısımda adınızın yazdığı menüde "Üye Adını Değiştir" var oraya tıklayarak açılan sayfada bu işlemi yapabilirsiniz şöyle;

13653 dosyayı görüntüle
Ayrıca bir şey daha diyeyim. Mesela diyelim ki, üye adınızı abc yapacaksınız (örnek veriyorum). Ama yapamadınız birisi onu aldığından dolayı. Böyle bir şeyle karşılaşırsanız buradan yazabilirsiniz, ben de bakarım eğer o üyeliği alan 4-5 senedir girmiyorsa ve üyeliği gerçekten hiç mesajı bile yoksa yani üye olmuş, gidiş o gidiş misali o üyeliğin ismini değişir sizin o ismi kullanmanız için yardımcı olabiliriz.

Artık yapacak bir şey yok maalesef. Çünkü şu an herkes kullanıyor. Ayrıca, mesajlardaki alıntı kirliliğini engellemek adına çok güzel bir özellik. Zaten alıntı da kullanılıyor ama belli başlı yerlerde kullanılıyor.

Herkese merhaba. Hemen kısaca konuya değineceğim arkadaşlar. Bazı üyelerimiz ana sayfada gösterilen yeni mesajlar panelini istemiyorlardı. Özellikle mobilde orası yüklenirken sayfa açılışını da etkiliyor diyorlardı. Yani kısaca o özelliği istemeyen üyelerimiz vardı. Artık o kısmı kapatabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, ayarlara girip yani şuraya girip: https://www.bisikletforum.com/account/brms-statistics-preferences açılır menüdeki seçeneği "gizle" yapıp kaydetmek. Ekran görüntüsü de ekliyorum şöyle;

13718 dosyayı görüntüle

ben açmaya çalışıyorum ama açamıyorum dediğiniz yere tıklayınca manzara şu şekilde
BisikletForum - Türkiye'nin en büyük bisiklet forumu - Hata

Bu sayfayı görüntülemek için yeterli izniniz bulunmuyor.

@Anonim yok açılmıyor yine yeni konu yükleye basınca da hata veriyor :(

Bisikletforumu açtığımda karşıma gelen konular ve son yapılan yorumlar ekranı şu an çıkmıyor.Ziyaretçi olarak girdiğinizdeki gibi bir ekran var.Nasıl eski haline getirebilirim..

Teşekkürler.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri