Bende opera mini mobil 4.2 java sürümünü kullanıyorum .Sitede profil ayarları bildirim hakkında herhangi bir bölüm yada isim bulunmamakta bu sorunun düzeltilmesini rica ediyorum
@MAERKEK olması gerekiyor sol ve sağ üst kısımda iki tane buton olması gerekiyor Opera mini sürüm için ama siz opera mini sürüm kullanmıyorsanız, (site için diyorum) normal sürümlerde de sorun yok sol menünün açılması gerekiyor. Ben baktım düzelttim şimdi mobil sürüme aldım sizi böyle nasıl?
Mobil sürümde bildirim vs kısmı için yer ayrılmış fakat alan boş duruyor. Normal sürüme aldığımda ise herhangi bir sıkıntı yok . Üstteki siyah kısım yok alttaki mavi kısım var
Arkadaşlar herkese merhaba. Forumda üyelik hesaplarınızın güvenliğini her geçen gün güçlendiriyor ve iyileştiriyoruz. Şimdi yeni bir özellik sayesinde artık kafanız da rahat olacaktır. Mesela bir yere gittiniz diyelim ve oradan bisikletforum'a girdiniz. Daha sonra kapatırken çıkış yapmayı unuttunuz, eve geldiniz ama aklınız orada kaldı diyelim. Tek yapmanız gereken üst kısımda isminizin yazdığı menüde Oturumu Kapat var bilirsiniz bunu zaten. İşte o bağlantıya tıkladığınızda karşınıza bir uyarı penceresi çıkacak şu şekilde:
Evet arkadaşlar işte bu pencereden "Bütün cihazlardaki oturumu" kapat diyerek çıkış yaptığınızda, o ana kadar hangi cihazdan giriş yaptıysanız komple çıkış yapacaktır. Söylediğimiz örnekti tabii ki. Yoksa diğer türlü de çıkış yapabilir, tekrar sorma işaretleyerek dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca Forum Ayarları'ndan da bu özelliği kendinize göre ayarlayabilirsiniz şu şekilde;
Güzel olmuş teşekkürler. Evdeki bilgisayarda forum sayfası hiç kapanmaz o yüzden ihtiyaç duymam ama işyeri bilgisayarı için kullanırım. Bu arada web arayüzünün kullanışlılık ve rahatlığını yeri gelmişken bir kere daha ifade edeyim
Merhaba arkadaşlar, biraz önce aklıma geldi sizlerle paylaşmak ve oylama yapmak istedim, tabi öncesinde yöneticilerimizin izni olursa.
Postbite yeni bir alan eklense nasıl olur?
- Demek istediğim şu örnek verecek olursam "Bisiklet: Salcano" yazıyor bu bisikletimizin markası bunda hemfikiriz fakat Bisiklet olarak yazıyor. Bu durum şöyle olsa, "Marka: Salcano" ek olarak ayrıyetten altına oluşturulacak alana ise "Tür, Türü" - "MTB, Yol, Şehir, Katlanır" olsa sizce nasıl olur? Bence güzel olur fakat posbiti yeniden düzenlemek biraz karışık
Postbit'i resimle örnek göstermek gerekirse şu kısım oluyor arkadaşlar;
Lütfen oy kullanalım.