Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Evet arkadaşlar hepinize merhabalar. Gün geçtikçe hem sitemizdeki geliştirmelere ve yeniliklere devam ettiğimiz gibi, hesabınızın güvenliği için de uğraşıyoruz. Hesabınızın güvenliği için bir başka konuda kısaca neler yapmanızı (site içerisinde) belirtmiş, anlatmıştık. Seçim sizindir fakat artık şifrelerinizi yazarken de sistem sizi uyaracak ve bazı şifrelere (çok kısa ve 123456 gibi şifrelere) müsade etmeyecektir. Bunu yapma sebebimiz, çok kısa şifrelerin kullanılması ve 123456 gibi şifrelerin kullanılması hesabın tehlikede olması demektir ve ayrıca 123456 gibi şifreleri bilirsiniz genelde spam yapanlar, reklam yapanlar, üyelik alıp forumda huzuru bozanlar yapanlar. Çünkü bir insan şifresini 123456 yapıyorsa, o siteyi de hesabını da önemsemiyor demektir ama artık bunu yapamayacak(lar). Sizler zaten güçlü bir şifre kullanıyorsanız sorun yok ama kullanmayan da vardır elbet. Uyarıcı ve engelliyici sayesinde işe yarayacak diye düşündük.

Üst kısımda isminizin yazdığı menüdeki "Şifre" sayfanıza girdiğinizde karşınıza gösterge çıkacak mesela diyelim ki çok kısa yaptınız, işte böyle uyarı çıkacak;

33202 dosyayı görüntüle

Tabii sadece bununla kalmayacak.

123456 uyarısı da var orada ve zayıf olursa zayıf, normal olursa orta, güçlü olursa güçlü, çok güçlü olursa da şöyle bir gösterge çıkacaktır;

33201 dosyayı görüntüle

Evet arkadaşlar görsellerde de gördüğümüz gibi, artık şifrenizi güncellerken karşınıza bu çıkacak ve yeni bir şey daha var onu da paylaşalım sizlere;

Artık şifrenizi değiştirdikten sonra e-posta adresinize özel bir bildirim gidecek. Bu bildirimde değişiklik yapan kişinin IP adresi de yazacağı için daha güvenli olacak ve bundan haberiniz olacaktır. Misal diyelim birisi hesabınızı almaya çalıştı? Size özel e-posta ile o saldırgan kişinin IP adresi gönderilecektir. Bununla ilgili gerekçelerimizi gizlilik ilkelerimize de ekleyeceğimizi belirtmek isteriz.

Ayrıca bakınız: Görsel - Yeni özellik: Hesap Güvenliği

İyi pedallamalar,

Scudo
Birçok eski konu var resimli anlatım şeklinde. Zamanla siliniyor olacak ki bu resimleri göremiyoruz ve tabi faydalanamıyoruz. Direkt olarak bisikletforum'a yüklenen resimler ne zaman siliniyor ve bunu engellemek mümkün değil mi acaba?

BisikletForum'un kendisine yüklenen resimler asla silinmez. Dış kaynaklı resimlerde sadece imgur silinmiyordu ama maalesef o da bitti. Diğer tüm resim yükleme siteleri 6 ay sonra siliyor premium üyelik olmadıkça. Bu yüzden konu açarken foruma yüklenmesini öneriyoruz :)

@Anonim Anladım, teşekkür ederim. Demek ki baktığım konularda foruma yüklenmemiş. Kalıcı konular yazmayı arzu eden üyelere de duyrulsun buradan o hâlde... :)

@Anonim foruma resim yüklemek nasıl yapılıyor bende öyle yapayım bundan sonra başka linklerden eklenen resimler siliniyor.

Flickr forevağ :D

Aslında Yudufixx adlı arkadaşın ilanına bakınca kendi kendime ayar oldum :)
Fuji Touring zaten yalan rüzgarına döndü piyasada yoh gelmiyor, gelemiyor ya da geldirilemiyor mu ne olduğu net değil arkadaş ilanı açmış 30 saatten önce satılmış kimse iki kelam bile yazamadan 30 saat sona da satıldı demiş ve konu kilitlenmiş biz de kilitli konuya bakıp betona toslar gibi kalmışız.
Hayır ilan ne ara yayınlandı onu da görmemişiz neredeyse saatte iki kez foruma göz atmama rağmen.

Şimdi benim arzum ikinci el ilanlarda satış sonrası ürün kime kaça nasıl satıldı tabi alıcının da rızası alınarak paylaşılması yönünde.
Ben şahsen forumdaki ilk satışımda bunu yapmıştım hatta alan arkadaşın ve bisikletin fotosu ile.
Bunun satıcıya da bir referans olacağını düşünüyorum.
Ne dersiniz?

Merhaba,forumda son ziyaret ettiğimiz konuların listesini takip edebileceğimiz bir özellik eklense güzel olmaz mı ? Bu sayede ziyaret ettiğimiz konuları kolayca bulabiliriz

Örneğin şu şekilde:
https://i.hizliresim.com/b2EqPZ.jpg

Bugüne kadar taleplerinizi birçok kez yapmaya çalıştık. Bunun bizi epey yükü olsa da (her bir üyenin yüzlerce konu gezmesi ve yüzlerce kaydı olması vs.) ileri bir zamanda düşünebiliriz. Söz vermeyelim tabii :)

gizli moda girdi nasıl çıkacam ben anlamam öyle şeylerden :D @Flicker

merhaba.nickimi Taylan olarak değiştirmek istedim fakat 2005 yılında alınmış ve hiç mesajı yok.ilgilenebilir misiniz?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri