Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@gmfaruk Ehehehe :) Şaka bir yana herkes fikrini söyleyebilir, adminlere hak vermek lazım, hayatında işi gücü var, ev vs. birde forum yönetim zor iş birkaç defa deneyimlemiştim :) Yeter artık dedirtiyor fakat bizim forumda şikayet vs. pek gitmiyordur.

Scudo
@Osman Tuğrul bu ihtiyacı imzamda marka-model yayınlayarak bi parça gidermeye çalıştım.
Gerçi imza kısmı da mobil uygulamada görünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Yusuf'san Oda mantıklı mesela mobile'de görünecek şekilde, sağ alt kısımda yazabilir yada herkes kendi yazabilir, ne bileyim postbit bir şey gibi bir :) getiremedim ismini ama postbit özel bir şey yani :D o kısımda durması daha cafcaflı :) :)

@Osman Tuğrul cafcaf:)dan ziyade kullandığımız bisiklet ya da bisikletlerin model ve tür bilgilerinin göz önünde olması yazdığımız konularda bir hâl tercümesi olması babında fevâid olacaktır.

@Yusuf'san
Yusuf abim, evet doğru diyorsunuz, kaç gündür tam söylenmesi gereken cümleyi kurmuşsunuz, daha doğrusu ben tam cümleyi bulamamıştım siz 12'den vurdunuz :)

Güzel oldu. Şu bildirim eklentisini de kurdum. Takipteyim değerli eagle :)

Bazı arkadaşlar başında http ve site adresi koyuyorlar. Arkadaşlar açıklamada yazıyor başında site adresi olmayacak :)

Süper bir yenilik. İmza kalabalığı dışında "ne uğraşacam" diyen ben de bu uygulamayla döşedim sosyal medya ikonlarını. Elinize sağlık..

Elinize sağlık, çok güzel oldu :)

Merhaba, simge boyutları biraz daha küçük olabilir, uygulama için de teşekkürler. :)

Çok iyi oldu bu. Teşekkürler, eline sağlık.

Başarılı geliştirme.

Güzel oldu, elinize sağlık. Böyle güzel çalışmaları devam ettirmeniz dileğiyle.

eh, geç olsun güç olmasın, elinize sağlık. :D

@Anonim Nacizane şöyle bir öneride bulunabilir miyim? İconları aynı renk tonunda olsa, ve "Düzenle ve Şikayet" kısmının üstüne postbit harici yere eklesek ve daha ufak olarak kanımca , öyle de güzel olabilir. Photoshop becerim olmadığı için yardımcı olamıyorum, bilgisi olan arkadaşlar büyük ihtimal böyle birşey yapmışlardır birkaç farklı site de aynı mantıkta çalışma görmüştüm.

@Osman Tuğrul ikonlar sorun değil hallederim ama aynı renk tonuna gerek yok. Neticede hepsinin ayrı renkte olması orijinalliklerini korur ve ilgiyi oraya çeker. Ve yine ismin altında olması daha iyi olacaktır çünkü genelde avatara ve oraya bakılır.

@Anonim Aslında cidden doğru, şimdi gözüm daha alışamadı galiba kocaman kocaman gibi görüyorum ;) :eek:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri