Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Türka¥ sorunu çözdüm, hala görünüyor mu acaba? Rica etsem test eder misiniz. Bu arada mobil sürüm öneririm o daha güzel :)

Scudo
@Anonim şu an birkaç konuya girdim reklam çıkmadı.. sorun yok gibi..

cepten mobil sürüme geçince, bilgisayarda da mobil sürüme geçiyor bunun farkında mısınız peki :cool:

@Anonim evet, telefondan mobil sürümü seçince bilgisayarda da mobil sürüme geçiyor.
Bilgisayardan masaüstü seçince de telefon tekrardan masaüstüne dönüyor ikisi aynı anda işliyor.

Ayarlardan varsayılan standart sürümü seçin, bir daha öyle olmaz. Her daim varsayılan modda kalmanız gerekiyor.

@Türka¥ @Anonim Evet hesapla hangi sürümü seçersen onda takılı kalıyor. Ben cepten ayar bozulunca masaüstü sürüme geçip oturumu kapatıyorum. Hesap kapanınca tekrar mobil sürüme dönüyor ve tekrar (oturumu açık bırakarak) hesabı açınca telefondan mobilde ve bilgisayarda da masaüstü'nde kalmış oluyor:harika:

@Anonim hangi ayarlardan varsayılan sürüme geçelim orayı anlamadım.. bilgisayarda masaüstü, cepte mobil sürümü kullanmak istiyorum, çok şey istemiyorum :D

Merhabalar,
iPhone'a baktığımda klavyede bisikletle ve diğer sporlarla ilgili ikonlar var
Bizim bisiklet forumda ifadeler (smiley) kısmına bu tarz ikonlar eklenebilir mi?
Hoş olur diye düşünüyorum

Merhaba,

Teknoloji ilerledikçe, artık ifadeler de değişiyor. Bu değişim de artık her internet sitesindeki ikonların emoji ikonlarına dönüştürülmesi. BisikletForum'da da böyle bir şey düşünüyoruz ilerleyen zamanlarda. Aslında her ne kadar forum çizgisinden çıkmayalım şeklinde düşüncemiz olsa da, bazen gerçekten bu tür yenilikler gerekiyor. Bilhassa alışkanlık açısından.

Önceki yıllarda siteye yüklemiş olduğum TUR fotoğraflarımın hiçbiri açılmıyor. Sorunun siteden mi yoksa benden mi kaynaklandığını bilemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz.

Eskiden fotoğraflar resim yükleme sitelerine yükleniyordu. Resim yükleme sitelerinin çoğu 6 ay sonra en geç 1 sene sonra bütün fotoğrafları siliyor. Son yıllarda bilhassa böyle oldu. Fotoğraflar hala elinizde mi?

merhaba isminin sadece Erol olmasını istiyorum yardımcı olurmusunuz

@erol bümen bi 30 mesaj kasman lazım sonra kendin değştirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
arkadaşım güvenliğim için soyadımın görünmesini istemiyorum, kasmadan sadece soyadımı sileceksiniz

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Konu günceldir.

Not: bazı arkadaşlar kelime değil de cümle ekler gibi etiket ekliyorlar. Bu yanlış bir kullanımdır. Anahtar kelime olacak arkadaşlar cümle değil. Örneği de ekran görüntülerinde gösterdik zaten.

Şu stravayı bir türlü çözemedim. Şimdi bir yol yaptım tablette şu an kayıtlı bunu nasıl paylaşacağım biri tam olarak anlatabilirmi lütfen... Teşekkürler.

@Anonim
Ben detay göremedim. Tabletten nasıl siteye yükleyeceğim onun peşindeyim. Şu an aktivite tablette. Tabletten ayrıca siteyi mi açmam gerekiyor. Yapamadım öyle uğraşırken birini de sildim.

@ÇaNakkaLeRuHu ben tabletten hiç kullanmadım bu şekilde ama embed kodunu alıp paylaşır mısınız burada. Size verilen embed kodu yani o aktivitenin embed kodu.

Tabletten Screen shot çekip gönderir misin ?
turu bitirdikten sonra finish e basıp kayıt ediyorsunuz.
Ondan sonra o tur kayıtlarınıza geçiyor, kare içerisinde yukarı ok, yorum ve beğeni geliyor.
Orada, yukarı ok a basıp istediğiniz sosyal ağ da paylaşımı yapabilirsiniz..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri